Добре, що ваше серце - центр праведності і справедливості. Але в кожної людини різне серце, відповідно й пропуск через серце має різний результат.
Багато з цих місць вже не існує - стерті з лиця землі... Чи доводилося Вам побувати в монастирі новослобідському в наших краях під час своїх подорожей?
Не заздрю я зараз тим, хто там ще живе. Живого місця вже немає там. Позавчора вночі там ракету збили поряд - над сусіднім селом. Але монастир ще стоїть. ПОКИ ЩЕ СТОЇТЬ
Гадаю, що незабаром все стане на своє місце і багато зрозуміють, що дуже помилялися у своєму розумінні любові до чогось.
Ага, жді. РПЦ тобі в помощь. Що до минулого відео. Я не знаю всіх тих "фактів", що видає автор. І не хочу їх перевіряти, бо це бздури. Але є те, про що я знаю. Наприклад про непомильність папи. Так от, автор, говорячи про непомильність папи нічого не знає. Від слова "взагалі". Або знає, але бреше. А якщо він бреше в одному, то чому б йому не брехати в іншому?
Скажіть просто: "я не хочу знати про ті факти" ... так хоч чесно буде з вашого боку. А хто мені в допомогу, то я сам вирішу і без вашого бажання.
Я намагаюся вивести вас на чисту воду, аби ви не тренділи про відношення Зе до рпц, а більше думали про те, чого Папа не засудив напад рф на Україну., а якшається з путіним.
А що тут доводити??? Команда Зеленського не захотіла прикрити московський патріархат. Було голосування у ВРУ. Слуги та ОПЗЖ в складі 140 осіб не підтримали заборону московської ФСБ-шної церкви. Папа теж не засудив зло і це прикро. З іншої сторони, якщо ми не будемо самі себе поважати, то ніхто нас не поважатиме більше. Ми нічого не може зробити з такою поведінкою папи, а от заборонити московську церкву - в наших руках.
@Коммунарец Порошенко почав боротися і програв вибори. З церквою боротися важко, тут потрібна людина, яка матиме повноваження від Бога, аби довести блуд московсько церкви і лукавство римської. Не в силах простої людини змінити те, що йде зверху, але Утішитель зможе.
Порошенку вдалося зробити вагому і правдиву альтернативу МП. Це факт. МП - не церква. Ти не не розумієш слОва "Утішитель".