Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

• Інформативно Інформативно x 1
  2. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

3. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@Good man, Ви наразІ на рахунок джиппси можете не напружуватися, бо у мене на черзі досить цікаві юзери. А Ви мені нахіба? Тут і без Вас роботи вистарчає.
    Хіба би вікно якесь виникло... Бо он Міську-поц мусет трохи втихомирився...
    Так що сидіть тихенько в приймальній біля Блядьберуся і бавтеся з ним чувачі .

При великій потребі я Вас сам покличу.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

О. вышел из небытия мегаспециалист). Как мы без него до сих пор не пропали?
    :) Я еще помню как мы в Севастополе видели его выступление 10 лет назад. Он вешал на уши толпе необыкновенную лапшу о том, что если они придут к власти, никто с "маленькой зарплатой" не будет платить налоги, только с "большой". Какая с их точки зрения зарплата маленькая, какая большая - не сказал)). Большой экономист).

5. Good man

Good man Обычный человек

Спасибо за заботу обо мне и о белорусе, но звать меня не надо, к твоей шестой палате я смогу найти дорогу.

View: https://m.youtube.com/watch?v=Zz5OB61bDvI

6. Gyppsy

Гаразд, поки є хвилька часу / бо люди ще п"ють каву/ повернемося до Вас, @Good man. Це Вам типу для прикормки і роздумів на дозвіллі ;)
    Будь ласка. Завжди до Ваших послуг в порядку живої черги. Хіба би...

- Хто такий Ваш бєлорус?
    - Ми вже з Вами на "ти"?
    - Ви маєте досвід в розташуванні палат?

Все, @Good man, поки що маєте три запитання, якщо хочете і можете - прошу відповісти.

7. Good man

Good man Обычный человек

К пациентам вход свободный. Это первое.

Слушай, чмо с киевского форума, заканчивай цирк. Как только ты понял, что я тебя тут узнал, то ты сразу поменял ник (раньше у тебя был аватар с точкой на лбу) и сделал вид, будто не понимаешь о чём я говорю.
    Здесь людей в политическом разделе мало, почти домашняя обстановка, чем ты с удовольствием пользуешься. А на киевском ты известное чмо, над которым все смеются. Там открытым текстом говорят, что тебя не банят за нарушения правил, чтобы было над кем насмехаться. ЛФ "сделал" из тебя человека, подарил статус, ты член форума. Но не для меня. Для меня ты чмо с киевского форума.

8. Gyppsy

Значить так, @Good man, слухайте сюди уважно:
    От Вам скрін моїх двох аватарів, він зроблений в одній темі Святкові дні і мої дописи ідуть запідряд:
    Без імені.png

В одному з дописів у мене нік ІгорМ і там у мене " аватар с точкой на лбу". До речі, ні цей нік, ні цей аватар, ні цей підпис нікуди і не поділися, вони живуть собі тут на ЛФ.

Вже в наступному дописі у мене нік Gyppsy, на аватарі показана панама на манекені. Це мій робочий нік на ЛФ на даний час.

Тепер про головне.

@Good man, Ви вже кілька разів говорили на ЛФ, ніби я, ІгорМ, "на киевском известное чмо, над которым все смеются. Там открытым текстом говорят, что тебя не банят за нарушения правил, чтобы было над кем насмехаться. " і от тепер кажете, що "Для Вас я, ІгорМ, чмо с киевского форума."

Тому я, ІгорМ=Gyppsy ), прошу Вас, @Good man, на Ваш розсуд надати тут, на ЛФ, кілька скрінів і посилань на підтвердження Ваших слів з Київського форуму. А ми вже тут подивимося, ху є ху.

Якщо Ви не брехун, не пліткар, не звіздабол і не поц, то Вам це займе кілька хвилин часу.
    Якщо ж, @Good man, до наступного Вашого допису Ви цього не зробите - то я буду звертатися до Вас "брехун, пліткар, звіздабол і поц".

зі

Вважаю, що нічого нездійсненого я від Вас не вимагаю і ніякі виправдання з Вашого боку не приймаються.
    Скріни і лінки з КФ в студію!

Останнє редагування: 16 сер 2021
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  9. medwedo berlogsoni

А у мене до Вас лише одне запитання:
    Що Вам дає спілкування із тим кацапським поцом?

Я взагалі дивуюся адміністрації форуму, що всякі кацапські і прокацапські гамнюки обзивають одного із захисників України, що зараз знаходиться на бойових позиціях, п"яничкою. І це в той час, коли нікому не відомо, які таргани бігають в путінській голові, і яка сеча може тому путіну стукнути в черепушку, і що може початися на фронті найближчим часом.
    Мені ще було б якось зрозуміла позиція "якщо за Порошенка, то хай залишається на форумі" два з лишком роки тому. А той - на роялі калатає...
    Але зараз, коли очевидно, що Зеленський не здав Україну і не збирається здавати Москві, можна було б уже хоча б кацапських провокаторів забанити тут на форумі. Адже у адміністрації і модераторів чітко видно, звідки воно пише.
    Як тільки ситуація стає напруженішою, так і воно з"являється на форумі. І засирає собою політичні теми.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Gyppsy

Скукатішша...:dntknw: :scratch_one-s_head:
    Чи може то взятися за вивчення ромської мови, га?
    @medwedo berlogsoni, а ромська мова існує?

11. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Це і нас з @medwedo berlogsoni, і Василя пензюк на КФ знайде, як схоче. :)))Тільки підтвердити це не зможе)).
    На ХФ, до речі, я під таким самим ником. Можна всі мої дописи почитати і процитувати. І бачити, хто що мені пише) Давай, паря, поки нема припадків і випустили з лікарні.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хуїл. Ти віришив відмити своє брехляче імя? Це можливо, але навіщо це відмивання свого заляпаного імя починати з брехні?

Твій автар з точкою во лбу і разом Тобою було забанено на ЛФ за непристойну поведінку на форумі. Правда, ти. як циган, ввійшов повторно під іншим акаунтом, думав, що намахав? Ні. Просто людей тоді було мало, тому останнього брехуна залишили на форумі. Так що, перед тим, як вимагати у когось показати правду, почни з себе!

13. Gyppsy

Дурачок ти, Ромашка :)))

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь говорить наступне: попав прямо в точку. Нє, Ігорку?

15. medwedo berlogsoni

Існує. У нас у селі колись нетривалий час жили цигани (тоді ще слова "роми" не існувало, тому наша вчителька називала їх молдаванами), так вони розмовляли циганською мовою.
    Давайте краще вчити зі мною іспанську. Я підкажу, як.

Але якщо вирішите таки взятися за циганську, вивчіть для початку Заповіт
    Циганська мова — Вікіпедія

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я добряче випив колись з Левандівкою, земля йому пухом, Полковником і все, з форумлян.
    Ще колись створив тему "А поговорити... ".

17. medwedo berlogsoni

Я так зрозумів (уже давно), що Ви з гамнюком Гудманом не випивали. Гамнюк Гудман чув дзвін, та не знає де він.
    Адже гамнюк Гудман - очевидний троль. Модератори зовсім розгвинтилися. Нафіга давати тролю можливість тролити, причому - тролю із ворожої країни? Не розумію.

18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Собака лает, ветер носит.

19. Gyppsy

@medwedo berlogsoni, от любите Ви все ускладнювати... о_О :ireful1: :)
    Мені би такий ґуґл-перекладач, або щось типа того, щоб я тільки мишкою на кнопки натискав, і аби воно само перекладало і ще й щоб з динаміка вимова звучала )
    Бо я глянув https://translate.google.com/?hl=uk&sl=uk&tl=en&op=translate, а там ромська мова, і романі мусет відсутні.
    Простіше найнятися в батраки десь під Мукачево до ромів і за пів-року вивчити їхню мову, шо нє?

Іспанську вчити не хочу - навіщо воно мені?

А Заповіт циганською змахує на якесь збочення, хіба нє?

Карочє, не вийшло у мене з ромською мовою...)))

зі

я от вже нині почав листя тютюну вибірково ламати. Все ж якесь заняття...

20. Влада нищить «Кузню на Рибальському», але не соромиться хвалитись на параді до Дня Незалежності броньованими кораблями, збудованими на підприємстві...

Влада, яка систематичними кримінальними переслідуваннями фактично знищує єдине українське підприємство з виробництва броньованих військових кораблів, не цурається використовувати ці ж кораблі для красивої картинки на параді до Дня Незалежності, зокрема корабель проекту 58502(середній розвідувальний корабель Laguna) , який наразі проходить випробування.

«24 серпня 2021 року на рейді м.Одеса сплановано проведення морського параду на честь Дня Незалежності України. Просимо Вас розглянути можливість залучення корабля проекту 58502, який проходить заводські-ходові випробування, до участі в проходженні кораблів під час параду (24.08.2021) та в дні репетицій параду (20.08.2021 та 22.08.2021) шляхом суміщення заходів з випробувань та участі у тренуваннях і проходженні», - йдеться у листі на адресу заводу «Кузня на Рибальському» від організаторів параду.

ЗМІ пишуть, що ще три катери виробництва «Кузні на Рибальському» візьмуть участь у річковому параді в Києві.

У Києві на Дніпрі пройшла репетиція параду до Дня незалежності за участі бойових кораблів ВМС (відео)

Це - малі броньовані артилерійські катери «Бердянськ» (P175), «Нікополь» (P176) та «Костопіль» (P180). Вони разом з десантним катером «Сватове» (L434) прийшли до Києва своїм ходом з Одеси та Очакова.

Виходить так, що саме броньовані кораблі виготовляє тільки «Кузня на Рибальському».

Решта суден, які будуть створювати красиву картинку для монументальних відосиків Зеленського – це або цивільні судна-рятувальники, або вітрильники з Київської міської вітрильної федерації...

Це і є політика подвійних стандартів.

Трудовий колектив заводу «Кузня на Рибальському» неодноразово заявляв про те, що тиск силових органів спрямований на знищення унікального підприємства. «Системні незаконні дії влади щодо заводу «Кузня на Рибальському» ставлять підприємство на межу зупинки, загрожують тисячам працівників втратою робочих місць і підривають обороноздатність країни.

«Кузня на Рибальському» в умовах не завжди вчасних розрахунків інвестує в проекти власні кошти. І навіть залучає кредитні ресурси, хоча тиск влади і накладений рік тому арешт на майновий комплекс «Кузні» аж ніяк не сприяє пошуку додаткових фінансових ресурсів.

Всупереч поширюваним фейкам про нібито «надприбутковість» оборонних проектів, вони реалізуються на межі рентабельності.

За час участі заводу в реалізації військових замовлень під час війни з Росією власники не вивели з підприємства жодної гривні дивідендів, хоча і могли б...
    Системні незаконні дії влади щодо заводу “Кузня на Рибальському” ставлять підприємство на межу зупинки, загрожують тисячам працівників втратою робочих місць і підривають обороноздатність країни. - ЗАВОД «КУЗНЯ НА РИБАЛЬСЬКОМУ»

І все це в умовах повного блокування Державного Оборонного Замовлення(ДОЗ).

Тут і Талібану не треба, аби втратити країну. Бо все починається з саботажу, корупції, нищення інституцій та стратегічних підприємств.

А потім ми просимо у Заходу озброєння?

а де твій аватар? :)