і так Саїд вбив малого Бена, думаючи, що він так змінить перебіг подій.... але Бен на острові і живий, правда і іншому часі..... все так заплутано
Найшов в мережі 1-7 серію пятого сезону, але не хочу дивитися, бо ще здається не бачив всього четвертого.
а можна я напишу на лості викладено невеличкий фрагмент-фото скажемо так з наступної серії, так от там малий Бен лежить під крапельницею і забинтованій.
Обожнюю "Лостік", ням-ням. Кожну серію в цьому сезоні чекаю з нетерпінням - нарешті почало багато що прояснюватись
дивлюся 11-у серію... чи мені здається, чи й справді так, але вона зовсім нецікава... і 10-а така була...
Пупер, как у тебя хватает выдержки ? Я, как только четыре диска попали мне в руки, за пару ночей просмотрела все четыре сезона
не токнуло))) Тоже нравятся "Секретные материалы" и "Твин Пикс" Скачала "Рим"-по отзывам хорош,но еще не смотрела-домучиваю "Секретные материалы"сейчас уже 8 сезон "Лост" один из любимых сериаловНо когда были проблемы со сценаристами и снимали приглашенные каждую серию, там есть несостыковки,чувствуется. В общем, нужно пересмотреть)
можемо , думаю доктор здогадується , що Майлз його син, і Фаредей повернувся :rolleyes:.... щось цікаве назріває...
Дохтур Чанг? Мабуть йому скажуть. Він зовсім не здогадується, але ж йому скажуть 14 серія обіцяє бути цікавою та сумною в одночас