Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Росія цитує Зеленського як свого свідка і адвоката. І це на Радбезі ООН з українського питання. Яка ганьба!

Востаннє Росія цитувала українських політиків, коли цитувала лист Януковича, яким він запрошував російські війська в Україні.

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ні, наоборот ніяк не виходить.
    Хронологія така:
    В 2014 році один тур обрали Порошенка
    Порошенко виявився Баригою.
    Тому на наступних виборах у нього вигравав будь-хто, крім, можливо, Бойка.
    Зеленський зорієнтувався, що у Порошенка виграє будь-хто і вирішив, що цим "будь-хто" може бути він.
    І він виграв у Порошенка з розгромним рахунком.
    Потім Зеленський призначив дострокові вибори в ВР.
    Очевидно було, що "Слуги народу" виграють вибори "на ура".
    В тому числі це було видно і прохіндеям типу Бужанського і Лєроса (ну, там ще є десяток-другий таких самих, у одного на днях уже був обшук).
    От Бужанський і попав в ВР, користуючись популярністю Зеленського (точніше - завдяки непопулярності Порошенка та його ПЄСа).

Зараз порохоботам залишається тільки матюкатися (як у пісні Висоцького про гвінейця Сема Брука "поди, достань его, осталось материться" )

• Подобається Подобається x 1
  3. ️Источники сообщили. Знаете, почему массовые беспорядки с использованием шин, искусственной крови и 5000 боевиков на Киев и четыре области (т е, по 1000 человек на регион) раскрывает не СБУ, в обязанности которой это входит, а МВД Монастырского? Нет, не потому что Монастырского готовят к отставке, как сообщил ряд телеграмм-каналов.

Монастырскому как раз ничего не угрожает, именно потому, что он готов выполнять все что прикажут. Все намного проще и смешнее.

Дело в том, что идея «пресечения массовых беспорядков» принадлежит Олегу Татарову, которому срочно нужно оправдаться за провал апелляционного суда по Петру Порошенко. Организовать у Татарова не вышло вообще ничего. Отменять решение Печерского суда не захотел ни один судья, несмотря на посулы и угрозы. Полиция после драки с предпринимателями-ФЛП под Верховной Радой, категорически дала понять, что действовать она будет в рамках закона и не иначе. Генпрокурор Венедиктова усилить прокурорскую группу не смогла, ни один опытный прокурор участвовать в деле не согласился. Наконец собрать «митинг граждан и ветеранов - противников Порошенко» не вышло. Массовка тоже, знаете ли, следит за новостями и рейтингами, плюс, наличие у Порошенко ветеранской организации «Братья по оружию» сильно охлаждает пыл всем кадрам политтехнологов ОП. Драться с ветеранами войны не хочет никто.

Именно поэтому еще в пятницу, в Офисе президента сообщили о некой группе, готовящей массовые провокации и столкновения с силовиками. Звучало это настолько смешно, что наши источники рассказали тогда это как анекдот. Однако, Зеленского лично эта информация насторожила, да так что он сразу забыл о Порошенко и суде. Зеленский приказал докладывать ему о всех деталях операции. Вот тут и возникла проблема.

‍♂️Передать информацию СБУ, как это положено, Татаров не мог, поскольку это ведомство друга Зеленского Баканова, который сам конкурирует с Татаровым за звание «любимой жены» у Ермака. Подчиненные Баканова сразу бы открыли, что все дело – липа. Венедиктова тоже не парафия Татарова, она все еще напоминает о своем участии в избрании Зеленского президентом. Положиться Татаров мог только на ГБР своего старого торища Сухачева, и на МВД Монастырского работу которого он курирует от ОП. И поскольку массовые беспорядки, это вообще не направление ГБР, операцию поручили Монастырскому.

‍♂️Звание «всегда готового к услугам» Монастырский оправдал, т е впереди у него еще не один «раскрытый заговор». Зеленский искренне поверил, что беспорядки готовили Медведчук, Ахметов, Порошенко, россияне, заказчики покушения на Шефира, Байден которому он надоел, и вообще все кто не любит его персонально. Поскольку в состоянии легкой паники Зеленский становится образцово покладистым, басенку о массовых беспорядках съел и одобрил Андрей Ермак. Ему это тоже выгодно. Ждем продолжения истории.

Единственное что радует, дружный смех соцсетей над сказкой о «массовых беспорядках» заставил ее авторов отказаться от заявлений, что это опять «рука Ахметова». Или еще кого-либо известного.

4. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

medwedo berlogsoni, як Ви вважаєте, чому падлокловуну кортить посратися зі США?

5. medwedo berlogsoni

Я Вам скажу, що Порошенка з Януковичем порівнювати ну ніяк не можна.
    З простої причини: це - різні України. Різні за територією, різні за кількістю населення, кількістю підприємств тощо.

Україна Порошенка була уже без окупованого Криму і окупованої частини Донбасу.
    А от результати Порошенка із результатами Зеленського цілком можна порівнювати. Тому що вони обидва - Президенти однієї ж і тієї України (без тимчасово окупованих територій).

6. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Хто такий Ріфф?

І, до речі, що там з тим хлопом, котрий облив По зеленкою?

7. НЕ можу зрозуміти: якщо АХМЕТОВ готував держпереворот проти ЗЕЛЕНСЬКОГО (так казав ЗЕЛЕНСЬКИЙ), То чому АХМЕТОВ не сидить за гратами? Якщо АХМЕТОВ не готував держпереворот поти ЗЕЛЕНСЬКОГО (так казав АХМЕТОВ), то чому ЗЕЛЕНСЬКИЙ не сидить в божевільні?

8. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Якщо на те пішло, навіть у 2014 перед "вадінтур" висували кандидатуру, яка би сподобалась, представникам, хто стояв на майдані і хто не підтримував майдан. Басні Крилова, що 54% - учасники майдану і затяті патріоти розказувати не треба.

9. medwedo berlogsoni

Мені також цікаво.

10. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@Mykhaylo Khomchyn, то був звичайний вкид на початку конференції.
    Цей вкид вивів з гри Шустера, Влащенко, Бутусова, того Ткача та й решту журнабратію.
    Вже всі забули, не Ви досі кажете: "НЕ можу зрозуміти"

Все норм.

11. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Верно говорошь. Но как и всякие москали передергиваешь. К порошенку ты такие требования не предьявляешь и смириться с тем что он не белый и пушистый даже не расматриваешь. А это уже имеет конкретное название

• Тупо Тупо x 1
  12. Rabinovich

Я думаю что проблема в том что партия зеленского скороспелка однодневка. У нее нет истории и клепали ее на коленке и в кратчайшие сроки. То есть слепили из того что было. Понятно что контроль за качеством членов партии а потом и депутатов был минимальным. И это работает поотив него. И сейчас складывается ситуация при которой в партии зреет ядро тех кто не получил то что хотел . И они начинают работать на развал партии что бы заработать очки перед следующим президентом.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  13. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Але ж не сказано, щоб постійно підставляти щоки?
    Два рази достатньо, на третій раз спроби можна і треба дати адекватну відповідь.

14. Rabinovich

Про непротивление злу ты что то слышал?
    И кстати , христианство то еще язычество эээээ политеизм по научному

• Тупо Тупо x 1
  15. medwedo berlogsoni

Це зрозуміло. Це - основна помилка Зеленського. Кажуть, що з подачі Андрія Богдана. Саме Богдан порадив не брати в команду колишніх нардепів, хоча там було досить багато пристойних чесних людей. А набрали дійсно дуже багато чого попало. Лєрусів усяких. Разумков також виявився продажньою шкурою - зараз працює на ахметова.

16. medwedo berlogsoni

Спробуйте задати це ж запитання, але по-людськи. Можливо я відповім.

17. medwedo berlogsoni

Байден обрав кандидата на посаду посла України, — Bloomberg

Зеленський натиснув на Байдена, і той, нарешті, розродився.
    Можливо, що Байден навіть не знав, що в Україні немає посла із США. А своєчасно ніхто не підказав.
    Після того, як Зеленський вставив дядечку Джо трохи розуму, справа зрушила з мертвої точки.
    (моя особиста думка).

• Смішно Смішно x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чим натиснув? Інструментом гри на піаніно?:haha::haha::haha:

19. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Чому Вас потягнуло на людське спілкування? Чи не ви називали мене гнидою?
    Але я настільки шляхетний що навіть не став скаржитись на Вас модератору. Але ми відволіклись від теми. Бо тема про злочини гниди Зеленського.
    Оьже запитання: чому Ваш президент намагається погіршити стосунки з США?
    Я навіть можу запропонувати Вам варіанти відповідей:
    1. Він дурень.
    2. Він наркоман.
    3. Він дурень і наркоман.
    4. Він дурень і наркоман що працює на росію.
    5. Свій варіант.
    З нетерпінням чекаю на відпавідь.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)