Хроніки апокаліпсису

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Коммунарец, 17 лип 2017.

1. hrim

hrim Well-Known Member

Пацифіст розділу "Війна" - молодець.
    Стезя заспамлювання військових злочинів.
    У вас стезя засранця.

2. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

А-а-а-а-а..

3. Коммунарец

Я наче той, пастор Шлак. Чи Папа Римський у вас теж за....ць? Ви мене лякаєте...

4. hrim

hrim Well-Known Member

Все ви розумієте і будете відповідати.

5. Коммунарец

Перед ким і за що?

6. Коммунарец

Вош сепараторна...:mocking:

7. Коммунарец

День 877-й

Денні новини (16.11.2017).

1. Лущилка

Аж не віриться... 25 років пролежала і руки не доходили. А тут за десять хвилин пробив дирки і встановив лущилку для кукурудзи. Мішок полущив за півтори години. А руками - то пару днів треба.
    Кукурудзу подається в лунку, а огризок виходить збоку, якщо прилаштувався добре і початок стандартного розміру.

2. Кіт-охоронець
    Кіт бігає за мною повсюди. Завжди хоче поперед мене ввійти кудись. Як тілоохоронець. Подивився на нього. А він на мене. Кажу:"Ну и рожа у тебе, Мурчик... Ти не охоронець - ти ТЕРМІНАТОР!!!" То же насміявся...
    Брюс - Будда, цуценя вило в коморі - здається, його перше слово буде "Абир"... Назву його Шариком.

3. Аптека

Накупив всяких першонеобхідних ліків - зелень, вату, цитрамон, анальгін, вату, бінти. Думаю повісити зеленого хреста на куті хати. Може треба кому буде...
    А це от посадив часник - а його стовбур - гарний дезинфектор. Підпалити над газом кінчик, зачекати пару секунд як прогорить 2-3 мм погисити і нюхати. дуже підсушує ніс, з якого течуть смарклі. А коли йти кудись - то вимазати палець господарським мило і поковирятися у носі. Трохи попече, якщо багато намазати, але потім не буде так пекти, хіба що начихаєтеся трохи - зато мікроби і віруси вилетять. Гарний захист віж інфекцій повітряно-крапельного типу.
    [​IMG] [​IMG]

4. Іржаве залізо
    Назбиралось трохи іржавого - нащо викидати на смітник? Краще закопати під яблунею. Йду і думаю - ото кури вигребуть, хоч і глибоко закопаю... Глядь - банка консервна - я туди скинув все і закопав.

Останнє редагування: 16 лис 2017
  8. Коммунарец

День 874-й

Нічні новини (19.11.2017).

1. Ремонт побутової техніки

Позавчора ввечері дістав із крині свого тестера. Сімнадцять років припадав пилом...

Потім дістав елекрочайника, якого знайшов на смітнику. Правда, я випадково побачив круглу основу, яка майже однакова у всіх чайників і гадав, що буде замість тої, що підгоріла у моему. Але крім основи знайшов і сам чайник "Сатурн". Він світиться блакитним, коли не гріє воду. Та він не працював - то спочатку думав не ремонтувати, а застосовувати як нічних - гарно світиться і не тягне так бага енергії. Але вирішив ремонтувати - ще знадобиться, та й 500 грн не валяються... Ні, валяються, тільки треба зігнутися і взяти.
    Розібрав для цікавості, щоб знати їхню конструкцію (що так надумав зайнятися ремонтом серед знайомих і добрих людей). Так вимикач вигорів - то я з'єднав затискачі через перемичку з вимикача і затиснув обценьками. Тільки от не зміг від'єднати дно - побоявся зламати - чи то ключ треба на три дирки, чи ще щось?
    Ну то промив з оцетом - і вуаля! Є майже новенький чайник з червоним світильником! Потім поставлю тумблер ТВ-2.
    Люди викидають такі речі... Раніше ремонтували, берегли... Мабуть, ще не збідніли ...

2. Кіт&Пес
    Дивитися на моїх нових друзів - саме задоволення.
    Кіт залазить до собаки за кіт-кетом, той жметься, потім навпаки...
    Думаю, як то назвати песика.. Шарик, Моська...
    Сьогодні пригадав ще вариант... Жужа. Смішно стало і аж примружився від передчуття такого собі...

3. Кімнатний город
    Сельдерей біля вікна.

Останнє редагування: 19 лис 2017
  9. Коммунарец

День 795-й

Вечірні новини (07.02.2018).

1 Офіційні

Всіх вітаю з новим роком випробуваняя нашої віри, доброчинності і готовності до перемоги.

2 Мобілізаційні новини

Наступними днями воскресіння-2017 Господа отримано послання. Написано за 20 хвилин, прочитано і ... його передчасність була передбачена, тому було порвано і викинуто в грубу. П'ять днів пройшло і було вийнято та збережено до лютого 2018 року. Потім зібрано, як пазли и слеєно скотчем.

10. hrim

hrim Well-Known Member

Повернення спам-рецидивіста?
    Моя пропозиція в силі - прошу не займати цей розділ спамом.

11. Коммунарец

ne hanʹbysʹ!

12. Коммунарец

День 793-й (09.02.2018).
    Продовження про ІНН

8. Що заховано в ІПН

В одному з випусків написав," що те, що нам заважає, те й нам допоможе" - то фраза з кінофільму "Кавказская пленница".
    Зайшов якость до одного публічного дому (бібліотеку) і подивився дещо по інтернету. Коли вже зібрався йти, то привернула увагу газета. Щось потягло мене взяти її і забрати, але я спитався дозволу адміна і той дозволив.
    Щось було в ній таке, що не міг збагнути.
    Зайшов до парку, всівся на лаві та й почав читати. Більше зацікавили загадки на останній сторінці.
    Почав розгадувати...

10 відмінностей...

10 назв побутової техніки...
    Ще там щось... Думаю, що ж то таке?
    Знайшов! Аж крякнув від здивування: дата і номер газети разом мали 10 цифр.
    ХХХХ201666
    Так це ж... Число людське!

Останнє редагування: 9 лют 2018
  13. hrim

hrim Well-Known Member

По потерям в Сирии.
    Сообщения о потерях при разгроме боевой группы "Вагнера" приходят самые разные. Но есть одна тенденция - они постоянно изменяются в сторону увеличения.
    На данный момент точно ясно, что убитых и раненых реально - сотни. Несколько сотен.
    В остальном - разноголосица. Но последняя цифра ("не окончательная", как сообщили) вообще выглядит "запредельно". Якобы - аж за 600 (644, если точнее, - и это только убитых). Возможно - это "деза" (хоть и поступила точно из Сирии). Ранее звучали цифры в 215-217 "200х"... И еще сообщают, что "не окончательно" - много людей по сей час числятся пропавшими без вести.
    Не совсем понимаю - откуда такие потери, ведь вся разгромленная колонна насчитывала несколько более 500 человек.
    Но и исключать вероятность таких потерь тоже нельзя - ведь бои продолжаются и плацдарм, который (мне это давно известно - с декабря месяца) был захвачен на восточном берегу Евфрата и контролировался именно "вагнеровцами" - теперь практически ликвидирован при массированной поддержке артиллерии и авиации США. Возможно, кроме указанной колонны досталось и другим подразделениям.
    Все больше информации, что "под раздачу" вместе с наемниками попало и какое-то подразделение Службы специальных операций Министерства обороны (ССО).
    В общем, ясно только то, что при таких потерях "замести мусор под ковер" (а для кремлевских стратегов все люди - мусор) полностью не получится и, пусть с опозданием, но масштаб катастрофы будет известен во всех подробностях

Игорь Стрелков попросил обратить на эту новость внимание тех, кто собирается "съездить на заработки" в Сирию.

14. Коммунарец

То ви, мабуть, хочете знати мою думку з цього проводу?
    Нічого такого, щоб рвати на собі волосся. Збираються царі докупи, щоб воювати проти Бога. Нехай збираються. Можете і ви туди поїхати, ще встигнете. Але скоріше, бо незабаром сьомий ангел вил'є гнів сьомої чаши і не встигнете пошуткувати і наїстися від пуза.

15. Коммунарец

Гадаєте, що ви одні бачите? Краще ГТО здавайте - більше знадобиться, ніж ваша істеріка.

16. hrim

hrim Well-Known Member

Мій мотив був привести вашу тему до назви розділу. Сторона, яка провадить війну в моїй країні зазнала значних втрат. Ця подія повинна бути широко відображена в розділі "Війна".
    Я так не вважаю. Вбивці українців зазнали великих втрат. Це таке.
    Я не ображаюся, навпаки, дякую за те, що відгукнулися. Ви мене вибачте, якщо образив, я вже казав, що моїм мотивом є утримання у тематичній відповідності розділу "Війна". Вважаю, що ваше наповнення цього розділу неформатом є суспільним шкідництвом.
    За ГТО дякую, переглянув нормативи. На перший погляд, я їх виконую, так, що начувайтеся :).

17. Коммунарец

У вас, може своя біда і причина ненавидити окупантів, але я більше маю сумувати, що мій край, де я народився відданий на поталу всілякій сволоті. Я їм цього не подарую.
    Але ще не настав час, коли гнів Господа змете всю ту наволоч в пекельний вогонь - і тих, хто окупував і тих, хто взяв зброю від загарбників.
    Обіцяю вам, що час помсти наближається, а ті, що підуть зі мною не тільки нап'ються ворожої крові, але й будуть жити вічно, якщо примуть моє слово до свого серця.

Останнє редагування: 13 лют 2018
    • Подобається Подобається x 1
  18. Коммунарец

День 786-й (15.02.18)
    Кишенька відкривається і звідти дістається чотири клаптика інформації. Наче нічого цікаво, але що на них, @manur?

А ви візьміть дзеркало і подивіться, як Леонардо да Вінчі писав...
    То є друга відгадка.

19. manur

manur Well-Known Member

А чому запитання до мене??? На форумі є поліглоти, куди мені до них)))

20. Коммунарец

Вони дуже пихаті, щоби зійти до мене, та й учнів собі вже набрали, під стать собі. А ви подобаєтеся не тільки мені.
    І що, страшно подивитися у дзеркало? Там цифри.

а де твій аватар? :)