Чорний день календаря, закінчилися серії Всього два тижні знадобилося мені аби проковтнути всі 5 сезонів Лост. Серіал просто бомба. Тепер залишається чекати на нові, а фактично лише на останню подвійну дозу. А вона, якщо по графіку, то мала би вийти в США завтра, а через пару днів з"явитися на Лостфільмі з перекладом. Далі - 6 сезон, до якого, нажаль, ще дуже далеко...
Мені все муляють питання, які, сподіваюся, будуть роз"яснені в 6 сезоні. Але поки до нього далеко, то давайте побалакаємо, хто що думає з того приводу? В чому сила тих цифр? 4 8 15 16 23 42. Чому вони виявилися виграшними в лотереї? Чому саме вони викарбувані на бункері? Чому саме їх треба було вводити в комп"ютера, аби стримувати катастрофу? Чому на острів не взяли із собою Аарона? Щоб максимально до дрібниць відтворити той політ, навіть татові мешти одягли на мерця, а дитину не взяли... Чому Сан повернулася на острів у наш час, а не у 1974 рік, як усі інші? Хто такий вічно молодий Річард? Навіщо сценарист так жорстоко повівся з парочкою із діамантами, які на 8 годин впали в кому, а їх взяли і поховали живцем? Не хочеться вірити, що це було просто так, мені здається цей нюанс ще мусив би вилізти в наступному сезоні. Я прощав авторам багато містики і фантастики бо все більш-менш обгрунтовано, навіть чорний дим, який очевидно є такий собі дух острова. Але яким дивом ожив Джон Лок? Як на мене, це не достатньо обгрунтовано і псує логічну картину усієї історії загалом.
Я якось так з переривами дивився серіал що тепер ще більше плутаюся що-до-чого За 5 сезон ще взагалі не брався, може то слід відновити в памяті попередні?
Сто процентів. Лост дивитися треба повністю, бажано не пропускаючи взагалі жодної серії. Я коли дивився другий сезон, то через чудернацькі назви файлів пропустив 11 серію, дивлюся потім 12, 13 і розумію, що я явно щось пропустив, але потім вирахував, що саме випало з мозаїки, подивився пропущену серію і все встало на свої місця
як я розумію посланець Джейкоба, на острові ніхто не старіє він якби спочатку сезони в часі чи в дірці, ну Фарадей там більш по науковому пояснював.... цього навіть Бен Лайнус не знає... з останної серії цікавить що буде з бомбою і чи повернуться на острів Джек і Ко .... певно Бен і Річард об'єднають свої зусилля проти Локка думаю в 6-му сезоні про нього розкажуть
О то вже проблема . Перші три сезони дивився по ТВ, четрвертий на компі, але не впевнений чи весь а тепер маю частину пятого.
Оце вже ні. Це було би навіть чудовим поясненням тому, що вагітні тут помирають. Але насправді діти дорослішають, дорослі старішають. Словом час діє на зовнішність усіх персонажів, окрім того Річарда. Я раніше сам думав, що це якийсь особливий всезнаючий чувак над часом і простором. Але цю версію розвіяв епізод, коли Річард під час одного із часових стрибків не впізнає Лока (той мусить показати йому компас для ідентифікації), а отже він не такий вже й всезнаючий і особливий. Очевидно його особливість обмежується тим, що він просто не старіє. Ну і про острів знає, мабуть, більше за інших. Хоча, після 15 серії, складається враження, що Лок уже знає ще більше (пішов вбивати Джейкоба)
ужос, вбили джейкоба в останній серії.... звичайно, що лишили купу запитань для наступного сезону... сподіваюся, що доживу, бо цікаво дізнатися чим це все закінчиться...
угу. мы точно также сидели. как еще год прожить? но, может нас порадуют и новый сезон раньше выйдет...
теж глянула фінал, ну і придумали!!! і як завжди багато запитань Локк це другий Джейкоб? що сталось зі статуєю? в який час перенесла Джулія островитян? всі колись зустрічались з Джейкобом.....чи буде Фарадей жити....думаю, всі відповіді будуть в 6-му сезоні
локк - це скоріш за все той чувак, який на початку останньої серії балакає на пляжі з Джейкобом. Пригадуєте він каже до Джейкоба, що хоче його вбити "і когда нібудь я найду лазєйку", а в кінці перед смертю Джейкоб каже до Лока "ти всьотакі нашол лазєйку" . Так от, є така підозра, що той чувак, який зараз замаскувався під Лока, насправді це той самий чорний дим. Адже ми пам"ятаємо, що він уміє набувати вигляду живих і мертвих людей. скоріш за все в сучасність, хоча це залежить від того, які препарати для розширення свідомості приймають у цьому сезоні сценаристи Взагалі-то, якщо на осрові справді взірвалася воднева бомба, то на ньому знищено все живе і Фарадей ніколи не народиться, оскільки його мати якраз знаходилася на острові вагітна. будуть, якщо автори ще не забули усі запитання
) Викачав трохи Х-Файлів , в 12 епізоді 2 сезону в серіалі зустрічається Террі О'Куінн , він же Локк ))) Теж лисий , але молодий, худющий - трохи незвично бачити його в іншій ролі )
Lost - Season 6 - Official Trailer HD http://www.youtube.com/watch?v=f0w0YHRvav0 Мдя .... походу до 2010 року чекати. Мало того , він останній судячи по трейлеру. Пасхальные яйца к финалу 5 сезона The Incident http://lost-abc.ru/news/2009-05-16-1519