Хроніка апокаліпсису-3 Антихрист vs Утішитель

Тема у розділі 'Релігія', створена користувачем Коммунарец, 13 тра 2024.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ще б пак. Їй критика не потрібна. Їй потрібно, щоб вірили і слухали.
    А що там знати? Там немає знань. Просто вміти фантазувати.

Навіть з коліром синіх штанів і жовтої блузки наплутала з українським прапором, бо саме штани мали б бути жовті, але для слухача, що роззявив рот і так зайде. Головне - безперервний потік думок у вуха глядача, щоб не встиг подумати і глянути критично на її спіч.

2. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Тобто, ви против того, щоб Утішитель, помазаник божий, був українцем?

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

А це залежить від мого бажання? Чи від вашого? Чи від тієї тітки?

Ну й подумайте логічно. Утішитель - це Святий Дух. Він має національність?

4. Коммунарец

Звісно, що від нашого бажання не залежить, в даному випадку, але... питання в тому, чи хочете ви, щоб Утішитель був саме українцем, якщо це буде людина, в якій проявиться Святий Дух?

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Утішитель є Святий Дух і ніде не сказано, що Він має стати плоттю. Святий Дух може діяти на кожну віруючу людину, зрештою, ЩО Він і робить.

А ви чекаєте на когось, хто воплотиться? Такого вже не буде.

6. Коммунарец

Сумно...:sad:

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та чого сумно? Все йде так, як має йти.

8. Коммунарец

Рамір Таро мені подобається найбільше з усіх тароманів. Цікаво, інформаціонно та без підказок.
    Звісно, що гадання не є добре, але багато сходиться з моїми спогляданнями та висновками.
    Війна закінчиться з гірким присмаком, зі зрадою, але врятуємося завдяки Утіщителю з України.

View: https://youtu.be/m_lJD3XvOD0?si=vqlHkGVpeECOEypy

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Знаєш як зло у вигляді ФСБ розповсюджує всяку фігню?

Використовує медіум у вигляді, скажімо Ванги.
    Ванга могла навіть не думати про Україну, а тим більше про війну. Але люди люблять і вірять цій бабі. Ну як її не використати у своїх цілях?
    :))):))):)))
    Хіба важко зробити кіно про Вангу, де вона пророкує те, що ТРЕБА?:)))

Комунари любили при житті до Ванги їздити до неї.

Якщо людина не має довіри до Бога, то вона шукає Вангів, карти таро, мольфарів і так далі.

Їх пророцтва збуваються? Можливо щось збувається, бо нечистий мусить чимось заманити наївну душу.
    Нечисті можуть знати майбутнє, але вони й хитрі. На три правди - дві неправди. І людина повірить.
    Сам факт користування послугами демонів є гріх і в сумі обман, плюс відступ від правдивого Бога.

Зараз часи випробування на тему вірності Єдиному Богу. Хто витримає, той вижиє.

10. Коммунарец

Історія показує, що найбільш віруючи якраз і помирали частіше та у стражданнях(

11. Коммунарец

Хіба тільки вони? Он, у нас своє є, @Mykhaylo Khomchyn, і фсб не треба)

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо мова йде про смерть, то в порівнянні з вічним життям, життя тут 70 років, чи 80 не є суттєво.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

А чим тобі не подобається @Mykhaylo Khomchyn?

Якщо вже говорити про ФСБ, то скоріше вже Лаптоша.

Він завжди провокує і що цікаво, його провокації тупі. Аде він не здається.:)))

14. Коммунарец

У нього немає позитиву, тільки негатив, який ще гірше московського зла, бо прикидається і тому у мене до нього немає вподобання.

• Інформативно Інформативно x 1
  15. Я ще та кістка в горлі колишніх комуняк, а тепер святош

• Смішно Смішно x 1
  16. Коммунарец

Авжеж, не проскурка)

17. Коммунарец

Який пан, такі і холопи(

18. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Я, наприклад, вірю лише бабі Язі, яку Іван в лісі зустрів ))). Всі решта - від лукавого

Останнє редагування: 24 чер 2024
  19. Коммунарец

Довіра в наш час справа небезпечна, бо мало чого хто говорить, тому все треба перепускати через серце, з увагою на те, до чого може призвести все.
    У євреїв є поняття довіри Б-гу, у христіан віра у Бога, хоча одні та другі мало дотримуються своїх доктрин, тому і довіряють аби кому.
    Особисто я не довіряю їм, але мені цікаво з ними посперечатися, можливо і поправити, якщо є якесь зернятко.

20. Коммунарец

Ага, там у вас багато цікавих і загадкових місць, у кого хоч можна повірити)

а де твій аватар? :)