Вже викачав оригінальний старт-ап 6 сезона. Гадаю завтра - після завтра вже буде переклад на Лост.ТВ. Не прогавьте )
чекаємо, вже і в вікторині брала участь )) ---------- Додано в 23:22 ---------- Попередній допис був написаний в 23:04 ---------- є є вже на Лості 1-2 серії 6 сезону!!!!
джульеи повернеться, тільки в кінці сезону Тепер наші герої в 2-х вимірах, я так розумію джейкоб вселився в Саїда?
Ви вважаєте, що Джейкоб вселився в Саїда?? Але ж Джейкоб був тільки оболонкою для госопдаря острову, хіба ні? Чи може він в когось вселятися? Мені здається наврядчи.. але припущення цікаве. подивимось..
Я теж думаю що Джейкоб тепер Саїд, буде воювати з Локком А на рахунок "двох вимірів" сумніваюся, мені здається це просто такий структурний хід авторів серіалу, нам фактично паралельно показують чим все закінчиться. Тобто лостівцям все-таки згодом вдасться все змінити і вони пролетять над затопленим островом, прибудуть у лос-анджелес ну і далі нам паралельно показуватимуть до чого це призведе.
я думаю, що серіал закінчиться тим як він починався - всі будуть на острові, недаром на постері 6 сезону всі герої зображені.....
Культовий серіал "ЗАГУБЛЕНІ" (ehg.: LOST) вже стартував у США, а саме його 6 - фінальний сезон. Думаю і в Україні є чимало прихильників цього серіалу. Але як вже давно відомо і чомусь дуже прикро, наше вітчизняне ТБ, яке НЕ є бідним(!), особливо після виборів, закупляє повні сезони деяких культових серіалів через рік, а то й 2 після того як вже весь світ їх перегляне. Тому МИ - LPF TV - вирішили це змінити! з 9 лютого 2010 розпочинаємо "трансляцію" 6-го сезону серіалу "ЗАГУБЛЕНІ" українською мовою!!! Буде багатоголосна любительська УКРАЇНОМОВНА звукова доріжка! Ви можете дізнатись більше про нас в соціальній мережі Вконтакті - введіть в пошуку LPF TV. І на нашому сайті... Також з 22 лютого ми будемо перекладати+озвучувати+"транслювати" такий серіал як "Каліфорнізація" (eng.: Californication)! :D (Адміністратори та модератори це НЕ реклама!) Сподіваємось усі гідно оцінять наш внесок в популяризацію культових серіалів українською мовою. Чекамо Ваших коментарів в нашій групі (Вконтакті) та конструктивну критику, щоб наступний епізод ми зробили ще краще!
то добре, молодці! я вже звикла до лостівського перекладу )) і шо нічого не пишемо? як вам 4 серія? я розумію чорний дим залишиться назавжди Локком?
педівікія присвятила лосту кільканадцять сторінок: http://ru.wikipedia.org/wiki/Остаться_в_живых_(телесериал)
Питань все більше і більше Зараз ми вже точно знаємо, що Локк це не зовсім Локк, а чорний дим в образі Локка. А Крістіан? Це теж чорний дим, чи це ще якесь, третє чудо? Чи може це дух Крістіана? Є підстави сумніватися що Крістіан це одне із втілень димка. Ми знаємо, що димок не може покидати острів, він навіть не може перенестися з одного острова на інший, тільки в людській подобі човном. В 5 сезоні коли Сун з Лапідусом приплили з малого острова (де сів їх літак) на головний, то перший кого вони там зустріли в Дхармавілі був Крістіан, який їм сказав чекати тут на Локка. В цей самий час Локк (димок) був на малому острові. Значить Крістіан - це не димок. Взагалі це один із найзагадковіших персонажів серіалу. Ще питання, чи знав Крістіан до своєї смерті про Острів? Чи бував там раніше? Серій до кінця залишається все менше, а питань все більше Взагалі я маю сумніви, що автори встигнуть до кінця сезону розкрити всі запитання. Багато що може залишитися під питанням на всякий пожежний, щоб можна було знімати 7 сезон
А я не маю сумнівів, що сезон 6 - останній. Бо все йде до розв'язки, финальної баталії. Чітко вимальовуються фігуранти цієї битви - Лок (він же чорний дим), який прагне покинути острів. І, практично, усі інші, за деяким виключенням ), що будуть йому заважати це зробити. Може "інші" розділяться на тих, хто буде допомагати Локу за якісь діведенти. Отже казка прийшла до логічного, фактично, біблейського сюжету: треба зупинити апокаліпсіс. Серіал трошки того став нагадувати іншій відомий серіал - "SuperNaturals''. Але, може все пійде у нетривіальному напрямку: злом виявиться саме Уідмор з Джейкобом, а Чорний ДИМ - Лок виявиться якимось "зачарованим принцем", я б , мабуть на місці сценаристів так і зробила би, щоб ще більше збити з пантелику глядача.