Відповідь: “прикольні” сайти... Та блін. Я ж серйозно. Раз той, хто в принципі серіяли не любить, каже, що цей класний, значить класний. Правда, дивитися серіял це мене не змусить, бо я скоро ними нуджуся.
Відповідь: “прикольні” сайти... О, Ліля, то спробуйте "мій" серіал - може з ним не знудетесь... Я, як пупер - в принципі не переношу серіали та й TV взагалі. Але є повним і абсолютним фанатом "King of Queens". Спробуйте!
Відповідь: “прикольні” сайти... Неправда. Я ж сказала. Раз ти кажеш, що клас, значить клас. Я тобі вірю. Просто смаки у нас різні, та й всього. Додано через 2 хвилини Та я той, як мала дитина. Довгі фільми і товсті книжки не люблю. Колись вишиваний рушник 3 роки мордувала. А малі серветочки та картинки, як горішки лускала. У тому плані я трохи того. Багато починаю, купу всього хапаю, мало що докінчую. Нечемна я. Як вітер, коротше. Там купку листя піднесу, за пару метрів кину, там папірець поволочу й лишу... Ніц не зроблю. Вже злостилася на себе. Не помагає...
Відповідь: “прикольні” сайти... Сам такий трошки, хіба товсті книжки люблю. Але з "Кінґ оф квінс" хоч спробуйте, там серія - окрема історія, нічого не пропустиш. Не пожалкуєте, я також не вірив спочатку, а потім як підсів... То всьо добре, але принаймі карму вже мені могла поставити, щоб на кінці 666 не було?! Чи зняти.
Відповідь: “прикольні” сайти... Та я люблю. Але перше читаю початок, тоді кінець, а тоді вже серединку.
Відповідь: “прикольні” сайти... Навіть не пригадую, кіко років мені було. Альф дивилася. Але в певному віці перестала дивитися взагалі. Відколи почала старатися не зазирати на кінцівку книжки передчасно.
Відповідь: “прикольні” сайти... у тебе є шанс "почати все з початку".... мій компаньйон також відреагував дуже байдуже, коли я дав йому два диски з "втеча з в'язниці", за три дні він подзвонив і спитав, чи в мене нема третього сезону...
я, супер , все писала в темці серіали. Дуже цікаво з переміщенням в часі, але придумали! А коли наступна серія буде?
А я ще не бачила Інтернету вдома нема, скачати не можу. График выхода оригинальных серий LOST Season 5, Episode 1: Because You Left // Original Air Date—21 January 2009 Season 5, Episode 2: The Lie // Original Air Date—21 January 2009 Season 5, Episode 3: Jughead // Original Air Date—28 January 2009 Season 5, Episode 4: The Little Prince // Original Air Date—11 February 2009 Season 5, Episode 5: This Place Is Death // Original Air Date—18 February 2009 Season 5, Episode 6: The Life and Death of Jeremy Bentham // Original Air Date—25 February 2009 Season 5, Episode 7: 316 // Original Air Date—4 March 2009 Season 5, Episode 8: LeFleur // Original Air Date—11 March 2009 Season 5, Episode 9: Namaste // Original Air Date—18 March 2009
Я дивилась! НАРЕШТI щось зрозумiле!!! Нарештi розказали що ж там такого з тим островом, в чому його особливiсть. Хоча їм ще є багато чого пояснити.
Ну що там є магнiтне поле яке дозволяє подорож у часi. Бо ранiше були рiзнi здогадки: - рай -пекло -паралельний свiт -просто якийсь магiчний острiв -магнiтне поле -може iнопланетяни Хоча особисто для мене НЕ зрозумiло чому в самому першому сезонi з'являлись померлi люди i давали якiсь наставлення iтд. Чому жiнки не могли народжувати там. Чому Рiчард був "вiчно молодий". Що таке той чорний дим - "монстр" який забив мiстера Еко. I ще багато чого не ясно. А, чому люди зцiлюються на островi - Лок (чи Лак) з його паралiчем, Роуз з її раком. Куди зникла Клер?