Поговоріть з ними про чоловічу логіку. Жарт. Але я впевнена, що місцеві чоловіки просто хочуть Вам закрити писок перш, ніж образите когось з місцевих жінок. Маріє, рада Вас знову тут бачити. )
Та мені байдуже, як Ви розкладете мої слова на поличках Вашої словозбірні А ніяк, чесно Аффтару байдуже, хто і як розумітиме його фрази, адже він все одно з дописів братиме ті слова і ті вирази, котрі пасуватимуть до його картини світу і жіноцтва у тому світі Він грається словами, надаючи перевагу формі над змістом. Просто 21 рік - то ж не хухри-мухри, то вже серйозний хлоп, який всьо знав і всьо видів (жартую, звісно). І невже Ви - таки програміст? Ich möchte dazu gern etwas sagen. Wenn Sie Deutsch schreiben wollen, schreiben Sie dann bitte korrekt Anderenfalls werden einige Menschen sehr-sehr lange lächeln. Nicht "ферштейз", sondern "ферштейН". Tschüs. Ромку, хтось з юнака виростає в чоловіка. А хтось так і залишається мужчинкою.
Шановна,Я би підпадав під останній призив до войска цієї осені. Правда,списали мене.Через один нещасний неус на поясниці. Парадоксально тоді получилось - по всіх дохторах здоровий,а в останнього ,дерматолога,"зарубали" взагалі. А я так хтів попасти в ДШР БАТу МП 36-ї БрБО ВМСУ. а бо,хоча б, в 8-й полк СпН ГУР МОУ правда.можна було б і в 80-й полк ВДВ,але якби я туди попав,то мама мені б більше мізгів виносила ніж атци-камандіри. ---------- Додано в 20:49 ---------- Попередній допис був написаний в 20:48 ---------- Самі зрозуміли ,що написалИ ? передавай,чоловікові привіт )))
У ВДВ/СпН/МП не беруть на строкову службу. А теперішня служба у інших родах військ - абсолютна трата часу. ---------- Додано в 22:00 ---------- Попередній допис був написаний в 21:59 ---------- А як "обрадуются" атци-камандіри )))
А нашо Вам та армія взагалі? То колись було пристижно, щоб не вважали "неповноцінним", а тепер навпаки якщо в армії не служив, значить родичі мають відповідний "рейтинг" в суспільстві.