Зеленський і КО - 2

Discussion in 'Політика і політики' started by medwedo berlogsoni, Jul 15, 2019.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Ніде ся не спішу (с)

2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Дуже і дуже сподобалось святкування Дня незалежності, хоч я дивилась на компі, а мій синок з родиною, двома маленькими дітлахами (один ще грудний, але вже в вишиванці)) - там був.
    Що там якась Тіна Кароль чи хтось в тарілці! Та все пречудово!
    Порохоботам, звісно, щось треба знайти для того, щоб яд вилити, але щоб так святкували День незалежності - щось не згадаю. А незалежності майже 30 років....
    Я дивлюсь і плачу, коли чую "Дякуємо!", яке кричать люди з тротуару...Не здолати українців, ніколи!
    Хочу додати, що це добре організовано - спочатку обов'язкова офіційна частина - промова, нагороди, а потім вільна хода людей і військових, якім нема часу та декому вже і здоров'я, щоб ходити маршем. Треба і волонтерам подякувати, і родинам загиблих. І ніякого протиставлення тут немає, як би не тужились дехто. Нема тут протистояння - Київ великий, вміщає багато, в тому числі гостей. Хтось встиг з ранку побачити офіціоз - мені, до речі, сподобалось - нестандартно, якась свіжість накінець-то - а потім дивився ходу ветеранів.
    З Святом, дорогі юзери!

• Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Gyppsy

Хода захисників України - супер!
    Відправа в Храмі Софії і вшанування пам'яті загиблих воїнів - супер!
    Офіційне святкування Дня незалежності - супер!
    Тільки порохоботи - ідіоти, ніяк не вляжуться :)

• Подобається Подобається x 1
  5. Silver bullet

Це мої рідні на святкуванні Дня незалежності в Києві 24 серпня 2019 року. Малой просидів-проспав на мамі (в слінзі) всю ходу, навіть коли поряд гучно кричали. Поряд йшли ветерани 92ї бригади, в них перші ряди несли фото загиблих побратимів - тому слова "Герої не вмирають!" звучали до них дуже часто.
    Величезне свято! Ніколи українці не будуть рабами раз жінки з малими дітьми їдуть , щоб віддати шану воїнам, що виборюють незалежність.

Last edited: Aug 25, 2019
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Юрко НОТОЦО

І бандерівці та національно свідомі типи...бо бачать зелену запліснілу фальш,що пре і буде перти,як з "сєвєродвінської рос-А-бомби" радіація,же дурить нарід сєкрєтами своєї політики.То не гонорово.Ще 100 днів так-сяк! Кіко там тих днів юж? 90?...ги-ги-ги!:tongue:

upload_2019-8-25_13-9-35.png

upload_2019-8-25_13-22-6.png

7. Silver bullet

Юрко, ви чого мені цитати інших юзерів тулите? Це порушення правил форуму, між іншим.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Юрко НОТОЦО

Ой,Вибачаюсь сердечно!Навіть не відаю,як це й получилось!Це було для пана Цигана!Та Ви й не така!Виправив!З памяттю вже проблеми...Ехе-хе!
    :hi::heart::girl_witch:

View: https://www.youtube.com/watch?v=blBtr4xj8sA

9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Хомчин, я до всякого можу поставитися з розумінням, але такий нарцисизм, така зверхність та гордість бісять, за деякі вчинки можу подякувати Порошенку, але що витворяють придуркуваті порохоботи, навіть радий, що президент тепер інший, на підставі чого і хто дав право говорити, що я найпатріотичніший, найрозумніший, а хто не зробив із Порошенка божка - проросійське било, "наріт" і придурки?
    Всяке терпів, але за таку писанину, доречно адміністрації форуму зробити такому зауваження.

• Тупо Тупо x 1
  10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Типи...

• Тупо Тупо x 1
  11. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та ви шо????

Ну як в Софії відправа - супер? Як??????
    Там ж Порошенко був! А Зе - не був!!!!

:))):))):)))

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Віра сліпа. А любов - зла. Полюбиш і коЗела.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну во видите, як все файно було. А давайте відкинемо місяць назад. Клоун Зе не хотів параду. А Порох хотів.

Хто винен у вашій радості? Правильно, Порох. То ж не обманюйте самі себе.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви ідіот?

Плювок всім в обличчя: в мережі відреагували на скасування параду до Дня Незалежності

• Безграмотно Безграмотно x 1
  16. Gyppsy

От я і кажу:

• Тупо Тупо x 1
  17. Юрко НОТОЦО

Типи патріотів,як то республіканці,радикали,бандерівці, власівці...але не кгбістські пдрасівці,ага!:pardon:

View: https://m.youtube.com/watch?v=O6oR4xK6xe8

18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

З тієї ж статті:
    Українці відреагували на скасування параду Зеленським по-різному, хтось категорично проти такого рішення, а хтось його підтримав.
    Але ж професійне брехло Мих тільки заголовки читає.

• Тупо Тупо x 1
  19. Юрко НОТОЦО

О-о,Ви,тлумачний аккаддемік з 16 етажа і Васька- паразіт ,ще ті типи,тіпа коляборанти України!:haha:

20. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Ви загубились у просторі і часі? Ще не відпорохоботили перед виборами? На найближчий час ніякі вибори не плануються.
    Захотіли виходити на майдан, як недавно ваше улюблене "Не розхитуйте човен!"? Я далеко не всім задоволений у Зеленському, ймовірний варіант майдан і штурм Банкової, Кисельофф та інші пропагандони кричать, що народ повстав проти того, що не хотів співпрацювати з Медведчуком і робити мир, у цей час російські танки, скориставшись безвладдям штурмують Харків, хто тоді "агент Кремля"?
    Бачу як мухи у Спасівку бувають кусючі і злі, так само з порохоботами.

• Тупо Тупо x 1
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)