хобі

Тема у розділі 'Хобі та захоплення', створена користувачем duncan, 26 лип 2007.

1. Olenall

Olenall миється в бані

2. ostrig

ostrig Well-Known Member

колекціонував в молодості квитки (білети) громадського транспорту м. Львова, дивіться фото. Зараз розпродую. Кого цікавить - пишіть в ПП

Вкладення:

• IMG_1490.JPG
      IMG_1490.JPG
      Розмір файлу:
      149,4 КБ
      Переглядів:
      6
    • IMG_1491.JPG
      IMG_1491.JPG
      Розмір файлу:
      159,6 КБ
      Переглядів:
      5
    • IMG_1493.JPG
      IMG_1493.JPG
      Розмір файлу:
      161,4 КБ
      Переглядів:
      5
    • IMG_1498.JPG
      IMG_1498.JPG
      Розмір файлу:
      110 КБ
      Переглядів:
      5
    • IMG_1503.JPG
      IMG_1503.JPG
      Розмір файлу:
      148,6 КБ
      Переглядів:
      5
    • IMG_1504.JPG
      IMG_1504.JPG
      Розмір файлу:
      146,3 КБ
      Переглядів:
      6
    • IMG_1532.JPG
      IMG_1532.JPG
      Розмір файлу:
      142,5 КБ
      Переглядів:
      5
    • IMG_1533.JPG
      IMG_1533.JPG
      Розмір файлу:
      130,5 КБ
      Переглядів:
      6
    • IMG_1534.JPG
      IMG_1534.JPG
      Розмір файлу:
      143 КБ
      Переглядів:
      5
  3. Horotov Sasha

Horotov Sasha Member

а я от колекцiоную карти мiст , де я колись був, тобто одразу купую 2 карти! 1 - новенька потiм дома лежить у стопцi, а з 2- ходжу по самому мiсту. Моi друзi менi теж привозять, навiть е Санкт Петербург 65року випуску, тодi вiн ще був Ленiнградом)) Та нова карта цього ж мiста)

4. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Колекція Теж цікава в вас, але якщо повернутися в те місто наприклад через років двадцять то вулицю переіменують і тоді важео буде найти щось, а якщо місто ще розбудовується, потвм приїжджаєш за пару років і все змінилося, тоді ця карта вже не впригоді буде.

5. Gannili

Gannili Member

Колекціювання це дуже добре, а в мене чоловік займається рибками , дома вже 3 акваріума з якими хочеш)) мені теж подобається інколи допомогаю, а взагалі сам все робить, пересаджує, підмінює воду, якісь гори вимащує з каміння))) як дитина))а взагалі я задоволена, що більш не де не ходить, як інші чоловіки, а знайшов собі хобі для душі)

6. Veselka alj

Класне хобі й йому і вам теж відцього приємно, молодець, правильно замість того щоб пивр пити то ваш чоловік нов рибку купить!:good:

7. manur

manur Well-Known Member

Гм... то, виявляється, я їх теж колекціоную. Але не лише міст, в яких я був, і, взагалі, не лише міст.

В мене є певна колекція карт-схем міст, а також топографічні карти певних територій. Не є вона великою, але трохи є)))

Правда, після того, як з"явився в моєму житті тирнет, то інтерес до паперових мап сильно зменшився.

8. manur

manur Well-Known Member

Ги)))) А може, він рибок розводить, аби їх потроху сушити і .... до пива;)

Я б саме так і робив. О!!! А при цьому ще й наліпки від пивних пляшок колекціонувати можна:)

9. Veselka alj

І в мене теж є але я не називаю це хобі, залишилися з навчальних років в школі та універі.

10. ostrig

ostrig Well-Known Member

А в мене є карта Львова з 1934 року, з польськими назвами вулиць

11. Ludochkawww

Ludochkawww New Member

підскажіть,що це за монета,чия і т.д IMG_1891.JPG

Вкладення:

• IMG_1892.JPG
      IMG_1892.JPG
      Розмір файлу:
      163,3 КБ
      Переглядів:
      4
  12. ostrig

ostrig Well-Known Member

Також продублюю тут відповідь
    Виглядає на те, що це не монета, а так званий китайський сувенір (жетон). На першій фото - явно корейські ієрогліфи, знак "інь-янь" - на монетах в принципі як приший кобилі хвіст. На другій фото - теж набір 9 ієрогліфів, вже китайських, розміщених не по правилах написання, а для "краси" . По третє- на виробі є іржа, а монети з чистого заліза ніхто в світі не робить. Висновок - 99% цяцька, ціна якої - ніскільки, бо не монета.

13. Saksoff

Saksoff миється в бані

тодi вже Лемберга, а нi Львова)

14. ostrig

ostrig Well-Known Member

тоді вже Lwuwa, Лемберг був до 1918

• Подобається Подобається x 1
  15. dashanaumuk

dashanaumuk New Member

А ми подорожуємо Україною, а скоро і світом. Якщо цікаво, то тут ми розповідаємо як можна бюджетно та весело подорожувати, розповідаємо про наші мандрівки і просто ділимось досвідом. https://vk.com/public92465124 IMG_7818.JPG

16. manur

manur Well-Known Member

Файно і похвально. Але, ліпше б ви тим всім на мордокнизі ділилися.......

17. KatyaSveta

KatyaSveta New Member

Всім привіт!:uanew:Наше хоббі - малювати та займатися спортом,а саме грати у футбол) Особливо це цікаво на уроках фізкультури)):))):dance3:

18. Veselka alj

На уроках фізкультури цікаво малювати:))), я думала що то на уроці малювання такі заняття)) Що саме малюєте?

19. Veselka alj

Дійсно краса!! Зараз стільки всяки можливостей для творчих поривів, головне хотіти та мати бажання! А от де таке продається, може в інтернеті шукати?

20. Timon

Timon New Member

Доброго дня! Моє хоббі - гра на гітарі. Знаю багато пісень, але переважно на російській мові.

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)