Житло в новобудовах винники

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Speedo78, 20 жов 2010.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Andryi

Andryi Member

А що там з Фамілією? Їхні гроші також лежать в тому банку, що і Набережного кварталу. ЩО там з бідівництвом, відновили його чи ні?? Бідні люди, які вложили туди гроші, напевно в паніці :suicide:

2. zljychka

zljychka ;-)

Ось тут ви і "спалились")))) цікаво так виходить, у всіх гілках форуму купа ваших невдоволених коментарів, а там де ви придбали житло - жодного.

• Подобається Подобається x 1
  3. Solare

Solare Member

Це точно))) Особливо ця форумлянка приділяє увагу гілкам форуму, де обговорюють житлові комплекси з невисокими, в порівнянні з іншими забудовниками, цінами, наприклад, Набережний Квартал, Львівська Мрія, Ріел, Авалон Гарден... Зате про Добру Оселю вже пару раз добре відгукувалась. Ну а ті ЖК, де вона начебто придбала квартири, очевидно, її зовсім не цікавлять:)))

4. LilyaMinenko

LilyaMinenko Well-Known Member

Ви стільки уваги приділили аналізу мого профайлу, дякую))))
    Ті компанії в яких я купила квартиру більш менш мене задовольняють, і всі питання які в мене є до них я вирішую безпосередньо з забудовником.
    І якщо зараз, на стадії вибору нової квартири, я бачу мінуси багатьох ЖК, то не бачу нічого поганого в тому, що тут це пишу.
    А от на ОЛХ первинне житло не треба обирати, це точно.
    Тому Шерлок і Ватсон, дякую за увагу)

5. justsawa

justsawa Well-Known Member

Думаю багатьом учасникам форуму, в яких немає фінансової можливості купити квартиру в забудовника з "практичноідеальними" умовами здачі як в Вас, не дуже подобається Ваша критика забудовників середньої ланки (відношусь до більшості). Тому, такі коментарі мають вигляд скоріше насміхань, ніж бажання вказати на недоліки об'єктів або фірм. Кожен обирає в міру своїх фінансових можливостей. Вважаю. що ситуацію можна виправити, якби Ви вказували подібні за ціною варіанти, але кращої якості.

6. NaGgano

NaGgano Active Member

І в кого зараз найнадійніше купувати? є така статистика?

7. LilyaMinenko

Вибачте якщо я Вас образила, але я ж на особистості не переходжу, і там більше не насміхаюсь. Я прекрасно розумію що це недороге житло, але воно ж і неякісне!!
    Стосовно НК ніколи не поміняю своєї думки, купуючи там квартиру люди заохочують ці "мильні пузирі" та самі потім не знають що робити і з кого вибивати гроші.
    Стосовно тих кого я вважаю більш меньш нормальними - так вони є дорожчі. І я не захищаю цих забудовників, у Львові взагалі ціна до києвських доросла(( і це дратує...

8. zljychka

zljychka ;-)

Ну на рахунок "уваги до профайлу" тут багато аналізу не треба - від вас постійні негативні коментарі у бік усіх забудовників, крім декількох. Думаю цілком логічним і правильним та чесним (звичайно якщо ви дійсно не представник якогось ЖК, для якого роботою є виливання бруду та насміхання над іншими) є факт викладання недоліків у ЖК де ви придбали квартиру. А їх є там багатенько, тому дивно виглядає коли ви пишете про недоліки інших, а про проблеми своїх ЖК замовчуєте... тому і не дивуйтесь, чому на вас така реація.

9. LilyaMinenko

Ок, Ваш посил я зрозуміла.

А ось сьогодні вже порядки наводять активісти: http://zaxid.net/news/showNews.do?u..._ponad_20_skandalnih_zabudov&objectId=1358331

10. malifis

malifis Member

Я чула інформацію що Фамілія скорочує кількість працівників(тобто звільнили кількох).Будівництво призупинилось.Грошей таки нема.Будьте обережні з купівлею майна.

11. LilyaMinenko

О, Ви теж таке чули ? А я знаю від співробітників цю інфу, які пішли шукати роботу на інші будови Львова.

12. VadymM

VadymM Active Member

Всім доброго дня !
    Є хтось із Левів Міста ?

13. mort

mort Member

А як справи з будовою?Будівництво таки припиняють чи будуть тягнути по чуть чуть з людей гроші на будову ?

14. LilyaMinenko

Авжеж будуть, то ж треба якось будувати, щоб далі продавати новіим і новим людям. То ж по схемі піраміди все йде.

15. sly

sly Member

Таке запитання, а звідки інформація про номер будинку? Це вже остаточно 2а?

16. ostrig

ostrig Well-Known Member

білий будинок поряд має номер 2. Логічно, що перед ним може бути тільки 2а

17. Igor Vasyunya

Igor Vasyunya Active Member

А що - за 9000грн/м2 не можна побудувати якісне житло...? Чи за 14000/м2 не можуть халявити і обманювати...?

18. Igor Vasyunya

Igor Vasyunya Active Member

Старі забудовники привикли до надприбутків, а завдяки НК, Фамілії, Авалону ціни реально падають:cools:

19. ANV

ANV New Member

Я вже писав в темі про Авалон, може і тут буде комусь цікаво подивитися відео будівництва з висоти

• Подобається Подобається x 1
  20. mort

mort Member

Звісно могло бути,але якісний матеріал для будівництва не дешевий...Тому й ціна відповідна..

а де твій аватар? :)