Вы не умеете общаться культурно. Папа с мамой вас не научили вежливости. Позорите своих родителей. Модератор вас должен забанить за такое хамство.
Російські окупанти за рік створили три лінії оборони на півдні України. На другій лінії ворог міг створити цілу мережу лабіринтів, - прес-центр СО. А Оманський чувак навпаки, за 3 роки до нападу рф встиг все розмінувати, відвести війська, згорнути ракетні програми - і досі керує.
на фотожаби перейшли майори? На українського президента брешете? Та ще в темі війни Росії з Україною. У вас сцуко фотожаб на пуйла нема, тільки на Зеленського? Що адмін на це скаже, цікаво. Я йому написала.
Ну ось чому ви такі тупі?(Питання ріторичне). Посиланння на "Главком": https://glavcom.ua/country/politics...skoho-jake-rozsvarilo-ukrajintsiv-941365.html
Що, користуючись відсутністю нормальної модерації, на форумі появився ще один любитель ублюдочної нацистської єблівушки-срассіюшки?
Мене тут на форумі деякі "патріоти" оголосили мало не зрадником. А я вже на допомогу ЗСУ виклав зі своєї кишені майже шість тисяч доларів -- приблизно 10 % своїх ресурсів. Чи це дуже мало? Як ви думаєте, скільки відсотків своїх ресурсів кожен, хто переживає за Україну, повинен дати на ЗСУ?
Дуже велика ймовірність, що це - Ваш старий "друг"-опонент - гамнюк Гудман. Просто перефарбувався. Але оскільки модератори знають, точніше, їм заборонили банити кацапа гамнюка Гудмана (про причини можна лише здогадуватися), то вони не банять кацапа Аркашу. Стиль письма у Аркаші - такий же, як і у гамнюка Гудмана, тому я підозрюю, що за цими двома ніками ховається один і той же прихвостень Хуйла. Навкруги Хуйла досить багато таких волосєй.
Дописувачі продовжують чухати свій гондурас та обмазуватися москальським лайном замість того, щоб відправити це лайно у ігнор?-Бридке видовище.
Вони обидвоє паралельно в часі пишуть? Тепер майже на всіх москальських ресурсах українців банять. То чому на українських ресурсах дають свободу шовіністичним та імпералістичним моцкалям? Адмін цього форуму майже поклав свій болт на цей форум.
Называть Аркадия Исааковича нацистом?Вы полная копия российской пропаганды, которая называла Зеленского нацистом.
Вы же Севастополь, Крым, Донецк и Луганск тоже считаете Украиной. Подкиньте также деньжат севастопольским, крымским, донецким и луганским ребятам.