Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

на відміну від Уценка, під нового міністра охорони здоров’я ніхто закон не підганяв і не переписував.

не менше, ніж ліпєцкая фабріка у бюджет кацапів

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Бог з-боку на то всьо тіко-сі дивить...і тішиться "мистецтвом викобелювання" помалейку! Цирк-на-дроті!:mocking:

upload_2019-9-1_13-8-8.png

Останнє редагування: 1 вер 2019
    • Подобається Подобається x 1
  3. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Хто тут хотів інтерв"ю Президента за 100 днів?
    Ю є)

Ексклюзивне Інтерв'ю Зеленського на 100 днів його Президентства - Повна версія

View: https://youtu.be/NEBnnQv2NMo?t=3

4. Цікаво, а скільки сплатила ліпецька хвабрика? Пан знає чи прлсто пизданув з перепою?

5. Дивує, люди досі намагаються довести провину Пороха, але самі не бачать мочу у своїх очах.
    Їх ментальна помилка, полягає в тому, що вони не здатні сприйняти, що їх тримали за лохів, що 5 років зрадо революцій, скандальних розслідувань, редутів, борщових наборів— все це було лиш фарс.
    Хоча, вони то в свідомості все чітко сприймають і навіть думаю, що один на один з совістю собі те і кажуть.Тільки от українське тупе вирузуміння не дає то визнати в голос, бо то такі всі "вумні і продвинуті", а на провірку тупа загицана лошня.

6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

І далі те саме, за що мені дорікання, як я не виборець Зеленського , це навіть горобці на плоті вже знають і я не безпідставно прогнозував, будь хоч 100% голосів за Порошенка від Львівщини, його це не врятує. Хочете путчу і появу Порошенка на броньовику, якого підтримає майдан і посадить в президентське крісло? Розчарую, якщо і будуть якісь протести і заворушення, то точно не за якогось політика.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

починаю з себе: я не наркоман і ніколи не вживав наркотиків. Чия тепер черга?

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви інколи включаєте мозги?

Де ви таке вичитали, що Майдан садить когось в крісло?

У нас нема виборів президента? Просто беруть і садять?

9. Юрко НОТОЦО

То всю Європу так закрутило...Францію,Британію,Італію,Донбас,Грузію...та і Сирію,палестинців,турків,іранців,іракців...Світова криза надходить!

00000aas34р.jpg

Останнє редагування: 1 вер 2019
  10. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Аналізи в студію!!!

• Смішно Смішно x 1
  11. Теза: «ми втрачаємо країну, бо історія нічому не навчила українців» насправді не вірна. Історія добре навчила всіх. І українців, і їх ворогів. Просто «українців», на жаль, лишилося обмаль, а переважна більшість населення теперішньої України – її колишні окупанти і випадкові люди.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

після клоуна.

13. Юрко НОТОЦО

Ой,так,так!:blush:
    00000aas34р2.jpg

14. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Зеленського, бо Петька-5 вже пісяв в слоїчок)

15. Новий прем'єр хоче збільшити зарплати міністрам щонайменше до 250 000 грн.
    &
    Середня пенсія в Україні збільшилася на 66 гривень 20 копійок

Кінець епохи бідності. Хулє

16. Поздоровляю зелебобіків зі зниженням тарифів з 15% до 50%.
    Ви це зробили разом.

Президент Зеленський в черговому інтерв'ю самому собі сказав, що уряд буде звільнено, якщо не знизить комунальні тарифи. Президент наполягає, що люди не повинні платити за комуналку більше половини своїх доходів.

Батько рідний.

Вітаємо уряд, воно вже виконали ключову обіцянку президента.
    Тільки не кажіть президенту, що вже пару років, в тому випадку, якщо більше ніж 15 відсотків доходу людини йде на комуналку, то він отримує субсидії. Так що тарифи знижені, розходимося.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ліпецку фабрику, яку кацапи закрили порівняємо з трьома телестудями в Росії Зеленського, які кацапи не закрили і не збираються закривати.

Я ж маю наувазі, податки в Україні.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)