Ще б пак. Їй критика не потрібна. Їй потрібно, щоб вірили і слухали. А що там знати? Там немає знань. Просто вміти фантазувати. Навіть з коліром синіх штанів і жовтої блузки наплутала з українським прапором, бо саме штани мали б бути жовті, але для слухача, що роззявив рот і так зайде. Головне - безперервний потік думок у вуха глядача, щоб не встиг подумати і глянути критично на її спіч.
А це залежить від мого бажання? Чи від вашого? Чи від тієї тітки? Ну й подумайте логічно. Утішитель - це Святий Дух. Він має національність?
Звісно, що від нашого бажання не залежить, в даному випадку, але... питання в тому, чи хочете ви, щоб Утішитель був саме українцем, якщо це буде людина, в якій проявиться Святий Дух?
Утішитель є Святий Дух і ніде не сказано, що Він має стати плоттю. Святий Дух може діяти на кожну віруючу людину, зрештою, ЩО Він і робить. А ви чекаєте на когось, хто воплотиться? Такого вже не буде.
Рамір Таро мені подобається найбільше з усіх тароманів. Цікаво, інформаціонно та без підказок. Звісно, що гадання не є добре, але багато сходиться з моїми спогляданнями та висновками. Війна закінчиться з гірким присмаком, зі зрадою, але врятуємося завдяки Утіщителю з України. View: https://youtu.be/m_lJD3XvOD0?si=vqlHkGVpeECOEypy
Знаєш як зло у вигляді ФСБ розповсюджує всяку фігню? Використовує медіум у вигляді, скажімо Ванги. Ванга могла навіть не думати про Україну, а тим більше про війну. Але люди люблять і вірять цій бабі. Ну як її не використати у своїх цілях? Хіба важко зробити кіно про Вангу, де вона пророкує те, що ТРЕБА? Комунари любили при житті до Ванги їздити до неї. Якщо людина не має довіри до Бога, то вона шукає Вангів, карти таро, мольфарів і так далі. Їх пророцтва збуваються? Можливо щось збувається, бо нечистий мусить чимось заманити наївну душу. Нечисті можуть знати майбутнє, але вони й хитрі. На три правди - дві неправди. І людина повірить. Сам факт користування послугами демонів є гріх і в сумі обман, плюс відступ від правдивого Бога. Зараз часи випробування на тему вірності Єдиному Богу. Хто витримає, той вижиє.
А чим тобі не подобається @Mykhaylo Khomchyn? Якщо вже говорити про ФСБ, то скоріше вже Лаптоша. Він завжди провокує і що цікаво, його провокації тупі. Аде він не здається.
У нього немає позитиву, тільки негатив, який ще гірше московського зла, бо прикидається і тому у мене до нього немає вподобання.
Довіра в наш час справа небезпечна, бо мало чого хто говорить, тому все треба перепускати через серце, з увагою на те, до чого може призвести все. У євреїв є поняття довіри Б-гу, у христіан віра у Бога, хоча одні та другі мало дотримуються своїх доктрин, тому і довіряють аби кому. Особисто я не довіряю їм, але мені цікаво з ними посперечатися, можливо і поправити, якщо є якесь зернятко.