хобі

Тема у розділі 'Хобі та захоплення', створена користувачем duncan, 26 лип 2007.

1. Kotigoroshko

Kotigoroshko Member

Я люблю працювати з деревом. Аж на душі легшає

2. Vivienne Dark

Vivienne Dark Active Member

мала хобі бісером плести, потім прийшла печалька і пропало натхнення(( де б його знову злапати?
    а так збираю пробники косметичні, мила-шампуні з готелів, мяких овечок і літучих мишей (правда, ще жодної миші немаю). А, і різну мєлкоту з Аліекпрес:mocking:

3. manur

manur Well-Known Member

О! о_О Мля... а я й не знав досі, що в мене є хобі - колекціонувати швейцарські годинники!!!

• Смішно Смішно x 1
  4. tea man

tea man 茶人

Навіяло:)

• Смішно Смішно x 3
    • Подобається Подобається x 1
  5. Vivienne Dark

Ну він теж любить засісти на Ібеї щось накупити))

6. Vivienne Dark

непогане таке хоббішко))

7. NadezdaSmile

NadezdaSmile миється в бані

А мне нравится шить. Когда была маленькая, помню ещё бабушка меня учила, мне очень нравилось. С годами пошла на курсы открыла свое мини-ателье и начала этим заниматься профессионально. Несколько месяцев назад купила себе новую швейную машинку Brother, покупала ее в интернет-магазине Лапка Швейные машины Бразер (Brother) - купить в Киеве, доставка по Украине , очень большой выбор швейных машинок у них представлен и гибкая система скидок. Я осталась очень довольна покупкой.

8. innokentiyK

innokentiyK Member

9. manur

manur Well-Known Member

То занадто... Старчи їй диптиха...

10. mogilovserg

mogilovserg миється в бані

по номерам розкрашка цікава, але треба дуже багато часу постратити

11. Krasnov

Krasnov миється в бані

а для мене моя машина - це і хобі, це і час для відпочинку, жінка жартує, що я собі іншу завів ) так от грошей на неї не жалку., так наприклад не так давно купив собі грузовий бокс, сказав жінці, що будемо їздити тепер частіше у подорожі, тепер нема шляху назад, тільки вперед )

12. NilaO

NilaO миється в бані

моє хоббі читати, та тільки не завжди вистачає часу)

13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
  14. LMV

LMV Well-Known Member

Все життя з ПЕСИКАМИ

[​IMG][​IMG]

15. ViktorUKR

ViktorUKR Member

А я з 2010 року став фанатом безкоштовної операціонної системи Убунту Лінукс. Зліз з глючної Windows і не жалкую ні разу. Мене так накрила тяга до Ubuntu, що навіть завів два своїх блога. Один про саму операціонку (поради, софт, відгуки та інше), а другий про ігри для Убунту. Хоча сайтів в мене ще є, але це самі основні. Також дуже люблю займатися спортом, слухаю музику (любима група Depeche Mode), люблю все, що зв’язане з ПК (інтернет, програми, налаштування, та інше).

16. wink

wink миється в бані

шо це треба робити з Windows, щоб вона була глючною :facepalm:
    у вас мабуть дуже відповідальна робота :pardon:

17. ViktorUKR

ViktorUKR Member

Якраз з Windows можно взагалі нічого не робити, але пройде деякий час і Ви побачите, що диск С стає меньше та меньше, з’являються гальма, вискакують якись помилки та інше. І це не лише моя думка. І до речі, цю тему можна розписати на пару сторінок, тому вважаю, що не варто це робити саме тут. Це як обговорювати де краще - в Німеччині чи в Кацапстані. Знайдуться ті, кому життя в Кацапстані буде дорівняне життю в Раю. ТОму кожен зостанеться при своїй думці.

18. Yurchak

Yurchak New Member

люблю рыбачить

19. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

На моєму компі Win XP -2000 та 40 Гб пам'яті разом з 2004 року:preved:. На мій вік вистачить і онукам залишиться, якщо світ не зійде з розуму. :suicide:

А ось той, кого ви підтримуєте, якраз і пишуть все для того, щоб так думали і заробити собі, як чиновники. Вони закупляють нову оргтехніку майже кожен рік, бо їм не хватає пам'яті або гламура якогось, викидаючи шалені гроші, а стару привласнюють собы за безцінь. А їм вистачить екселя, ворда та 1С, а для гламура нехай виріжуть заставку на комп, як на телефонах роблять і вигнати 60 % з тих кресел, як вони виганяють інженерів і інтелігенцію з роботи.

Останнє редагування: 25 чер 2017
  20. Ljusinda

Ljusinda Active Member

А я ще з малечку шила лялькам одяг. З рокамитак і не вивчилася на швачку, але дома дві швейні машинки щей оверлок прикупила. В вільний час я біля машинки.

а де твій аватар? :)