Відповідь: загублені, lost, остаться в живих “містер еко”.... гангстер, якого доля теж закинула на острів...
Відповідь: загублені, lost, остаться в живих “джульєтт, лікар”... на острові вона серед “інших”..... пс. не найкраще її фото....
Відповідь: загублені, lost, остаться в живих “анна-люсія”..... жінка-поліцай, яка має за душею кілька трупів...
Відповідь: загублені, lost, остаться в живих “бен”.... глава “інших”.... ду-у-у-уже мудрий чолов’яга.... аж дивно, чому він програв...
Відповідь: загублені, lost, остаться в живих Мені сподобалась Анна-Люсія, чоловікові - "веснушка", і обоє в захваті від персонажів Джона Лока і Соєра. Ждон Лок - то взагалі окрема розмова... я його спочатку навіть підозрювала, занадто вже багато він знав
Відповідь: загублені, lost, остаться в живих нуууу.... “вєснушка” — зе бест..... тільки фігура в неї жахлива.... пс. а де моя карма за такі хороші фотки?...
Відповідь: загублені, lost, остаться в живих угу, справжній завуальований флуд ... начі ті фото комусь тре. Можна було і одним постом ... мабуть жага до лічильника постів ? P.S. В ДВД- прокатах давно є всі три сезона. Наразі додивлююсь 2 сезон.
Відповідь: загублені, lost, остаться в живих більш того ...уже 3 сезон ...а ніразу сісьок не показали в гамериканському фільмі ... дивина тай годі
Відповідь: загублені, lost, остаться в живих куме, шукайте сайти (краще торенти) з назвою ЛОСТ — неодмінно знайдете серії..... дивитися треба від першої серії...
Відповідь: загублені, lost, остаться в живих думаю: ви цицьки там не дочекаєтеся... фільм вам не подобається — так і скажіть.... шукати ляпи, не додивившись до кінця, може та людина, якій фільм не дуже цікавий... мені було цікаво, доки не додивився — не заспокоївся.... тільки після останньої серії почав шукати в інтернеті інформацію про серіал...