Відповідь: загублені, lost, остаться в живих Я так розумію, командних екшенів розплодилися. Спочатку мене в асьці агітували подивтися "Втечу" - про зеків, що вирішили тікати. Тепер от на біг-бордах, рекламують "Герой". Во це то намішали. Політ фантазії. Гляну, як щось путнє - можна відкрити окрему гілку.
Відповідь: загублені, lost, остаться в живих :y: :y: :radist: Привіт, я тут новенька. Теж ДУЖЕ подобається серіал "Загублені", хотілося б з кимось поспілкуватись щодо всього того, що там діється, але то ясно, що ми можемо тільки писати свої власні здогади :p . Щодо "Втечі", теж дивлюсь, а "Героїв" вже бачила. Прикольно, найкращий там Хіро Накамура і Сайлар. А У "Втечі" - Т-Бег та агент Махон. З "LOST" подобаються абсолютно всі! :y: :y: :y: :radist: Сам серіал взагалі відрізняється від всього, що зазвичай витворюють американці. :cowboy: Як на мене дуже постмодерністично і цікаво.
Відповідь: загублені, lost, остаться в живих Привіт ще разок, а в тебе Соєр - улюблений персонаж, так?
Відповідь: загублені, lost, остаться в живих привіт, не_можу_прочитати_ваш_нік!!! соєр -- кул, лок -- теж непоганий персонаж..... руда така дівчина ("чесна злочинниця") -- просто перфектна..... всі актори -- дуже приємні!...... лікарка, та, що "перебігла", подобається ззовні....
Відповідь: загублені, lost, остаться в живих я теж недавно подивився 3 сезона !!!ВРАЖення одне серіал----СУПЕР Додано через 1 хвилину КЕЙТ І ЛОК НАЙКРАщІ Додано через 4 хвилини він полюбе би вмер,а так хоть Десмонда спас !
Відповідь: загублені, lost, остаться в живих не факт..... чому він закрився з середини, коли міг вийти?.. і чому цей рускій такий живучий?...
Відповідь: загублені, lost, остаться в живих Десмонд дуже хотів побачити свою дівчину і пручався !так шо Чарлі не вспів би вийти !! а так хоть Десмонда спас !!і по друге він вже був готовий до смерті !! Додано через 3 хвилини да,мене цей ніби москаль теж нервує
Відповідь: загублені, lost, остаться в живих Мене дуже зацікавила вся та історія з Чарлі. З самого початку, коли Десмонд сказав, що не зможе його врятувати. І взагалі, те, коли показували частину про Десмонда та його новий "дар", та жінка, що пояснювала йому, що все неминуче... Тобто мені здається, що так мало бути: Чарлі мав померти. Але може тільки для того, щоб потім його воскресили (як Лока, наприклад, що мене дуже тішить :radist: ). А одноокий, в принципі, українець, а не москаль. В американців, як завше, неправильне уявлення про Україну і українців; для них ми всі такі і всі балакаємо "по-рускі". Мені він теж не подобається, але в цьому серіалі, в решті решт, ніколи не знаєш, хто виявиться добрим, а хто поганим хлопцем. Хіба ні? :moskali:
Відповідь: загублені, lost, остаться в живих як на мене -- зрозуміло, хто добрий, а хто ні.... "інші" -- явно не хороші..... хоча фіг зрозумієш, хто вони насправді і що це за дух в лісі живе....
Відповідь: загублені, lost, остаться в живих Привітик знову По-перше, з Новим Роком!!! А тепер - до теми: чи хтось задумувався, хто лежить в тій труні, коли Джек приїжджає на похорон, а там нікого - тільки він. Я щось так думала-думала і поки-що нічого не видумала. Які думки? П.С. В одному впевнена - то точно не Х"юго.
Відповідь: загублені, lost, остаться в живих ой-ой-ой..... тре знову дивитися -- вилетів з голови такий момент......
Відповідь: загублені, lost, остаться в живих я три ночі не спала поки не додвилась 2-3 сезон... кажуть в лютому має бути продовження
Відповідь: загублені, lost, остаться в живих Єдиний серіал на якия я "підсів" і стараюсь дивитися регулярно. Був сильно розчарований коли АйСіТіВі обірвав його трансляцію, навіть не пояснивши що до чого.
Відповідь: загублені, lost, остаться в живих аналогічно!..... але по "пінчук-тіві" принаймні був хороший український переклад і дублювання..... а я дивився піратську версію......
Відповідь: загублені, lost, остаться в живих Думала-думала, і вирішила скинути фотку Джулієт :radist: Як вона вам (у фільмі, маю на увазі): гарно вміє вдавати. Я весь час їй вірю, спершу, що вона погана, потім, що добра. Тобто те, що притворятись вміє, то й без всякого видно. А щоб ще так подвійно чи і потрійно... Ото треба мати талант!!! Що не кажи, артистка. :rolleyes: Може хто знає, де ще вона знімалась. Знайоме щось таке в ній...
Відповідь: загублені, lost, остаться в живих Так точно, в лютому має бути. Принаймні в США. А в нас не знаю особисто :o . А які у тебе враження? Що думаєш про все, що там твориться? :cowboy:
Відповідь: загублені, lost, остаться в живих а мені ця Джулієт не подобається (як героїня)... мені одне не дає спокою... вони всі на літаку тому що впав на острів опинились не випадково, ніяк не збагну причину, може неуважно дивилась...
Відповідь: загублені, lost, остаться в живих чому ж.... досить зрозуміло -- всі вони були між собою пов'язані, всі раніше зустрічалися.....
Відповідь: загублені, lost, остаться в живих і в усіх була причина втекти від реального світу:ninja: а ще в кожного була якась таємниця