хобі

Тема у розділі 'Хобі та захоплення', створена користувачем duncan, 26 лип 2007.

1. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Гарно малюєте? Десь навчалися чи самі маєте до того талант?

2. консультант

консультант Дуже важлива персона

Цікаво, чи в тут когось є хоббі красти? :) По житті зустрічав таких людей, які прямим текстом переконували мене, що якщо на протязі дня в когось щось не вкраде, то навіть сон не береться через то, що змарнував день.

• Смішно Смішно x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

чув, що є мільйонери, які крадуть у супермаркетах.

• Подобається Подобається x 1
  4. консультант

Таке можливе. Дехто каже, що для того, щоб велось те, чи інше, треба вкрасти цю річ. Можливо це один з ключів до успіху деяких "мільйонерів". Цікаво, чи пан Ігор Федоришин чув про такий метод, адже він проводить бізнес тренінги. :)

Останнє редагування: 13 лис 2015
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

я думаю, що це хвороба - вкрасти, яка рідко повязана з безвиходдю і незалежить від статків.

• Подобається Подобається x 1
  6. консультант

Так, це подобає на хворобу. Це своєрідна залежність без якої людина вже не уявляє себе, хоч можливо і не раз відсиділа за це.
    Один затриманий мене переконував, що я не можу собі навіть уявити який то кайф вкрасти там, де майже неможливо вкрасти і при цьому не бути впійманим. Казав, що для нього це являється своєрідним хоббі або захопленням, як полювання, чи рибалка і при цьому йому було без різниці скільки дадуть за крадіжку, головне відчув екстрим, в тому числі від переслідування ментів. Те, що він потрапить на зону, то тільки для того, щоб проаналізувати всі свої помилки і діяти більш оптимально. Слухаючи такого, починаєш думати, що можливо це теж якесь своєрідне хоббі, чи захоплення на його рівні... .

• Інформативно Інформативно x 1
  7. Veselka alj

А що в міліонерів теж є безвихідь?

8. andrijjjjjj

andrijjjjjj Member

моє хобі фотографія однозначно) у всії її проявах)

9. Ayrton

Ayrton New Member

А ми в компанії полюбляемо таке екзотичне задоволення, як кальян) Щоправда зараз ціни на тютюн сильно підвищилися в магазинах, мало не сотню гривень ціна за пачку. Довелося шукати дешевшу заправку в інтернеті, знайшли гарний онлайн-маркет з набагато більш доступними цінами, та й асортимент усіх кальянних расходников вражає) Усім раджу спробувати цю забаву - кальян)

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Даремна трата часу.

11. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

І грошей також.

12. terRen

terRen Дуже важлива персона

Є і таке...:blush:

13. Ayrton

Ayrton New Member

Звiсно, у кальяну скільки супротивників, стільки й прихильників.

14. Viktoriya K

Viktoriya K New Member

навчаюся самостійно, дивлюся інтернет відео та потихеньку навчаюся

15. goka

goka New Member

хочу заняться разведением цветов ,многие рекомендуют умные вазоны такого плана rozetka.com.ua/lechuza_classico_premium_ls_21_white/p245603/ кто сталкивался что это и стоит ли брать .

16. Veselka alj

Для себе чи на продаж?

17. zaharchenkodima

zaharchenkodima Active Member

особисто я мало що вмію робити руками творче, хіба що гвіздок прибити. а от дівчина моюробити хенд мейд блокноти, виходить класно)

18. Lurk

Lurk Lurk dog

Астрономія подобається. Маю телескоп - просто казка

19. Cobimen

Cobimen Well-Known Member

Я люблю рибалити )))

20. Доречі.Придбати зараз електронну сигарету можна за 150 гривень. ІЇ вистачить на місяць(потім заміна випарника!). Хто прагне кинути палити,а сили волі не вистачає-то це для Вас,дуже дієвий спосіб..Я вже кинула палити тютюнові цигарки і стала краще себе відчувати..Бажаю успіхів усім)))

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
а де твій аватар? :)