Повертаючись до діаграми від Форбс. Форбс порахував, що росія витрачає на війну щодня 300 млн. доларів. Враховуючи, що населення росії складає приблизно 140 млн придурків, @Arkadii та інші придурки щодня віддають на війну більше двох доларів, або 60 доларів (6000 дерев"яних) щомісячно. (Даже нєсмьішльоньіші, лєжащіє в кольібельках). Як можна радіти Владіміру Владіміру Хуйлу, який щомісячно у Аркаші витягує із кишені 6 тисяч рублів, я не розумію. Попутно зауважу, що Україна із своїх грошей витрачає набагато менше, оскільки в Україну вливають мільярди у вигляді озброєння та підтримки економіки західні країни, в складчину (США, Німеччина, Франція, інші європейські країни, навіть Японія і Південна Корея), для кожної з яких окремо ті гроші - сємєчки. Зате в Україну заходять мільйони тон сталі та інших металів у вигляді танків, БМП, систем залпового вогню та гільз від снярядів, які, звичайно, Україна нікому, а тим більше - росії, повертати не буде. Або взяти крейсер Москва. Аркаші буде неважко порахувати, у скільки йому обійшлася кормьйожка чорноморських бичків бравим екіпажем крейсера. Даю цифри. По предположению телерадиокомпании Deutsche Welle, при начальной стоимости около 2 млрд долларов, остаточная стоимость крейсера составляла 750 млн долларов[14]. Украина присвоила затонувшему крейсеру статус объекта подводного культурного наследия под № 2064[15]. Москва (ракетный крейсер) — Википедия (wikipedia.org) Що тут скажеш: росія - щєдрая душа. Покормила чорноморських бичків на 750 млн баксів.
Что притихли? Простой вопрос был: какая выплата со стороны государства на Украине за погибшего солдата?
По моей информации, команда Байдена и он сам всё ещё держат обиду на Зеленского из-за его поведения на саммите НАТО и в его преддверии. Сейчас Зеленскому не дадут. Ибо это будет выглядеть как: я прогнул всё НАТО, смотрите, какой я крутой. Потом - очень возможно, но это будет жест самих США. Т.е. Украина не получит оружие из-за бонопартизма Зеленского. Смотрим.
Согласен, но роль личности в истории также не стоит отрицать. Саммит НАТО наглядно это продемонстрировал. Достаточно было просто молчать и результат был бы лучше.
Гамнюк Гудман, пам"ятаєш, як кілька місяців тому ти радів, що "а пака Прігожін пад Бахмутом наступаєт". Так от, дивися динаміку під Бахмутом на даний момент. Стосовно ж Прігожіна, згадався каламбур "Іних уж нєт, а тєх долєчат" (Це я - про Кадирова). View: https://youtu.be/k96JG5Nk-FU?t=292
Я уважно прочитав всі сторінки, починаючи зі 344 сторінки, де я перший раз почав вам писати. Я вас назвав, читайте мою цитату: "Що, користуючись відсутністю нормальної модерації, на форумі появився ще один любитель ублюдочної нацистської єблівушки-срассіюшки?" І далі я написав : "Переважна більшість москалів є нацистами. Це дуже легко доказується. Може ви є винятком. Я не знаю." Можете самі перечитати там: https://forum.lvivport.com/threads/vijna-rosiji-proti-ukrajini.119550/page-344 Як бачите, я вас не називав нацистом. Я вас тільки назвав любителем ублюдочної нацистської єблівушки-срассіюшки. Ви ще на 347 сторінці ( https://forum.lvivport.com/threads/vijna-rosiji-proti-ukrajini.119550/page-347 ) писали про якусь фотографію з України. Що це за фотографія?
Вам нічим іншим не було чим зайнятися, крім як перечитувати свою дискусію з путінським тролем? Що це Вам принесло корисне? Якби того троля (а я підозрюю, що це був гамнюк Гудман під іншим ніком) не забанили, Ви би з ним дискутували ще до 1344 сторінки. Але якщо Вам це так подобається (tastes differ: кому подобається піп, а кому - попадя), мржете продовжити дискусію зі старим ніком - гамнюком Гудманом.
Мой источник, информация от которого ранее несколько раз подтверждалась, сообщил, что ракет ATACMS не будет в пакете.
Чмо кацалапое, я говорил, что команда Зеленского врёт народу, будто в Бахмуте всё под контролем ВСУ. И оказался прав. А ты неоднократно хвалил вагнеровцев. Тебе об этом даже майор сказал. Спалился ты в очередной раз, кацалапый урод.
А тим часом Україна подала в суд на Польщу, Словаччину та Угорщину стосовно імпорту зерна. Розум є???
Помню, раньше кацалапое дерьмо каждый визит Зеленского анонсировал. Куча сообщений, фотографий, прогнозов, что это дадут, другое, десятое. А сейчас Зеленский прилетел в США, к главному союзнику Украину, а кацалапый сидит с языком в заднице.
Всё, что Порошенко годами выстраивал, Зеленский развалил. Сначала антироссийскую коалицию, которую США пришлось срочно сколачивать после 24-го числа. Теперь пришла очередь отношений с соседями.