Відповідь: загублені, lost, остаться в живих А бо, яка не має змоги додивитися. Подивився тіки 2 сезона і 6 серій третього. Хтось мну випередив і взяв уже ДВД з 3 сезоном. Там 23 серії, буду надіятися що за тиждень повернуть. Жаль з кожним сезоном все менше і менше серій буде.
Відповідь: загублені, lost, остаться в живих "Оставь ковьйор Нада " - чорт , невже важко було знайти нормального українця з Києва для цієї ролі.
Відповідь: загублені, lost, остаться в живих 3 сезон, десь 9-11 епізоди. Де вони піймають фермера з Києва. Принаймі у мене переклали, що він києвлянин. Потім сцена де він буде на "рідній мові" кота створити. Я до того веду... що бюджет серіала ого-ого... Китайців без акценту взяли. Лейбли до продуктів харчування зробили... ну одним словом виклалися...а на києвлянені зекономели
Відповідь: загублені, lost, остаться в живих одноокого?..... ну, він в російському перекладі моцкаль...... а який у вас переклад: повний дубляж, чи “другий голос”?....
Відповідь: загублені, lost, остаться в живих повний дубляж. та навіть його рос. мова ацтойна... коли він говорить по рос. перекладу не іде.
Відповідь: загублені, lost, остаться в живих вам пощастило...... дуже мені подобався переклад, який був на айсітіві..... але на дисках серіал є російський..... перший сезон — ще куди не йшло...... другий — більш-менш..... а третій — типове “відео”..... про останні 5 серій — просто мовчу.....
Відповідь: загублені, lost, остаться в живих 2 і 3 часом не з http://lostfilm.ru/ ? В мене тіко 20 серій є ... як додивлюсь , спробую решту дістати.
Відповідь: загублені, lost, остаться в живих звідки, я не знаю..... я купив...... один хлопчина продав, який на форум колись давно забігав......
Відповідь: загублені, lost, остаться в живих 1. лінк сайту перед початком кожної серії не мигає ? 2. а яка озвучка ? моно чи багатоголосова ?
Відповідь: загублені, lost, остаться в живих лінку немає..... тільки у третьому сезоні (те, що затягував адмін) — квадрат малевича.... озвучка у кілька голосів у першому сезоні, два голоси у третьому та першій частині третього, і один голос — з торрент-сайту (квадрат малевича)...
Відповідь: загублені, lost, остаться в живих ще одне питання: чому помирали вагітні на острові?.... що сталося з вагітною кореянкою?....
Відповідь: загублені, lost, остаться в живих Згадаймо ще перший сезон і перші сутички з Ітоном. Як він усіх в бійках розкидав. Я гадав, то такий собі зомбі. А потім вийвилося проста людина.
Відповідь: загублені, lost, остаться в живих я щось пропустив: а коли його вбили?.... пс. справді, він якийсь був навіжений..... хоча і не абсолютно навіжений, та ще й лікар — як таке можливо: лікар і одночасно спеціаліст по рукопашному бою.....
Відповідь: загублені, lost, остаться в живих ПРИВІТ, Я НОВЕНЬКА ТУТ. СЕРІАЛ ЗАГУБЛЕНІ-3 ЩОЙНО ДОДИВИЛАСЬ І НЕМАЮ Х КИМ ВРАЖЕННЯМИ ПОДІЛИТИСЬ. ТОМУ І ЗНАЙШЛА ЦЕЙ ФОРУМ. У МЕНЕ БЕЗЛІЧ ПИТАНЬ. ДОПОМОЖЕТЕ?
Відповідь: загублені, lost, остаться в живих звичайно.... аскорбінка, муму і я — фанати серіалу... якщо самі знаємо відповіді....