Житло в новобудовах винники

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Speedo78, 20 жов 2010.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Peremuchljanu

Peremuchljanu New Member

Цікавить новобудова по вул.Полуботка що на Сихові.Забудовник ЖК Гетьманський Дім.Можливо хтось щось чув про забудовника,бо дуже хочу придбати там квартиру і переживаю чи будинок добудується.

2. Peremuchljanu

Peremuchljanu New Member

Забудовника Гранд Дім

Вкладення:

• 5.jpg
      5.jpg
      Розмір файлу:
      172,9 КБ
      Переглядів:
      13
  3. Lilliana

Lilliana New Member

А хто може придбав квартиру від Еко-Дому на Величковсько . Ваші відгуки про цей ЖК.

4. shvarc

shvarc Well-Known Member

У Еко Дому проблем не повинно бути. Там зараз ціна приваблива.

5. shvarc

shvarc Well-Known Member

6. Uljasuk

Uljasuk Well-Known Member

Добрий день.скажіть будь ласка коли ви купляти квартиру в Креатор буді ви підписували договір з забудовник-ТОВ" Будівельний Альянс-Плюс".????

7. Uljasuk

Добрий день.скажіть будь ласка коли ви купляти квартиру в Креатор буді ви підписували договір з забудовник-ТОВ" Будівельний Альянс-Плюс".????

8. Uljasuk

9. ruslanchez

ruslanchez Member

Доброго вечора, а чи є власники квартир від Екодому на Стуса? познайомився б з майбутніми сусідами

10. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

не заздрю я вам, вікно не відкриєш, весь час "двіжуха" хіба на другу сторону вікна,

11. ruslanchez

ruslanchez Member

2 вікна на сторону "двіжухи" а спальня - на іншу.. але один з верхніх поверхів + панорама на снопківський парк..+ був приємно здивований коли побачив що вони там 2х камерні склопакети вліпили..

• Подобається Подобається x 1
  12. Retaret

Retaret New Member

чи тут хтось знає що небудь про ПАРУС ПАРК що буде на Кульпарківській?

13. michajlo

michajlo Member

Є хтось з ЖК Фамілія?

де саме на Кульпарківській?

14. Retaret

Retaret New Member

на розвилці з Антоновича. Там стояла заглохла будова, тепер її викупили і будуть будувати. Ті самі, що на Липинського Парус будують тут будуватимуть ПарусПарк.

15. Nela

Nela Member

Не знайшла окрему тему, то напишу тут з приводу ЖК Оранж від Global - у документах зазначено - 3 поверхи! А в проекті - більше 10, якщо я не помиляюсь. А у Фейсбуці пишуть, що ми чесні і всі документи показуємо. І чула, що у них і в Форесті біда з документами, що по документах там має бути паркінг. Не знаю, може забудовники і вирішують до кінця будівництва ці питання якось, та купувати в таких будинках квартиру якось відпадає бажання. Хоча, як на мене, Оранж дуже цікавий - і проект і матеріали, з яких будують і місце і ціна.

16. michajlo

michajlo Member

Почитайте варту1, там дуже активне обговорення оранжу, там з ними біда.

17. Інночка

Інночка Active Member

Доброго дня, рада познайомитися з майбутніми сусідами. Ви з якої черги?

18. Інночка

Інночка Active Member

А чому так все сумно описуєте? Мені подобається розташування. Паркова зона, вул. Стуса не головна магістраль.Я не думаю, що вже такий буде шум. Вікна спальні (п'яти камерні) виходять на тиху сторону, інші на дорогу. Подобається, що буде не далеко до зупинки ГТ. Та й не далеко до центру.

19. Joll

Joll Well-Known Member

А я погоджуюсь із Вами, мені теж подобається той район і всі його переваги, правда, якби прийшлось обирати, то я б обрала цей варіант, а не екодомівський: Житлова нерухомість у Львові будинок, вул. Стуса, 12а від забудовника - intergal-bud.com.ua.

20. Інночка

Інночка Active Member

Так це не поганий варіант, але в Еко-домі є вагома перевага - це тераса (12 кв.)

а де твій аватар? :)