Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. IMG_20211112_080915_005.jpg
    Тепер також все виглядає просто прекрасно! Залишилося ще зовсім трішки, щоб хтось кинув яйце

2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

А шо, файна перша леді, шо нє?
    Я колись дивився її інтерв"ю з якоюсь акулою-журналісткою /мусет Влащенко/, то Лєна дуже пристойно виглядала.
    Молодець :good:

3. IMG_20211112_080915_005.jpg

• Баян Баян x 1
  4. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Ні. бекаєте саме Ви:
    Чому? Хіба слабко шизує і лизоблюдствує Буля харківська?
    Дегенерата і сцикла з вірогідною наркозалежністю?
    Мільонера з оффшорами.
    А виявилося що з системи.
    Безумовно, для росії саме Порошенко є великим злом. Їм потібен був зрадник і вони його отримали.
    Треба бути дуже великим дурнем щоб зробити таку жахливу помилку.
    У Гриценко не було ніякого рейтингу. Тимошенко не вилазила з Бєніного каналу.
    Чому не рухали Бойка? Напевне вважали що Юлька нічим не гірша.
    А те що падлокловун виліз в другий тур було несподіванкою для Бєні.

5. Blaberus

Ти так вважаєш тому що вона теж бомжиха?

6. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Місько-поц, снайпери - то фігня. Вони на роботі.
    А Лєна таки молодець - написати такий сценарій і втілити його в життя - це тобі не хухри-мухри ;)

7. В коридорах - поліція, в дворику - поліція, на дворі - поліція. Хтось не закрив вікно на горищі - а до Львова має приїхати ПЕРША ЛЕДІ! Бояться, що хтось з цього вікна стрільне в неї.

Не зважаючи на присутність силовиків, якийсь бомж нахабно насцяв прямо в переході на Митній. IMG_20211112_080915_005.jpg

8. Знову ці срачогони активувалися...Тьфу.

9. IMG_20211112_084019_133.jpg

Я розумію, напевно, що такий протокол безпеки, тощо
    Але де ж простий хлопець, велосипед, кортежі нахуй, пільги, блядь ваші, дачі нахуй, всіх сука нахуй, щоби простий вчитель жив як президент, а президент жив, як вчитель?! А?!
    (Остап Біндер)

10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Значить, Коломойський вибрав правильну обмотку. Оцінив ситуацію, зрозумів, що Порошенко посяде почесне друге місце в другому турі, взяв "клоуна" замотав його в правильну обгортку, а Порошенко залишився з носом.
    Чи Порошенко виграв? Хто виграв вибори? Хто переміг на виборах 2019 року, і вже два з половиною роки є Президентом України?
    Коли Порошенко зрозуміє, що Коломойський його обставив два з половиною роки тому, як лошару?
    Якщо виборці - ті ж, Коломойський - той же, Зеленський - той же, то може краще Порошенку не рипатися і не балотуватися в Президенти? Як Ви вважаєте? Поки що зовсім не схоже на те, що Порошенкові щось світить, крім надання свідчень прокурору і суддям.

11. medwedo berlogsoni

12. Blaberus

Якшо Вас цікавлять статеві органи Порошенко, Ви маєте можливість поставити це питання в темі:
    ПорошенКО - 3

13. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Я думаю, що кресло міністра ...Усім, кому не дали, чи у кого відняли посаду - усім став не таким, ходять по ефірам і жаліються, і критикують. Правда, критика якась :facepalm:. І всі бувши злітаються на канал Ахмєтова.:))) Видать прищемили його, хоч і не такий довершений закон про олігархів. І він показує образу, пробним шаром...
    Таких людей як Ахметов треба показово ламати. Без державної підтримки Ахметов ніхто і ніщо, його активи поза прямими преференціями мають вкрай сумнівну (найчастіше негативну) цінність. Якщо Зеленський наважиться йти до кінця, то він розчавить Ріната як слон таргана.
    Хай його працівники приходять касками стукати. Ну стукали працівники Коломойші в 2019-му-і шо? Нічого не отримали.

• Подобається Подобається x 1
  14. Коломойський олігарх?
    На який палець Коломойський населив віслюка?

15. FB_IMG_1636733807889.jpg

• Смішно Смішно x 1
  16. Blaberus

До речі дуже цікаве запитання. Я навіть можу сказати, що питання занадто цікаве для зебіла. Ось Буля харківська намагалась надати відповідь
    неймовірно тупу, що властиво зебілоїдному генетичному сміттю.
    А зараз, вельмишановний medwedo berlogsoni, я хочу Вам нагадати висловлювання дебіла Комаровського:
    https://tsn.ua/ukrayina/holodni-bat...vidsutnosti-opalennya-u-kvartiri-1886251.html
    Дата - 12.10.21. Тобто, покидьок намагався виправдати падлокловуна стосовно можливого зриву опалювального сезону. Якшо вірити дебілкуватій Булі харківській, еврей Комаровсьсьй чекав понад два роки міністерської сінекури. Але раптом ця погань не дочекалась і прозріла! При тому одночасно з лисим Гордоном.
    Я, як інтелектуальний порохобот, вважаю що тут можна згадати відому приказку про щурів і корабель що тоне. А як вважаєте Ви, пересічний зебуїн?

17. Silver bullet

Ахметов, з однієї сторони, розкручує Разумкова, а з другої - на своїх каналах дає зрозуміти Зеленському, що може організувати тому в ЗМІ протистояння разом з Порошенко - тобто поки "робить папі нерви".
    Але ця війна нервів, я вважаю, нічим Рінату не допоможе. І Зеленський - кріпкий горішок, і держава порівняно з Ахметовим дуже сильна.
    Дивіться, у нього майно навесні 2014 року віджала навіть не РФ (вона це зробить насправді лише у 2016-17 році- остаточно), а звичайні гопники зі зброєю – і він, маючи до того необмежений вплив у місцевих органах влади, тільки сумно гудів. Закінчилося тим, що йому в серпні 14го довелося просити Азов через Таруту захистити Маріуполь...
    Так кого він зараз проситиме?)

Останнє редагування: 12 лис 2021
  18. medwedo berlogsoni

@Silver bullet, хоча Бляберусю і подобається Сергій Лещенко, і він кожен раз його згадує з похвалою, а ще більше хвалить його жінку і квартиру, але я все одно скажу.
    Лещенко вважає, що Ахметов діє широким фронтом. Підтримує і розкручує всіх, хто має шанс пройти до ВР на наступних виборах: Разумкова, Наливайченка, Смєшка, простигосподи Олега Ляшка, та інших (Мурашова та Авакова, Юля Тимошенко на ахметівському каналі дуже часто ламає руки та очі під лоба закочує), щоб вони подолали п"ятивідсотковий бар"єр, а потім створили коаліцію в противагу Слугам. Зрозуміло, що на наступних виборах у Слуг уже не буде монобільшості, тому їм доведеться з кимось вступати в коаліцію і ділитися портфелями. А значить, Зеленському доведеться набагато важче.
    Тому, каже Лещенко, Ахметова треба додавити зараз, до майбутніх виборів.
    Авакову буде відведена роль золотої середини між Ляшками та Смєшками і крісло прем"єра. Так прогнозує Лещенко.

19. Silver bullet

Згодна.. Його множити на нуль потрібно було ще в 2014-му році за підтримку терористів і колабораціонізм. Він думав надавити на Київ) А потім, щоб не разграбували його маєток, йому прийшлося просити Ходаковського особисто)

Останнє редагування: 12 лис 2021
  20. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не факт.
    Ще питання спірне. Було для Порошенка вигідно - з російськими чиновниками добрий, змінились обставини, одним гасла "Армія. Мова. Віра.", підпільно "Жму руку, обнимаю". Як каже Кисельофф "Не все так однозначно".
    Деякий час був на 3 місці у президентській гонці і був притендентом на ІІ тур.
    Несподіванкою і для порошенківських політОЛУХів та піхоти армії ботів.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)