11 серія цікава і як завжди безліч запитань.... Дезмон, що він хоче побачити у списку пасажирів літака? Фарадей музикант... що таке знає Елоіз, може вона допомагає Димку? Уілдмор не такий вже і добрий...
Зараз , схоже, утворився місток між двома реальностями - це Дезмонт. Далі має бути цікавіше... До речі, в першій серії сезону Деза показали на борту Океаніка ніби якийсь глюк. Тобто достеменно не було відомо, чи був він в літаку чи просто привидівся Джекові. Але тепер Дез при зустрічі з Джеком впізнає його і говорить , що таки був на борту. Це дещо дивна обставина, оскільки на борту Океаніка, який впав на Острів Дезмонта не було.
ну так в цій реальності і острова нема. Тобто він тоді вже був на острові, під час того як розбився Оушанік, а зара як він там міг бути, якщо острів на дні океану. Так же можна сказати про Бена, який в школі вчить))) Мене тільки одне гнітить, що ще трішки, і серіалу вже не буде(((( ---------- Додано в 12:11 ---------- Попередній допис був написаний в 12:10 ---------- Так він додав потім, що хоче їм ( пасажирам) щось розказати В мене також виникло одне питання: в перших серіях 6 сезону, коли Сун показала Річарду фото з своїм чоловіком 1975 року, останній сказав, що знає їх, бо він бачив як їх вбивали. Тепер за це чомусь мовчать. І ще, в якомусь сезоні було показано, що Бен натиснув на якусь кнопочку і появився чорний дим, тепер знаючи що таке цей чорний дим постає питання : який звязок між Беном і чорним диом, він ж ніби на Джейкоба робив?
Шановна, Summer, чи не засмучує вас, що героїня вашого аватару того... трішечки мертва? Дивилась останню серію. Нічого так. Перебільшила мої очікування. Мені здавалося, що сутність справи буде більш банальною.
15 серія просто бомба, мабуть одна з найкращих у всьому серіалі. Я взагалі то думав, що коли все починалося в далекому 2004 році, то автори не знали, що буде далі і чим все закінчиться. Події розкручувалися так, що складалося таке враження, ніби сценаристам завозять все якіснішу і якіснішу траву і вони видають щоразу непередбачуваніші повороти сюжету, породжуючи з кожною серією все білше таємниць і запитань. Згадайте, починалося все як пригодницьке мило про групку "робінзонів" на безлюдному острові, а згодом переросло в суміш містики, наукової фантастики, пішли подорожі в часі, паралельні світи і тд і тп. Поки що тільки інопланетян не було. Я собі не уявляв, як вони потім то все зведуть до купи і логічного кінця. Але ця серія свідчить про те, що все це було задумано від самого початку... ЛОСТ - серіал всіх часів і народів.
Згідна, що, мабуть, найкращий з усіх. Але... як на мене трішечки затягнули. 3-4 сезонів було б достатньо... Та й, маю сумніви, що в них усе зійдеться.. Але подивимося... ---------- Додано в 16:39 ---------- Попередній допис був написаний в 16:37 ---------- а шо ж то було? мабуть НЛО.... не сіло, не впало..
абсолютно згідна, 2 брати - біле та чорне... і виникає багато філософських запитань то було з серіалу Іствік
і так Джек наступник Джейкоба, то треба було додуматись, бо навіть виникає асоціація Джек-Джейкоб і... залишилась остання серия, в штатах вже вийшла нині чи то вчора....
На лостфільм.тв має бути здається післязавтра. Але з субтитрами чи з любительським перекладом можна буде скачати з торентів уже завтра. Останній епізод триватиме біля 2 годин. Серіал всіх часів і народів підійшов до завершення....
Після перегляду у мене враження, ніби мене обдурили А ще внутрішній голос мені підказував "не дивися фінальний епізод, вони все зіпсують" Із таким самим успіхом серіал можна було завершити ще дві серії тому, просто розповівши історю двох братів...