Відповідь: загублені, lost, остаться в живих ви -- молодець, чудово зрозуміли....тоді чому запитуєте?...
Відповідь: загублені, lost, остаться в живих не запитую, роздумую... щоб розмова зав"язалась цікаво чужі думки почути
Відповідь: загублені, lost, остаться в живих Пріветік!!! Я також шанувальниця цього серіалу, передевилася я 3 сезон до кінця і скакжу що в кінці все дещо незрозуміло. Чи не знаєте коли можна буде десь купити 4 сезон Загублених? І хто кому з героїв серіалу подобається?
Відповідь: загублені, lost, остаться в живих в лютому у буржуїв -- почнеться 4 сезон.... в березні можна чекати і в нас....
Відповідь: загублені, lost, остаться в живих я ніколи не дивилися цей серіал, але дуже його люблю - коли чоловік його дивиться я спокійно сиджу на форумі якраз зараз йде по ТВ
Відповідь: загублені, lost, остаться в живих У буржуїв починається сьогоднi (ще сiчень ) Але я дивитись не зможу. Дебiльний ремонт поглинув у мене весь час. Може друг на вiдiк запише
Відповідь: загублені, lost, остаться в живих Також обожнюю цей серіал. Перші три частини подивилась за тиждень. Вже бачила дві серії четвертої частини - цікаво та як завжди закручено. Скачати усі нові серії можна тут http://lost-abc.ru/
Відповідь: загублені, lost, остаться в живих а я вже подивився 2 серії 4 сезону Додано через 32 секунди початок 4 сезону дуже захопливий Додано через 1 хвилину завтра 3 серія
Відповідь: загублені, lost, остаться в живих Серіал дуже класний! Я навіть не очікував що він мені так сподобається. Спочатку я не міг зрозуміти чому навколо нього стільки шуму, тільки і чути було цей серіал на форумах та і взагалі в інтернеті. Скачав перші три серії першого сезону і вони мене просто захопили! Пішов і купив повністю перший сезон на DVD подивився за тиждень.. Зараз вже додивляюсь другий сезон, і вже скачується третій ) Надіюсь що він буде таким же цікавим як і перші два.
Відповідь: загублені, lost, остаться в живих А я телебачення вже місяців чотири не дивлюся, телевізор мої малі терористи захопили, в них ціла колекція мультяшок, є що дивитись. А lost маю три сезони на дисках ще всі не додивилась, решта скачаю з інтернету. Взагалі серіал цікавий і сюжет захоплюючий і актори красиві і природа дуже гарна.
Відповідь: загублені, lost, остаться в живих там !!вже не флешбеки а флешфорварди тобто їхне майбутнє !!мда майбутнє у них веселе !!не хотів розкривати зміст серії но ви самі попросили так вот: в майбутньому з острова виїхали тільки 6 человік !!досих пір не ясно хто точно виїхав !!з перших 6 серій ясно що з острова виїхали САїд,дЖек,Херли,Кейт,ну і показували їхне майбутнє,Саїд в майбутньому буде кілером і працювати на Бена !! Кейт якимось чином взяла з острова дитину Клер!!У Десмонда були якісь глюки і він подоружував у часі !!Херли в псіхушкі сидить !!у 6 серії показували про Джулію і її минуле !!в 7 серії будуть показувати про сУн і ДЖина думаю з них також хтось мав вилетіти з острава !! більше нічого не розповім бо це треба дивитися !!
Відповідь: загублені, lost, остаться в живих Пiсля закiнчення страйку письменникiв поновили показ цього серiалу. Мдя... вже так понакручували всього на купу що аж не цiкаво було дивитись!!! Я з товаришем збираємось писати гнiвного листа до продюсерiв. У вас вже з'явилась перша частина четвертого сезону? тiльки дiйсно тi хто дивиться 4й сезон нiчого не розказуйте тут, бо люди у Львовi з запiзненням це дiло дивляться.
Відповідь: загублені, lost, остаться в живих АйСіТіВі в своєму репертуарі - обрубало без будь-яких пояснень. Добре що я маю нет і в курсі що то ще не енд, а як ж бути всім іншим?
Відповідь: загублені, lost, остаться в живих айсітіві має той плюс, якого бракує всьому решта: якісний (!!!) український переклад (!!!) і якісний (!!!) український дубляж (!!!)... за це можна пробачити цьому каналу багато що...
Відповідь: загублені, lost, остаться в живих А ще один плюс те що він показує загублених зараз а не через 10 років, як у нас часто буває.
Відповідь: загублені, lost, остаться в живих ліг нині о третій ранку...... дивився четвертий сезон!!!! вже три серії "пішло спати".... купа нових акторів....