ЖК "Велика Британія" - Ріел 3-тя черга.

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Taras Khomytskyy, 11 лис 2015.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. OlyaBurakova

OlyaBurakova Well-Known Member

Так обов’язково, напишу маленький звіт.

2. liluu

liluu Member

Ну що відвідали відділ продажів? Цікавить погляд зі сторони, у вас є з ким проконсультуватись, перевірити всі юридичні моменти?

3. OlyaBurakova

Ні ще не встигла, зараз по роботі я у Києві, за два тижня буду у Львові, тоді поділюсь новою інформацією. Поки що черпаю новини із інтернету

4. liluu

liluu Member

Новинам з інтернету, особливо щодо забудовників не варто довіряти, адже на таких форумах зазвичай або запитують, або сидять невдоволені життям і всім іншим люди, у яких багато вільного часу.

• Не подобається Не подобається x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  5. Ну не можна так палити контору

6. OlyaBurakova

Авжеж, зрозуміла про кого ви… я завжди хочу володіти усією інформацією і позитивною і негативною і роблю завжди свої висновки. Шкода правда, що офіційний сайт ЖК Велика Британія як я зрозуміла не оновлюється, отже там свіжої інфо крім цін не знайти.

• Не подобається Не подобається x 1
  7. liluu

liluu Member

Так, а може і ціни виросли вже, треба телефонувати або приїжджати до відділу продажів.

• Тупо Тупо x 1
  8. OlyaBurakova

Відвідала відділ продажів та побувала на екскурсіі по жк. Дізналась багато цікавого. Готую коротенький звіт, за браком часу за декілька днів все напишу, зробила і фото і відео. Якщо є якісь питання, пишіть, можливо в першу чергу дам відповідь.

9. OlyaBurakova

Форумчани, як і обіцяла, я зробила невеличкий звіт по відвідування відділу подаж Ріел та екскурсію на будівництво, зробила декілька фото, виклала все це в загальній гілці форуму про Ріел (ось тут ЖК "Велика британія" - Ріел). Сподіваюсь мій звіт буде вам у пригоді. Чекаю на запитання.

10. OlyaBurakova

11. liluu

liluu Member

Оля, дякую, дуже багато корисної інформації, а особливо дякую за свіжі фото. Чекаю на продовження вашого звіту, цікаво що там і як всередині.

12. OlyaBurakova

Дякую. Сьогодні-завтра планую закінчити свій огляд, просто брак часу.

• Інформативно Інформативно x 1
  13. VIV

VIV Well-Known Member

Трохи з огляду сьогоднішнього
    IMG_20171107_120050.jpg IMG_20171107_121018.jpg IMG_20171107_121120.jpg IMG_20171107_122757.jpg

зайшов до сусідів нагору подивитися ваші тераси-басейни
    IMG_20171107_124045.jpg

14. VIV

VIV Well-Known Member

загалом якісь роботи ведуться, але більше по тому мінімаркету посередині. У дворі нашої черги кран працював, щось по перших секціях робилося.

15. VIV

VIV Well-Known Member

16. VIV

VIV Well-Known Member

17. Доброго дня. В мене така сама тераса у 1 черзі. Мене цікавить парапет. Він у вашого сусіда мурований чи бетонний моноліт?

18. VIV

VIV Well-Known Member

я, нажаль, так далеко не запливав, але на вигляд з цегли і поштукатурено

19. Дякую. Порадьте сусідові проглянути за тим, як будуть робити огорожу тераси. Що зробили в 1 черзі можна глянути в нашій гілці. Також варто звернути увагу на водовідведення. Сюдячи з фото вони знов залишили це питання на потім

20. liluu

liluu Member

Дякую, гарні фото, особливо вид з тераси сподобався.

а де твій аватар? :)