Такий збіг, багато російських євреїв - опозиційні до путінархів і прихильні до Україи, ті ж Ахеджакова, Макаревич, Пугачова і Максим Алкін, багато рашистів і путіністів - вірмени та із вірменським походженням.
@Arkadii Срулевіч, чи як там Вас, посмотрітє, пажалуста, фрагментік про то, как харашо плотят тєм, хто за мілліони ідьот в Україну ваєвать. Особєнно мнє панравілось, как муж пашол в Україну, а євонную жену троє харошіх расіян тєм врємєнєм ізнасіловалі і порвалі єй то, а чьом єйо муж мєчтаєт ночамі. Дастойная работа, дастойний заработок, дастойний рєзультат. View: https://youtu.be/zB0gsbYVxGw?t=375
Мы говорили о другом. О фашистском шествии на Украине. Израиль каждый год подтверждал это своим протестом.
Санкции не работают: производство ракет в России сейчас превышает довоенный уровень, - NYT РФ закупает необходимые компоненты через Армению и Турцию. Союзники Украины не смогли препятствовать контрабанде и чиновники опасаются, что увеличение запасов ракет может означать особенно темную и холодную зиму для граждан Украины.
Что у вас с контрнаступлением? Как успехи за четыре месяца? Ловко Владимир Владимирович с Зеленским договорился, чтобы из Крыма российские войска пропустили в Херсонскую область?
ППО Росії в Криму досягло чималого успіху - збили до десятка крилатих ракет. Але такий небувалий успіх дещо зіпсувала маленька неприємність - в сухому доку було пошкоджено (виникла пожежа) великий десантнтий корабель та підводний човен. Вибухи Севастополь 13 вересня 2023 - у ГУР підтвердили, що уражено десантний корабель Ропуча та підводний човен KILO (obozrevatel.com) Аркаша, падпєвай! View: https://youtu.be/j_JaDDcyIIU
Более 70 тысяч убитыми потеряли за время контрнаступления. А вы песни поёте. Никакого уважения у вас к собственной армии.
Не моментальний результат був при висадці союзників у Нормандії. Сталінсько-жуковські методи тут не використовують.
Какой ещё моментальный результат? За четыре месяца отвоевали 10км2.Уже весь мир смеётся над вашим контрнаступлением. Кто-то на западе подсчитал, что такими темпами вам потребуется более тысячи лет.
Нам поспішати нікуди: Тішє єдєш - дєло мастєра боїцца. Помаленьку і з Бахмута виженуть рашистську наволоч, і з Токмака, і з Мелітополя... А згодом і з Криму та Донецька попруть - мама нє горюй. Сьогодні з рашистського підводного човна (носія калібрів, кажуть) летіло пір"я аж у Чорнеє море.
Все аналитические центры мира уже с прошлой осени говорят о победной стратегии России путём взятия на измор. А он тут пишет, что они не спешат. Куда вы не спешите? С контрнаступлением опозорились на весь мир. Это мы не спешим - время работает на нас.
Ви що, рахували, що ви пишете, що в нас в Україні найбільше нацистів та фашистів? Нацисти в ублюдочній нацистській єблівушці-срасіюшці знаходяться при владі. путлєр -- це нацист номер один.
Де ви прочитали такі висновки таких аналітичних центрів? Можете їх викласти тут на форумі? Стратегія путлєра -- це затягнути війну на багато років, коли Заходу надоїсть допомагати Україні, а без допомоги Заходу, Україна програє цю війну.
Ви собі зробили кумира з Пороха, а інші тут -- зробили собі кумира зі Зеленського. А ніхто з них не є святий.
Зі спостережень так і є, тут ніякої безальтернативності. І згадувати та дорікати за 2019 при більших небезпеках і загрозах недоречно.
Здесь я ответил на это хамство. В этот раз я пошел вам навстречу благодаря моему хорошему воспитанию. Более я не буду так искать. Сами ищите своё хамство и сами за собой трусливо подтирайте.