Як можна заставити слухати людину яка не хоче чути? Як ти можеш признати якщо з самого початку ти настроэний все не признавати і це я так розумію твоя принципова позиція. Пропоную форумчанам почати ігнрувати дану тему і даного індивідума і почну мабудь я першим.
Я,як людина,логічно подумав і вирішив,що нєкій бастард,катюга,копає ногами по голові свою маму. Бо вважає її нелюдиною і переконаний,що це приносить їй задоволенння. Спростуйте?
Карабіне, не мучтеся То з серії "А пагаваріть?". Хлопчині, мабуть, бракує спілкування у реальному житті, от він і тролить по форумах
Маю деякий досвід. Згадав собі свого колєґу, "строгача",що за зв"язку "бля",загнав одного приблатньонного в величезну "торбу".
Бастарди, як правило, не розуміють, що придумана ними "правда" відрізняється від реального стану речей. І те, що хлопи не те, що вони собі уявляють - також.
Ромко із Карабіном мене взули. Ну ,кожен має право на помилку,бо ідеальних нема. ---------- Додано в 17:05 ---------- Попередній допис був написаний в 17:05 ---------- А можна по-подробніше,як діло було ...
Так значіть жінки брешуть !!! Я цього і домагався дізнатись у темі. Спасибі за відповідь , mrochkizm ))))))
Хлопче, Ви шокуєте мене своє наївністю Прожити 21 рік і не знати, що люди брешуть (а чоловіки і жінки - це люди) - за гранню можливого. Вам не набридло блазнювати? Чи Ви думали, що коли будь-яка форумлянка визнає, що жінки брешуть, як і чоловіки, то їй корона з голови впаде? Чи Ви думали, що тут всі форумлянки стверджуватимуть, що жінка ніколи не бреше/не брехала? Жесть просто.
Так і думав. Він не блазнює. Досвід його спілкування не виходить за межі спілкування з мантелепками, котрі стараються виглядати кращими, ніж є. Дорослої і розумної жінки між ними не було.
Значиться так. Ми, жінки тобто, ніколи не брешемо. То собаки брешуть, а ми - обманюємо. Всьо, чекаю на вибачення. Тему можна закривати, дякую всім за увагу. ПиСи mike, ви би хоббі собі поміняли.