хобі

Тема у розділі 'Хобі та захоплення', створена користувачем duncan, 26 лип 2007.

1. nikalex

nikalex Member

Дуже люблю малювати ! Вже весь дім у моїх картинах. і всі в захваті ,і мені добре

• Подобається Подобається x 1
  2. Hyligan

Hyligan Іронічний

Всі ці захоплення гарні, коли перетворюються в тверду валюту ;). Може час продавати?

3. nikalex

nikalex Member

Рибалка.Малювання та книги.Доречі почам дарувати свої картини друзям-пока всім подобається- потім можливо почну продавати:yahoo:

4. manur

manur Well-Known Member

Ті, хто читають книги, зазвичай догадуються, де потрібно ставити пробіли та розділові знаки...:pardon:

5. wlad

wlad Well-Known Member

Альпінізм, гірський туризм. Дозволяє відчути життя на всі 100 :)

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Розмінування. Дозволяє просто відчути життя. :)

7. wlad

wlad Well-Known Member

Але то, мабуть, не хобі... Часто відвідує думка, чи жертви під час сходження якоїсь Анапурни рівноцінні жертві солдат - напевне - ні...

8. VasMT

В мому, і моїх друзів, фахівців, випадку - хобі.
    Вам важко зрозуміти відчуття сапера на ВНП. Особливо, коли під ногами сотня-друга кг вибухівки...

9. manur

manur Well-Known Member

А хіба для індивідуума, який знаходиться в безпосередній близькості до вибухівки, має велике значення, чи її 5 а чи 200 кг ?

10. VasMT

Ні, не має. Тому я жодного разу не вдягнув бронік і шльомик. Хоча начальство грало мене за це, як вовк зозулю. :)))
    Обманюю.
    Вдягнув. Сфоткатись.

• Подобається Подобається x 3
  11. Hyligan

Hyligan Іронічний

Під час "мирної ходи" до ради розжився я броніком і желізною гельмою, страшно незручно в тому ходити скажу я вам, не то шо бігати...ТОму коли почали стріляти бойовими я того всього позбувся, як і совєцкого протигаза, один хрин проти бойової кулі не поможе, а на гумову і куртки вистачить...:mocking:

12. SerhiyMykhailov

SerhiyMykhailov миється в бані

Я збираю вінілові платівки:)

13. я вмію досить красиво малювати(інші так говорять), але не знаю чому, та з часом, мені так набридло малювати, в дитинстві я отримувала від цього массу задоволення, а зараз так впадло сісти і щось намалювати((

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я розумію альпінізм і гірський туризм до 4000 метрів, а далі - це просто випробовування долі. Не розумію що такого видатного - видряпатись на найвищу точку. При цьому 50% шансів втратити здоров'я.
    Є книжка альпініста Райнхольда Меснера про його одиночне сходження на Джомолунгму без кисню - дуже депресивна і гнітюча.

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

До чого тут відчуття сапера в темі "Хоббі"? Назвався грибом - лізь в кошик. Ніхто не заставляв.

16. Olenall

Olenall миється в бані

а в мене є янголи маненькі, чарівні

17. olenkappp

olenkappp New Member

А в мене хобі - це ходити в лазню. Вона дуже корисна, і навіть від грипу - профілактика! Ходжу постійно а найкращі аксесуари беру тут Все для сауни та басейну

18. AlinaRoy

AlinaRoy Member

Я малюю та вчуся грати на фортепіано

19. Sialla

Sialla миється в бані

Хтось знає, де у Львові можна записатися на курси з малювання? Цікавить живопис.

20. Telyli

Telyli Member

А я вот рыбок развожу. Очень кропотливое занятие, но так успокаивает:) и рыбки такие классные;)

а де твій аватар? :)