ЖК "Велика британія" - Ріел

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Yahooligan, 8 чер 2015.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Шановні інвестори першої черги
    ЖК "Велика Британія"!
    На прохання ініціативної групи 1 черги ЖК Велика Британія, повідомляєм усіх мешканців, що завтра (28 жовтня) о 14:00 на подвір’ї будинку відбудуться збори власників квартир.

На порядку денному:

Скління балконів (скільки з присутніх за, скільки проти; чи є альтернатива склінню і яка; яким чином склити, щоб не було хаосу і не порушувались норми і (раптом) комфорт сусідів; чи однакові встановлювати правила для фасадів, що виходять на вул. Шевченка і у двір; як бути тим, хто категорично проти).

Інші можливі зміни у фасаді – кондиціонери, вікна під’їздів, оздоблення стін незасклених балконів і терас (наприклад, хтось захоче в рожевий пофарбувати, а хтось викласти стіну жовтою плиткою).

Облаштування комірок, холів у під’їздах, інших місць спільного користування.

Охорона території: обговорити можливість заґратування вікон під’їздів, що виходять впритул до балконів (зокрема секції Б і Г), відеонагляд, облаштування прибудинкової території, тощо.

Спілкування з власниками комерційних площ - вони ж теж ставитимуть кондиціонери і матимуть стосунок до території та інфраструктури.

І просто знайомство та обмін думками щодо спільних дій для досягнення спільної мети - заселення у своє житло.

Контактна особа: Довгаль Андрій тел. (098)770 01 87

З повагою,
    сервісний відділ БК РІЕЛ

• ... ... x 1
  2. OlyaBurakova

OlyaBurakova Well-Known Member

Цікаво, чи відбулись збори? Можливо хтось зробить невеличкий звіт. Буду вдячна.

3. Спочатку дам посилання на фото, а потім поясню що й до чого:

View: https://www.facebook.com/rielua/photos/pcb.1454361608003982/1454360114670798/?type=3&theater

Хто небудь цікавився цією проблемою, чи почнемо цікавитись, коли хтось впаде з покрівлі? Якщо глянути на фото, то добре видно, що в певних місцях покрівлі взалі відсутня будь-яка огорожа.

Всі будівлі та споруди мають певний тип покрівлі - скатну або поєднану (плоску), і всі дахи потребують регулярного ремонті, огляді, а плоскі покрівлі до всього іншого можуть бути ще й постійно експлуатуються. Тому для безпеки проведених робіт на дахах або відпочинку людей на плоских дахах,необхідно встановлювати по периметру огорожу покрівлі. В обов'язковому порядку встановлюється огорожа, якщо ухил даху не більше 12 градусів, а її висота від землі знаходиться вище 10 метрів.
    Навіть, якщо дах знаходиться на висоті 7 метрів, але кут нахилу перевищує 12 градусів, огорожа повинна виставлятися так само обов'язково.Такі правилa регламентуються СНиП 21-01-97.
    Огорожа покрівлі, згідно СНиП 21-01-97, встановлюються на стадії зведення даху і приймаються актом, точно так само, як всі інші огороджувальні конструкції будівлі (перила сходів, балконів). Металеві огорожі для покрівлі виготовляються з металу, стійкого до корозії та впливу агресивного середовища. А оскільки покрівля відноситься до об'єктів, що експлуатується саме в таких умовах, то необхідно проводити періодичний огляд огороджень і кріплень їх до покрівлі на предмет міцності і надійності.

Коли будівля має висоту менше 30 м, мінімальна висота огорожі повинна бути 110 см, а при висоті більше 30 м - 120 см.
    При установці парапетного огорожі, висота самого огородження зменшується на висоту парапету.
    Вертикальні і горизонтальні елементи огорожі повинні знаходитися один від одного на певній відстані.
    Вертикальні - не більше ніж 10 см, горизонтальні - не більш ніж 30 см.

4. OlyaBurakova

Ось і мій маленький звіт про відвідування відділу продажів Ріел у Львові та ексткурсії на будівництво.

Частина перша

Перш за все ми поїхали до офісу забудовника Ріел. Відразу з порогу відмітили, що ми були там не єдині відвідувачі, а також, що там працює не один менеджер, а дійсно офіс великий, багато персоналу.

На нас чекали. Мали розмову з менеджером на ім’я Юлія. Сподобалось, що відповідала на всі питання чітко, не плутаючись, як ми зрозуміли вона давно працює на цій посаді і добре обізнана у всіх питаннях. Ми заздалегідь підготували всілякі каверзні запитання щодо договору, затримок строків здачі, якості робіт, інфраструктури і т.д. Отримали відповіді майже на всі питання, договір забрали, будемо ще вивчати детальніше та радитись з юристом.

Далі нас чекала екскурсія на об’єкт. Її проводив для нас Юрій.

Про Юрія і будівництво напишу у другій частині, невеличкий брак часу.

Офіс не сфотографувала, але ось декілька фото з будівництва, а саме фасад на Шевченко (фото1).

img_20171026_122813_38061444691_o.jpg img_20171026_113630_24208873348_o.jpg img_20171026_113348_38061401791_o.jpg

5. А можна детальніше про цю частину вашого оповідання:
    «Ми заздалегідьпідготували всілякі каверзні запитання щодо договору, затримок строків здачі, якості робіт, інфраструктури і т.д.»

Мене цікавлять питання та відповіді. Хочу порівняти з відповідями іншим інвесторам

6. Дякую за фото. На них гарно видно те, про що я писав щодо відсутності огорожі на покрівлі, особливо на другій фотографіі

7. Paradoks

Paradoks New Member

Не думаю, що будуть здавати без огорожі, в порожні місця так і проситься металева огорожа.

8. Так вже здають, а мені відписали: «питання не до мене, а до комісії, яка приймала по акту будинок»

9. KsyuLya

KsyuLya Well-Known Member

сьогодні була там - огорожа уже є на половині будинку. думаю до кінця тижня буде готово всюди

10. Ну і добре. Краще пізно, ніж ніколи

11. OlyaBurakova

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg 1.jpg Продовження мого невеличкого звіту.

Частина друга.

Привіз нас Юрій на об’єкт, видали нам каски. Бруду звичайно достатньо, але ж що я хотіла, будівництво, це не шопінг.

Перше враження приємне, а саме перша черга виглядає майже готовою (ну по фото думаю добре видно). Помітила, що жильці вже роблять ремонти у квартирах, народ якісь буд. Матеріали заносив, сміття виносив, і в подвір’ї побачила буд. сміття після ремонту (на фото вото також потрапило).

Із приємного для мене – у дворі вже посаджена зелена травичка, починають все доводити до ладу, має вийти гарний двір.

Між першою і другою чергою буде так називаємий пасаж. В ньому будуть розташовані магазини, ательє з пошиття одягу, стоматологія, ресторан, магазин будматеріалів, меблевий магазин. Список непоганий, можливо буде ще щось.

Також помітила прямо через дорогу від ЖК Велика Британія дитяча студія розвитку, я сфотографувала їх вивіску, думаю багатьом буде корисна інформація.

Також будується паркінг, фото додаю, поки що не видно його повний об’єм, але немаленький.

Якщо підсумувати – будівництво іде, було достатньо шумно – працювали крани, бачили багато будівельників, і це буда обідня година. Динаміка нас порадувала.

В наступній частині напишу щодо квартир всередині, підїздів і внутрішньої начинки.

• Не подобається Не подобається x 2
  12. Ну що пані Оля, досить непогано продумана піар компанія по відбілюванню та підняттю Ріелу того, чого в нього немає. Я не знаю про що ви подумали, але я про рейтинг. Що можу вам сказати: звук ви імітували досить гарно, але що робити з запахом, з запахом що робити?
    Я тут теж отримав свіжі фотографії з моєї квартири, яку мали здати ще 31 березня 2017 року. Зараз вже 5 листопада 2017, квартира не готова і з 4 вересня я не можу отримати обґрунтування встановлення потенційно небезпечної огорожі на моїй терасі. Так що удачі вам, а я просто викладу факти реального стану та якості будівництва

13. Як і обіцяв в попередньому дописі, нижче викладу фото від пятниці (04.11.17) стану своєї інвестиціі, яка мала бути готова ще 31 березня 2017 року.
    1. Найперше виставлю опалення і як зроблено стяжку. Заміну сталевих батерей на підлогові конветори замовляв і всі роботи виконував Ріел. Висновок: не повторюйте моїх помилок, не зв'язутесь з Ріелом;
    2. Це так зароблені місця прокладки трубопроводів і підключення каналізації. Заробити отвори та штраби після себе навіть не думали. Теж замовлено і оплачено Ріелу.
    3. А це моя стеля. Я не можу сказати, чи це активне протікання чи ні. Буду приймати квартиру з тепловізором, тоді буде зрозуміло, що там відбувається.
    4. Це славнозвісна огороджувальна конструкція тераси, яка є потенційно небезпечною через можливість спотикання та падіння. Але навіть тут нехватило розуму зробити все однаково і обрізати профіл, який виступає над конструкціією. Тут коли впадеш, так щоб точно вже дірка була в черепі.

На жаль, дозволяється загружати за один раз тільки 10 фото, але думаю цього достатньо, щоб побачити якість робіт Ріел. В мене ще є фото, які свідчать про порушення ДБН. але всього потроху.

Вкладення:

14. Перепрошую, вставив дві старі фотографії до стяжки. Виправляю.
    Добавлю фото як заробили та пофарбували утеплення на терасі. Через порушення технології улаштування гідроізоляції та утеплення експлуатованої покрівлі (вона ж тераса) зовнішні стіни утеплили, пофарбували, потім згадали про покрівлю, обрізали низ утеплення, зробили гідроізоляцію і покрівлю, знову утеплили, але з фарбою не вгадали і заляпали фарбою плитку.

Вкладення:

15. FDD99682-53BE-4479-AFF5-63F74E8942BB.jpeg Маю дуже цікаве запитання. Цікаве не тільки мені, але всім, у кого таким чином змонтували огороджувальну конструкцію. Цікавить інформація спеціалістів, а також тих, хто вже підписав акти і розрахувався з забудовником.
    Я не знайшов чітко визначених методів обрахунку площі терас, балконів, але прийнята рахувати від стіни до перил на рівні підлоги. На даному фото кріплення перил починається в одному місці, а потім за рахунок профіля переноситься в бік стіни. Як тепер рахувати площу? А якщо забудовник винесе перила взагалі за межі стіни?
    В мене по периметру набігає не один квадратний метр для оплати, тому буду вдячний всім за дієві поради.

16. OlyaBurakova

Дякую, що так оцінили мої труди. Купуючи квартиру у Ріел буду просити знижку)))

17. OlyaBurakova

Яка шикарна тераса, а вид ... Шкода мені таку квартиру не показали на екскурсії. Трохи підлаштувати і буде чудово.
    З приводу стяжки і штроб, я в цьому не надто сильно розбираюся, для цього є майстри, як на мій погляд виглядає нормально.
    А з дахом, якщо тече, дійсно треба щось робити.

18. Та немає за що. Їжте на здоров’я. Тільки використовувати в якості нікнейма ім‘я відомого американського блогера якось не каміфльо. Вона живе в Нью-Йорку, а американці дуже ревностно відносяться до плагіату і дотримання авторських прав. Вона не зрадіє тому, в якій якості використали її ім‘я.

• Не подобається Не подобається x 1
  19. OlyaBurakova

А яке ваше діло, як мене звуть, як це вплине на будівництво, ви ж тут розпинались, що тільки по суті справи пишете, до чого ці всі ваші дописи? Досить флудити і переходити на особистості!

20. А де ви бачите флуд. Тут реальні інвестори реально обговорюють стан справ щодо своїх інвестицій, а саме хід будівництва, якість будівництва, застерігають інших від помилок, яких самі допустились. А тут приходять зі сторони і починають співати оди забудовнику, який зірвав терміни вводу об’єкта інвестицій, допустим масу порушень ДБН і починають вчити інвесторів як їм себе вести.

а де твій аватар? :)