Відповідь: загублені, lost, остаться в живих Мені також мають дати 4 сезон, напевне потрібно відсипатися наперед
Відповідь: загублені, lost, остаться в живих Ще короткий зміст 4го сезону і в твою сторону полетять гнилі помідори
Відповідь: загублені, lost, остаться в живих Пупер, ви вже додивились Лост 4й сезон? Я позавчора подивилась останню серiю 4го сезону. КЛАС!!!! Просто КЛАС!!!!
Відповідь: загублені, lost, остаться в живих вах, вах, вах!!!!!!! не може бути?!!! весь сезон?!!!!! я тільки 12 серій....................
Відповідь: загублені, lost, остаться в живих Так там всього небагато серiй, тим бiльше що була велика перерва у сезонi через страйк письменникiв. Ви напевно вже майже додивились. Як додивитесь то подiлiться враженнями! Впринципi, Лост можна подивитись i ось тут http://dynamic.abc.go.com/streaming/landing?channel=7 але на англiйськiй
Відповідь: загублені, lost, остаться в живих та нічого.... поміняю айпішку на гамериканську та подивлюся....
Відповідь: загублені, lost, остаться в живих Ню, i якi враження? Менi кiнцiвка ДУЖЕ сподобалась. Накiнець то вони хоч щось почали вiдкривати, хоч якiсь таємницi. Хоча менi ще цiкаво що це за чорний дим/монстр, i що сталось з Клер. А дещо мене найбiльше цiкавить: вони НIКОЛИ не показують що їсть та мала дитина. Навiть скажiмо з того часу як зникла Клер i до того часу як вони вже були врятованi? Всi тiльки з малим носились але нiхто нi груди не дав, нi навiть молока нiякого. Що та дитина їла??? Мене як новоспечену маму такi питання хвилюють
Відповідь: загублені, lost, остаться в живих :cowboy: Тіки здам ДЕки , візьму на двд в прокаті. Ех, я б качав , та ще сімпсони в черзі. Кажете - цікаво, то добре.