На екскурсії був. Знайомився з цікавими людьми. І спостерігав звіринець. Там зразу видно,хто людина,а хто бидло. То лакмус.
Відгадати ЩО? Йолки палки, як цю фразу розуміти? Я її вже три рази перечитала, але її глибокий смисл мені недосяжний. По допомогу - це таке словосполучення, без дефісу пишеться.
Вам недосяжний,а юзерці mrochkizm досяжний ... ---------- Додано в 19:59 ---------- Попередній допис був написаний в 19:58 ---------- так ---------- Додано в 20:00 ---------- Попередній допис був написаний в 19:59 ---------- Un.Known,якщо для Вас воно "не складне" ,то дайте відповідь на нього присутнім дамам ...
Вона ще й модератор,між іншим. Щось,типу "смотрящого". ---------- Додано в 23:03 ---------- Попередній допис був написаний в 23:02 ---------- То що,визнаєте свою помилку,чи починаєм з початку?
Мені колишній увязнений,із двома ходками,казав що Я теж таким можу стати (якщо захочу) ))) правда,ще казав,щоб Я зайнявся програмуванням ---------- Додано в 20:07 ---------- Попередній допис був написаний в 20:04 ---------- Якщо Я визнаю свою помилку,то визнаю Вас із Карабіном жінками.Читайте перший пост теми.
Якби я хотів попасти в тюрму я би був хворим.Але якщо попаду,не по власному бажанню,то постараюсь стати "смотрящим". Ферштейз зі логіка ?
Тикніть пальцем,де вказано,що питаються саме в жінок. ---------- Додано в 23:10 ---------- Попередній допис був написаний в 23:09 ---------- Дуже сумніваюсь. Для цього потрібен розум. І ще..потрібно бути чоловіком. І людиною.
Якщо жінки скажуть правду чому вони ніколи не брешуть ... ---------- Додано в 20:12 ---------- Попередній допис був написаний в 20:11 ---------- Самі собі суперечите.Ай-ай-ай ...
доведіть,що чоловікам... І те що там нема знаку питання - не аргумент. ---------- Додано в 20:26 ---------- Попередній допис був написаний в 20:24 ---------- то чому чоловіки на нього почали відповідати