Моя сестра пару тижнів тому привезла з Києва такого самого котика. Сказала що найшла самотнього на вулиці,хтось покинув, можливо то ваш вилитів з вікна та загубився І теж такий активний, та кусається як ваш))
А хто був в кафе у Львові з котами Cat Caffe називається?Цікаво як там?Не розумію,як то їсти,коли купа котів навколо ,ще й на столі можуть сидіти))
Чорний кіт, відповідальний за плин життя Якщо хтось надумає мені дзвонити на домашній, нехай має на увазі, що в той момент на телефоні може спати чорний кіт Марсик. Я зовсім не натякаю на те, щоб мені по домашньому не дзвонили, просто хочу морально підготувати людей знайомих і незнайомих до можливих несподіванок. Ще нічого, коли хтось з однокурсників захоче спитати сакраментальне: «Ти як?» — з друзями розберуся, але якщо директор поважного видавництва, припустимо, потелефонує з пропозицією видати роман і замість затишного й погідливого «Алло» почує грюкіт, лайку й котяче мявкання? — конфуз може статися. Але Марсик не зважає на мої тривоги, він такий кіт, який спить де йому хочеться, як хочеться і з ким хочеться. Якщо в даний момент йому хочеться спати на комп'ютерній клаві, то посунути його, щоби щось там натиснути, вкрай важко. Надто великі моральні зусилля треба докласти до того, щоб зрушити його з місця. У характері кота дивним чином поєднується свавільність, хитрість і щира доброзичливість до нас, хазяїв чи друзів, чи сусідів, чи не знаю, як він про себе нас називає. Сьогодні серед ночі розбудив мене... весь такий радісний, збуджений... — я почалапав до вхідних дверей, щоб випустити його на вулицю, — ні, не хоче, — я до холодильника, щоб дістати йому поїсти... — та не хоче він! не хоче!.. З вечора риби наївся. Об ногу треться... помявкує... Кудись наче спонукає, — дивлюся, миша на підлозі. Він розбудив мене тільки для того, щоб поділитися радістю, що мишу вполював!.. Кожному з членів сім'ї Марся намагається показати, що саме його він виділяє й любить більше од інших. І кожен (зокрема, я) хоч і в курсі щодо його хитрощів, усе одно впевнений, що справді, так, Марсик мене любить більше за всіх. З дружиною на ділянці він грається в доганялки й нападалки — в траві серед квітів, — у них свої правила, й, узагалі, вони якось спілкуються між собою, вона з дверей: «Мур-мур?» — він з канапи: «Мур-мур-р...» — усе гаразд, значить. Коли в сина Сашка проблеми, втомився чи захворів, Марсик буде біля нього лежати, якесь у кота взаєморозуміння з сином, немов-би вони щось знають, що закрите для інших. Дочка Катя з ним легка й безпосередня, — й він же такий з нею. Перед сном Марсик обов’язково прийде привітатися. Заплигне в темряві на ліжко, наблизиться до обличчя, — чується лише його подих, — походить трохи, полежить, помуркотить якийсь час, — відтак іде до дружини, — «Ма-арся...», чую збоку, — й уже після того, як привітався, він сплигує з ліжка й туди йде, куди в даний момент хочеться. На підвіконня, до Сашка в кімнату, чи на кухню мишей полювати. Марсик стежить за порядком удома й на ділянці, він полюбляє сидіти на паркані й відслідковувати, хто з яких людей проходить по вулиці, яка машина проїжджає, тримати під контролем, де яка бігає собака, й особливо пильно: де і який кіт (чи кішка?..) прямує й по якому маршрутові. З особами протилежної статі в нього особливих проблем нема. Кішки самі приходять до нього на на ділянку погуляти, й Марсик справді з ними гуляє, — з граційною чорною кішечкою з коричневими плямами, наприклад, вони разом бігають наперегонки й лазять по деревах,— Марсик не буде принижуватися, ходити по довкружніх ділянках і завивати, як рудий кіт, і клянчити, кля-янчачи, щоб яка-не-яка кішка вийшла до нього, понурого кота. Щодо інших котів, у Марсика трапляються жорсткі короткі зіткнення, й не завжди він виховить переможцем. Інколи наш чорний кіт просто стереже ділянку в стратегічно вигідному місці, наприклад, на паркані, куди до нього не так легко дістатися, й психологічно давить на суперників. Сидить на паркані, стежить за тим, що діється довкруг, контролює все, — наче відповідальний за те, щоб життя плинуло саме так, як йому належить. Павло Васянович
Доброго дня. Скажить будь ласка, де на цьому форумі обговорюють засоби проти паразитів (бліх, гельмінтів та ін) у собак та котів. Дякую.