хобі

Тема у розділі 'Хобі та захоплення', створена користувачем duncan, 26 лип 2007.

1. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

В нинішній час вони не актуальні ці пісні на російській мові, і де кого навіть трафляють, треба переклад робити на українську мову.:uanew::uaflag:

2. Таня Радость

Таня Радость Просто Радость

у меня такая же история. Теперь к его коллекции добавился еще один аквариум с речной рыбкой - ушастым солнечным окунем, и недавно муж привез с лимана ему двух друзей - два пресноводных краба, пойманых на удочку. ( у него еще хобби рыбачить) Нарекли окуня Жориком, а крабов- Саша и Маша. :))) Он сам в шоке от того, что у него теперь живут помимо аквариумных рыбок всяких и креветок еще и крабы. теперь потихоньку это становится и момим хобби. Кормлю их всех, когда он на работе. Даже разговариваю с ними!!!!! Особенно с Жориком. Сама над собой смеюсь. :haha: Но Жорик очень общительная рыбка.
    DSCF2865.JPG

И еще появилось увлечение, благодаря тому, что муж рыбак. Вот чем тоже нравится заниматься:
    DSCF2929.JPG Уже всех накормила и сушеными бычками, и плотвой, и карасями. К пиву- самое то! Очень вкусная рыбка получается. а вот у рыбака моего не получается так. Теперь это только мое занятие. Мое увлечение. Мое хобби.

Останнє редагування: 8 чер 2015
  3. Таня Радость

Таня Радость Просто Радость

рукоділля (Hande Made) - це хоббі. Я теж колись пробувала ліпити з полімерної глини. Але теперь в мене тільки одне хоббі- в' язати гачком красиві речі, а потім дарувати знайомим, або ж в 'язати кому хто що захоче на заказ. це хоббі в мене ще з далекого дитинства. Я писала про це десь вище. Просто живу цим. Отримую кайф, котрий неможливо передати, коли виходить так гарно, що аж захоплює погляд.

Останнє редагування: 8 чер 2015
  4. Veselka alj

Покажіть і нам, щоб ми помилувалися теж))

5. AleksandraJu

AleksandraJu Member

люблю грати в комп'ютерні ігри. Останнім часом граю в Маджонг http://playshake.ru/igri-madjong . Коли є вільний час, ніколи не відмовляю собі в цьому задоволенні =)

6. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

А я обожнюю подорожувати)Ще би більше часу і можливостей мати,то взагалі було б супер;)

7. comanche

comanche знайшовся

чи описуєте ви десь процес подорожування? :)

8. Veselka alj

Ну не вважаю це хобі, а просто заняттям, та залежністю))

9. Lvivska Kvitka

Що саме маєте на увазі?Чи веду для себе якісь описи чи тут на форумі ?

10. comanche

comanche знайшовся

маю на увазі чи логуєте десь інформацію :) не суттєве місце, суттєвий факт. Адже потім це можна опублікувати і поділитись досвідом :)

11. Lvivska Kvitka

Ви знаєте ні....Чомусь не задумувалась на тим.Та я і не можу сказати,що я вже так багато де побувала.Це все зараз дуже дорого,нажаль...

12. Veselka alj

А де саме вам вдалося побувати?

13. Lvivska Kvitka

Була в Парижі двіччі,в Рені,і в ще одному містечку Францї тільки назва вилетіла з голови..і в Відні.Зараз мрію поїхати в Америку і Канаду))

14. Veselka alj

Класно, то ви брали тур чи просто самі так їхали?

15. Lvivska Kvitka

Та ні то я не за один раз була.))Перший раз була в Рені і в Парижі.Другий раз в тому містечку,яке забула назву і знову в Парижі))

16. avatarwin

----фото у студію , інакше вам ніхто не порвірить , і у людей може скластися негативна думка про вас.

• Тупо Тупо x 1
  17. Lvivska Kvitka

Та я вас прошу це було вже дуже давно ще у 2006 році,і фото ще тоді були в альбомах ,а не на дисках))).І відзвітовуватись я ні перед ким не буду,якщо хтось не вірить,то його право.А чиясь думка мені не дуже то й важлива.:dirol:

18. avatarwin

-----тут я вас цілком підтримую на рахунок того що думку форумчан ви маєте глибоко в одному місці СЛАВА УКРАЇНІ!

• Тупо Тупо x 1
  19. Veselka alj

То ви що в один цей рік аж два рази були?

20. Lvivska Kvitka

Давайте не будемо перекручувати мої слова.

а де твій аватар? :)