Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Тут не все так просто, для початку, і про операцію не всі нюанси відомі, і з Порошенка не варто робити якогось божка.

2. Lanktocha

Як вчора, з візитом на Львівщину приїхав предстоятель ПЦУ Митрополит Епіфаній, був у Судовій Вишні, у деяких церквах Львова, ще має бути у Заглинній, велася трансляція богослужінь і показово на камеру засвітились Синютка та Княжицький, вони стали побожними, по інших неділях і святах у храмах не появляються, чи засвітилися спеціально, що от, завдяки Порошенку приїхав Епіфаній, як Митрополит "канонічної" ПЦУ, голосуйте за нас і надалі?

3. Арахамія шкодує, що не можна шантажувати світ ядерною зброєю.

Арестовіч пропонує перейменувати країну на Русь-Україну

Данілов вважає правильним перейти на латиницю

Зеленський хоче провести в Карпатах зимову Олімпіаду

Стьоб розумних людей над цією клоунадою вже напружує.
    Зрозумійте: вони не клоуни!!!

Клоуни не могли би домовитися із усіма олігархами і взяти під контроль основні засоби масової інформації, де взагалі немає жодних негативних фактів, які переповнюють наше життя.

Клоуни не могли би взяти під контроль усі силові органи, які прощають усе своїм аж до вбивства в ДТП або розкрадання в надзвичайних розмірах владною командою і нищать за безпідставними кримінальними провадженнями будь-кого, хто виступає проти нинішньої влади.

Це не клоуни. Це люди, які знайшли технологію.

Вони дуркують для вас, висуваючи абсолютно маразматичні ідеї, аби прикрити те, як вони крадуть і нищать державу.
    Бла-бла. І всі стібуться над латинкою, а тема вагнергейта відійшла в позавчорашнє.
    Бла-бла. І чергове дтп чергового пяного слуги народу забулося.
    Бла-бла. І замість вияснення, де ділися субсидії на опалення всі говорять про Олімпіаду.

І ще важливо: клоуни - неосудні. В нашій традиції прощати все блаженним і міським дурникам.

Хоча голлівудські фільми правильно нас вчать, що найстрашніші персонажі ховаються саме за масками клоунів.

4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Міську-поц, а ти тільки тепер це зрозумів? Чи ти знову стибрив чужу мислЮ?
    "Це не клоуни. Це люди, які знайшли технологію." (с)

Порошенко і політтехнологи ПЄСів проїб@ли цей момент ще перед першим туром виборів, коли геть-man з порохоботами всі сили кинули на боротьбу з Юлею і Толіком, а на Зе дивилися як на маленьке пиво. А сценаристи 95-го кварталу виявилися сильнішими за професійних політиків, технологів і аналітиків. Результат - це сам Порох посадив Зе в крісло президента.
    І вони /сценаристи 95-го кварталу/ і зараз навмисне тримають у себе на підтанцьовці Петра. Бо Зе знову заставить його дзюрити в слоїчок, співати на сцені і бігати по стадіоні.

зі

:popcorm1:

• Подобається Подобається x 1
  5. Lanktocha

Накінець дійшло.
    Аналогічно думала рашиська мерзота, шо шо там комік, клоун і порохоботи, як мавпи повторяли. І нічого, що мантри явних ворогів Уакраїни. Думали, раз клоун, можна нашугати і скерувати у потрібне русло. Не вийшло...

• Подобається Подобається x 1
  6. Про що можна говорити з "убогими?"

7. Gyppsy

Міську-поц, от краще і мовчи, а не перепощуй всякі дурниці від своїх сектантів :)))

8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Можна поговорити.
    От наприклад, Ви можете сказати, чи вірите Ви словам Путіна, сказаному Путіним?
    Який, на Вашу думку, сказав "Хто завгодно, лише не Порошенко"
    Ви - убогий в будь-якому випадку.
    І коли Ви вірите підступному брехуну Путіну - і сприймаєте його слова як доказ корисності Порошенка для України.
    І коли не вірите, але думаєте, що навівши цю цитатату від Путіна, переконаєте інших у корисності Порошенка для України як глави держави.

А ота вся маячня, яку Ви перепостили, не варта уваги.
    Взяти хоча б ЗМІ. Т.Чорновіл та Льо.Гончаренко, а також всякі омеляни, іркигеращенки, навіть Олєжка Тягнибок мелять на ТБ, що в голову збреде.
    І он кандидатів в депутати на довиборах зареєстрували від всіх політсил, хто правильно документи оформив.

І економічних утисків немає. Порошенко гендлює шоколадом, скільки влізе.
    А те що газ дорогий, так це все - завдяки Росії. Ціна на газ підскочила в Європі до 740 доларів за тисячу кубів. Чого ніколи не було.
    Щоправда, убогі стверджують, що ХомчинЗагрозаНеВідРосії.JPG

9. ПОКА ОРЛЫ МОЛЧАТ, БОЛТАЮТ ПОПУГАИ.
    Есть в сборной Украины один гимнаст. Его за употребление мельдония дисквалифицировали на 4 года. И вот этот спортсмэн на днях напомнил о себе своеобразным заявлением. В ответ на вопрос, готов ли он представлять Украину на Олимпиаде-2024 (если уменьшат срок дисквалификации), ответил следующее: "Если меня вернут в спорт, будет ультиматум: либо дайте мне все условия, которые нужны, и уберите всех людей, которые мне мешают. Либо отпускайте меня и я иду туда, где мне будет удобно работать."

Никого не напоминает? А как по мне, они с Зеленским - близнецы-братья. Наш гарант говорит практически то же западным партнёрам: "Если хотите, чтобы Украина сохранила западный вектор, то будет ультиматум - срочно примите нас в ЕС и НАТО, уберите тех, кто мне мешает..." Или мы идём туда, где меня примут с распростёртыми объятиями. Намекая на РФ и Китай.

А теперь смотрите... Только вчера состоялись слушания в комитете по иностранным делам Палаты представителей Конгресса США, на которых отдельно был поднят вопрос Украины. На вопрос, может ли вашингтонская администрация подтвердить, что намерена сделать все возможное для поддержки Киева в случае российской агрессии, госсекретарь Энтони Блинкен ответил, что "США в полной мере выполнят обязательства перед Украиной в сфере безопасности."

Очень хорошее публичное заявление. Оно говорит о том, что администрация Байдена подтверждает договорённости, достигнутые ещё при Пятом президенте. Какие? По моим сведениям, это закрытие неба и задействование возможностей 6-го флота США в Чёрном море.

Не мало ли этого? Не мало. Никто из американских или европейских солдат не пойдёт воевать в Украину за Украину. Но наряду с указанными мерами, Вашингтон даёт нам удочку и учит ловить рыбу. 7-8 международных учений в год с задействованием сил НАТО, постоянное обучение украинских солдат в США, Канаде и Британии, круглогодичная воздушная разведка линии соприкосновения, военно-техническая помощь и многое другое. Если Афганистан за почти 20 лет не научился ловить рыбу, то кто им доктор? Если будем требовать только статуса, но стоять на месте с реформами, коррупцией и развитием собственной армии, то кто нам доктор?

Зеленский очень обиделся на президента Эстонии, который сказал, что до ЕС нам не меньше 20 лет. Но вчера точно такую цифру назвал очень лояльный к Украине Джон Хербст! «Действительно, Украина может стать членом НАТО или ЕС. Но нужно говорить, что это произойдет через 15-20 лет, а не через пять», – сказал он. И опять напомнил, что власть Зеленского застопорила все реформы, но продолжает требовать к себе особого внимания.

Мало того, что Зеленский, подобно мельдониевому гимнасту, шантажирует Запад. Он, как и Верняев, требует "убрать людей, которые ему мешают." Где наглостью и нахрапистостью, где нарушением закона, где просто силой, Зермак уже убрал со своего пути практически всех оппонентов. Кроме одного. Которого не удалось не только посадить, но и подтвердить хоть одно обвинение, выдвинутое за последние годы. Вот и бесится..

Что имеем в сухом остатке.
    ➡️ НАТО и ЕС нам действительно не светит в пределах указанных сроков. Ситуацию может изменить только ускоренное проведение реформ и приход к власти лидера абсолютно прозападного толка.

➡️ Шантаж Зеленского не пройдёт. Главные союзники Украины (а это США, Канада и Британия) понимают, с кем имеют дело. Они просто делают своё и в рамках прежних договорённостей подтверждают свои обязательства перед Украиной.

➡️ На Старую Европу надежды небольшие. Франция, Германия, Италия - на своей эгоцентричной волне. Им интересы Украины до одного места, но и у них есть "красные линии" на случай широкомасштабной агрессии РФ против Украины. Но раньше они не пошевелятся.

➡️ Польша, страны Балтии всегда на нашей стороне, но их удельный вес в общеевропейских раскладах невелик.

➡️ К открытым врагам прибавилась Беларусь, но оттуда пока больше понтов, чем реальной угрозы. На реальную угрозу понадобится 3-4 года.

10. Lanktocha

Більшість нарооду це не спррийме, чи хоче він долі Януковича?

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Подвійне громадянство має бути – Шмигаль
    14 вересня, 2021

12. Gyppsy

Львівець @Мих -уїл, картинка не в ту ду.
    Бєня подвійним громадянством не переймається.
    Він давно заявив, що закон забороняє подвійне громадянство, а про потрійне там не говориться )))

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну це для лохів хіба сойдьот.

14. Gyppsy

А шо, Беня прикольний приколіст, хіба нє? :)))

15. А циган дурень дурнем, хіба нє. Або вражина, сука блд, хіба нє.

16. Gyppsy

Міську-поц, а до чого тут циган? Говоримо ж за подвійне громадянство ;)

Чуєш, Міську-поц, а як ти думаєш - а сивочолий геть-man має ще якесь громадянство крім українського чи нє?

17. Good man

Good man Обычный человек

А в рот тебе не нассать, чтобы морем пахло?(с)
    Я тебя, как неприкасаемое чмо, стороной обходил, а оно мне ещё условия ставит. :haha:
    Чтобы ты людей в заблуждение не вводил, скажу факты:
    У этого чмыря на киевском форуме и тут был ник Игорьм. Подпись тоже одна и та же, оба с Житомира.
    Как только это чмо поняло, что я его узнал, то тут же пересел на львовском на другой ник.

Тут любой 15-летний факты сложит один к одному.

18. Good man

Good man Обычный человек

Сосна моего мнения, пообщалась сама с собой?:))) Поди приляг, отдохни. Отпустит.

19. Good man

Good man Обычный человек

Я всей вашей фракции Зеленского на ЛФ предлагал применить к нашему общению правила форума со всей строгостью. Никто из вас слова в ответ не сказал, языки сразу в одно место засунули. Вы и есть самые настоящие тролли: вам предлагаешь строго по правилам, вы боитесь, а потом по форуму сопли жуете, как же так, почему не по правилам.
    Так вы сами больше всех на эти правила плюёте, поэтому и боитесь их. Двуличные моральные уроды.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  20. Gyppsy

Ну і от - як я і був впевнений, @Good man справжній брехун, пліткар, звіздабол і поц. Бо ні одного доказу на підтвердження своєї маячні він не привів.#14807
    Так і запишемо ;)

Во, тут я про це говорив #14808

а де твій аватар? :)