Це скільки ж серій? Я вперше в житі вирішив повністю переглянути серіал (вже майже готово), але там всього три сезона і 80 серій.
кожному своє... зоряні ворота -- це про таке коло, через яке на іншу планету потрапляли?... я дивився тільки фільм, серіал не зацікавив..
Я не бачив жодної серії і навіть не чув про таке... Остатній серіал, який я дивився був "Просто Марія"... http://www.youtube.com/watch?v=VzFi-bNXHMo
В мене це був перший серіал, який я дивився На цьому знайомство з латиноамериканською культурою і завершилося, перейшов на комедійні та фантастичні )
Не пригадую такого, регулярно дивився тільки декілька серіалів: Стар Трек, Секретні матеріали, Полтергейст, Твін Пікс, Підводна Одісея, Альф, Сімпсони.
Оця найостаннiша серiя була якась нi риба нi м'ясо. Певно це передмова до наступної яка виглядає що буде супер цiкавою! I здається останньою в цьому сезонi. I потiм знов майже на рiк будем сидiти i ЖДАТЬ. Але я читала на блогах що наступний сезон має бути останнiм, то вже певно все розшифрують до кiнця.
так наступний останній.... так 10 певно буде дуууже цікава, та і 9-а супер була! цікаво ,а чому Фарадей покинув острів.... і Саїд познайомився з малим Беном,оригінально
РАСПИСАНИЕ И НАЗВАНИЯ: 5х10 – «Он это ты / He's Our You» - 26 марта 5х11 – «Что бы ни случилось — случилось / Whatever Happened, Happened» - 2 апреля 5х12 – «Умерла так умерла / Dead is Dead» - 9 апреля 5х13 – «Некоторые любят погорячее / Some Like it Hot» - 16 апреля *перерыв две недели* 5х14 – «Переменная / The Variable» - 30 апреля 5х15 – "Следуйте за лидером / Follow the Leader" - 07 мая 5х16 – «Инцидент / The Incident» (ч.1) - 14 мая 5х17 – «Инцидент / The Incident» (ч.2)- 14 мая
О, супер, будуть серiї аж до травня, а я чомусь думала що це вже остання сьогоднi. Я й не знала що Фарадей покинув острiв, видно чи не додивилась, чи не зрозумiла. Те що Саїд познайомився з Беном малим теж цiкаво. Бо пам'ятаєте, коли Лок познайомився з Чарльзом Уiтмором нiби в минулому, то коли Лок вже повернувся з острова i Уiтмор йому нiби допомагав то вiн казав що вони зустрiчались (Уiтмор казав Локовi).
це в 9-й , коли Джек, Кейт і Херлі прибули в поселення і побачили ну напарника Фарадея, так спитали,хто ще є... Сойер перерахував і сказав, що Фарадей покинув на підводному човні острів, а чому не сказано, видно буде присвячена ще ціла серія