Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Ну, не чокаясь.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  2. ♨️ Зеленський: мені сьогодні 43, але почуваюсь на 30.

Може й тридцять, а може й пожиттєво - це вже як прокурор вирішить.

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Зеленський, хоч у дечому виглядає смішним, але він не тиран, як Путін, Лукашенко чи навіть Янукович.

4. Good man

Good man Обычный человек

Поздравляю Президента Украины, который из всех снарядов для упражнений выбрал российские, и торжественно прорекламировал их в свой день рождения. :good:

5. Hatrexis

Hatrexis Well-Known Member

какой няшечка! очень понравилось фото. а то у наших президентов обычно такой отмороженный вид мрачный а тут прям свой в доску. одобряю!

6. Hatrexis

Hatrexis Well-Known Member

веди нас, вождь!

7. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Форум каже, що це - екстрасенс. Ванга тутошняя.

9. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

от екстрасенсів у політиці нам тільки і бракувало. А так є все.
    Можливо, понизить нашу ентропію)

10. Ага, наглядач за ялтинською квартиркою віслючка

11. medwedo berlogsoni

Хай краще понизить ентропію у Хомчина. А то вона у нього цілу ніч стирчить, спати не дає. От він цілу ніч і перепощує всякий непотріб.

12. Good man

Good man Обычный человек

Я чуть борщем не подавился, увидев от сосны такое слово.

13. Ну як же це я. Зовсім забув що сьогодні день народження видатної людини.

Того, хто так багато зробив для нашої користі і залишив свій слід на землі.

Вітаю Ярікбая Шоматовіча Абдулкадирова, старшого чабана племінного вівчарського радгоспу «червені Буруни» Міністерства радгоспів СРСР, Кара-Ногайський район Грозненської області, Героя Соціалістичної Праці!

Задумалися? Молодці! Це перше за алфавітом ім'я у Вікіпедії, що народилися 25 січня. Все краще, ніж наше Сорокатрирічне непорозуміння згадувати ...

14. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Ха, та то ж мій колишній візаві! :yahoo:
    полiтична энергiя

Ох і потолкували ми з ним. Правда недовго - пан екстрасенс довго не витримав, тяжко йому було)
    Як тоді пішов на консультацію, так і пропав)))

@Hatrexis, вітаю! Ну як там? ;)

• Інформативно Інформативно x 1
  15. Для мене абсолютно очевидно, що Майдан проти Зеленського неминучий. Він і мафія за його спиною діють з такою зневагою до закону, що іншого шляху у народу не залишиться. Окрім цього Зеленський особисто повісив на себе вже стільки чисто кримінальних епізодів, що у випадку зміни влади він гарантовано відправляється на нари, а в гіршому сценарії навіть повторює долю румунського колеги на стадіоні. Справи проти нього навіть простіші, ніж у Януковича з його листом.
    Саме тому Зеленський сам не піде. Його оточення вже давно це йому пояснило і змусить тепер його іти на будь-який злочин, але владу не віддати.
    Та в якийсь момент вони зрозуміють, що втриматися не вдається. Жодний диктатор в Україні не зможе втриматися проти народу. В цей момент вони увімкнуть план Б, який в них вже теж заготовлений: вони кинуть Зеленського на розтерзання публіки.

Льоні Голубкову в МММ завжди заготовлена одна участь: з самого початку марнославство актера більш хитрі організатори використовують, щоб він торгував таблом, записував роліки, відволікав увагу на себе, але в кінці його кидають обкраденому натовпу.
    За задумом замовників козел відпущення випускає пар в свисток, розгніваний натовп розходиться, замовники залишаються при своєму. Та найважливіший момент: зникає ключовий свідок, який в курсі всіх схем ОПГ.

Ось саме тому ми зобов'язані не допустити знищення Зеленського руками якихось боцманів. Після зміни влади Україна буде зобов'язана перемогти кримінально-олігархічні клани медведчуків-коломойських-пінчуків. Знищити їх раз і назавжди. З гарантією. В іншому випадку революція не має сенсу. Тому ми зобов'язані конфіскувати майно мафії, позбавити мафію медійних і фінансових ресурсів, а самих хрещених батьків і їхніх шісток садити.
    Зеленський в цій історії - ключовий свідок.
    Цей ключовий свідок має потрапити у руки нашого правосуддя і дати свідчення в нашому суді. І ми зобов'язані не допустити його втечі, або знищення його у революційному угарі.

Ось саме це і є те єдине, чого я хочу побажати Зеленському до Дня народження.
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2580338358929900&id=100008612829760

16. "30 в душе"...
    Вова, що в душі, що у ванні - вимірювати треба лінійкою, а не термометром!

17. Good man

Good man Обычный человек

Я-то всё гадаю, почему он себя на посту президента ведёт себя как салага. Так он сам себя салагой ощущает.

18. medwedo berlogsoni

• Смішно Смішно x 1
  19. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Тоді розмова пішла таким чином, що пану екстрасенсу довелося самому відповідати на самі несподівані запитання)
    А пан @Hatrexis, мабуть, на курси не ходив і майстер-класи не відвідував)))
    Короче, слабак ;)

20. medwedo berlogsoni

Я дивлюся по списку ігнорованих і бачу, що Поребрик знову активізувався. Але я поки що, як і обіцяв, ігнорованих не читаю.
    Тільки по традиційній реакції Ланктоші-орнітолога догадуюся, що той із дятлами продовжує розмовляти.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)