Війна Росії проти України

Discussion in 'Політика і політики' started by Slav, Feb 22, 2022.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Повертаючись до діаграми від Форбс.
    Форбс порахував, що росія витрачає на війну щодня 300 млн. доларів. Враховуючи, що населення росії складає приблизно 140 млн придурків, @Arkadii та інші придурки щодня віддають на війну більше двох доларів, або 60 доларів (6000 дерев"яних) щомісячно. (Даже нєсмьішльоньіші, лєжащіє в кольібельках).
    Як можна радіти Владіміру Владіміру Хуйлу, який щомісячно у Аркаші витягує із кишені 6 тисяч рублів, я не розумію.
    Попутно зауважу, що Україна із своїх грошей витрачає набагато менше, оскільки в Україну вливають мільярди у вигляді озброєння та підтримки економіки західні країни, в складчину (США, Німеччина, Франція, інші європейські країни, навіть Японія і Південна Корея), для кожної з яких окремо ті гроші - сємєчки.
    Зате в Україну заходять мільйони тон сталі та інших металів у вигляді танків, БМП, систем залпового вогню та гільз від снярядів, які, звичайно, Україна нікому, а тим більше - росії, повертати не буде.

Або взяти крейсер Москва. Аркаші буде неважко порахувати, у скільки йому обійшлася кормьйожка чорноморських бичків бравим екіпажем крейсера. Даю цифри.
    По предположению телерадиокомпании Deutsche Welle, при начальной стоимости около 2 млрд долларов, остаточная стоимость крейсера составляла 750 млн долларов[14]. Украина присвоила затонувшему крейсеру статус объекта подводного культурного наследия под № 2064[15]. Москва (ракетный крейсер) — Википедия (wikipedia.org)
    Що тут скажеш: росія - щєдрая душа. Покормила чорноморських бичків на 750 млн баксів.

4. Arkadii

Arkadii Дуже важливый великоросс Аркадий Исаакович

Что притихли? Простой вопрос был: какая выплата со стороны государства на Украине за погибшего солдата?

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Оплата має бути така, щоб солдат був зацікавлений загинути? :)))
    У вас багато платять - "Жигулями".

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хто розмінував Чонгар?
    Їх шукати довго не треба, вони самі цим хваляться:

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

8. Good man

Good man Обычный человек

Как думаешь, дадут США ракеты по результатам визита Зеленского?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дадуть.

10. Good man

Good man Обычный человек

По моей информации, команда Байдена и он сам всё ещё держат обиду на Зеленского из-за его поведения на саммите НАТО и в его преддверии. Сейчас Зеленскому не дадут. Ибо это будет выглядеть как: я прогнул всё НАТО, смотрите, какой я крутой.
    Потом - очень возможно, но это будет жест самих США.
    Т.е. Украина не получит оружие из-за бонопартизма Зеленского.

Смотрим.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Справа не лише в Зеленському, а в тих завданнях, які перед собою поставив Вашингтон.

12. Good man

Good man Обычный человек

Согласен, но роль личности в истории также не стоит отрицать. Саммит НАТО наглядно это продемонстрировал. Достаточно было просто молчать и результат был бы лучше.

13. medwedo berlogsoni

Гамнюк Гудман, пам"ятаєш, як кілька місяців тому ти радів, що "а пака Прігожін пад Бахмутом наступаєт".
    Так от, дивися динаміку під Бахмутом на даний момент. Стосовно ж Прігожіна, згадався каламбур "Іних уж нєт, а тєх долєчат" (Це я - про Кадирова).

View: https://youtu.be/k96JG5Nk-FU?t=292

14. Slav

Slav Well-Known Member

Я уважно прочитав всі сторінки, починаючи зі 344 сторінки, де я перший раз почав вам писати. Я вас назвав, читайте мою цитату:

"Що, користуючись відсутністю нормальної модерації, на форумі появився ще один любитель ублюдочної нацистської єблівушки-срассіюшки?"

І далі я написав :

"Переважна більшість москалів є нацистами. Це дуже легко доказується.
    Може ви є винятком. Я не знаю."

Можете самі перечитати там:
    https://forum.lvivport.com/threads/vijna-rosiji-proti-ukrajini.119550/page-344

Як бачите, я вас не називав нацистом. Я вас тільки назвав любителем ублюдочної нацистської єблівушки-срассіюшки.

Ви ще на 347 сторінці
    ( https://forum.lvivport.com/threads/vijna-rosiji-proti-ukrajini.119550/page-347 )
    писали про якусь фотографію з України. Що це за фотографія?

Last edited: Sep 18, 2023
  15. medwedo berlogsoni

Вам нічим іншим не було чим зайнятися, крім як перечитувати свою дискусію з путінським тролем?
    Що це Вам принесло корисне?
    Якби того троля (а я підозрюю, що це був гамнюк Гудман під іншим ніком) не забанили, Ви би з ним дискутували ще до 1344 сторінки.
    Але якщо Вам це так подобається (tastes differ: кому подобається піп, а кому - попадя), мржете продовжити дискусію зі старим ніком - гамнюком Гудманом.

16. Good man

Good man Обычный человек

Мой источник, информация от которого ранее несколько раз подтверждалась, сообщил, что ракет ATACMS не будет в пакете.

17. Good man

Good man Обычный человек

Чмо кацалапое, я говорил, что команда Зеленского врёт народу, будто в Бахмуте всё под контролем ВСУ. И оказался прав. А ты неоднократно хвалил вагнеровцев. Тебе об этом даже майор сказал. Спалился ты в очередной раз, кацалапый урод.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

А тим часом Україна подала в суд на Польщу, Словаччину та Угорщину стосовно імпорту зерна. Розум є???

19. Good man

Good man Обычный человек

Помню, раньше кацалапое дерьмо каждый визит Зеленского анонсировал. Куча сообщений, фотографий, прогнозов, что это дадут, другое, десятое. А сейчас Зеленский прилетел в США, к главному союзнику Украину, а кацалапый сидит с языком в заднице.

20. Good man

Good man Обычный человек

Всё, что Порошенко годами выстраивал, Зеленский развалил. Сначала антироссийскую коалицию, которую США пришлось срочно сколачивать после 24-го числа. Теперь пришла очередь отношений с соседями.

а де твій аватар? :)