я спочатку думав що то дурня, пробував і так, і сяк - все виходить... почав думати - шо за фігня, звідки такий ажіотаж в інтернеті... подивився уважно... затягує... дуже смішні відео
якщо через кожну годину їсти солодкі яблука, вага не набереться ) овочі і фрукти - смачні і малокалорійні...
Від яблук дуже їсти хочеться, хіба не знаєте?) Та і вуглеводні вони теж. Ендокринологи діабетикам не радять яблука, тільки зелені - вони кісліші та й те - одне в день.Отака неприємність. Солоденьке в першій половині дня потроху - чом би ні, для настрою. Якщо не діабетик. Зараз у людей депресія - у кого від страху захворіти, у кого від карантину на роботі.
так... прошу не заплутувати цитата була: ви порадите тим, хто сидять цілими днями в квартирах - тістечка їсти?
Вставлю і я свій п"ятак))) Квартира - це ж кошмар! Як можна цілими днями сидіти в квартирах? Тут от пару днів як похолодало, нема що робити на обійсцю - і то вже хандра чіпається)))
Пару днів? У нас вчора просто золота погода була +20, вітру не було. В футболці ходила -розкрила, обполола та удобрила полуницю. Кілька розочок розгрібла, допомогла чоловіку з дровами. Не топили зовсім вчора, і на ніч не топили. А сьогодні+5, це вже інше. Попрацювала з утра, а зараз на пічці вариться борщ, чоловік коле горіхи, пектиму шарлотку) Не дуже нудимось.І чим не здорове життя?))
Здоровий спосіб життя то гарно спати. робити вправи, багато гуляти на свіжому повітрі, правильно харчуватися і позитивно думати.
хух... здається відпустило як все-таки класно, коли нічого не болить ------------------------- з'їв таблетку сьогодні... мабуть років 10 вже такого не було зуб заболів, кілька одразу думав вже помирати, бо лікарів боюся нє... ну так нечесно...як це можуть кілька зубів у різних місцях заболіти може нерви треба лікувати менше новин читати треба буде ще з організмом розбиратися, шо це за фігня? ------------------------- а лікувався від болі так: ходив, рухався - щоб розігнати кров включив якусь повільну лікувальну музику жував всяку всячину - заспокійливу мелісу, антисептичні лопух, подорожник, шалфей, часник десь знайшов пігулку парацетамолу... поліз на ютуб за порадою (таки іноді від інтернету користь є) найкраще допоміг холодний компрес ... я й не знав, шо таке буває... дешево і сердито
А на маєш... А я ще думав - чо то мені так хочеться про зуби писати з самого рані? А то Ви, @mypucm, так з зубами мучилися Добре, хоч Вам попустило; #66 #11