хобі

Тема у розділі 'Хобі та захоплення', створена користувачем duncan, 26 лип 2007.

1. Kronnatali

Kronnatali New Member

Але і вишивка пішла вперед. Вже з'явилися набиті картини на тканині. Я навіть ону таку вишила) Ось: [​IMG]

---------- Додано в 22:02 ---------- Попередній допис був написаний в 21:53 ----------

Трохи примітивно правда)) Але теж приносить задоволення. До речі, тільки що з'явилася ідея! Можна поєднувати гель-лаки і вишивку. Ось так:[​IMG]

Останнє редагування модератором: 21 гру 2014
    • Подобається Подобається x 2
  2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Лінію посмішки акуратніше виводьте наступним разом. :)

І перестаньте рекламувати Сталекс.

3. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Так пішла в перід, але всеодно треба вишивати, хіба в тому плані легше що не потрібно вираховувати наприклад кожен хрестик чи бусенку

4. Таня Радость

Таня Радость Просто Радость

не только для себя. Для себя как то мало что остается. Сапожник без сапог! :mocking:
    в основном на заказ, или на подарок. Частенько то, что вязала для себя спонтанно дарю знакомым и близким.

Только пожалуйста, не осуждайте, что я вяжу на заказ.... :blush: я не ради денег, не ради наживы.... я ради кошек, которых промсто обожаю... таким образом я им на корм зарабатываю.... Как то так спонтанно когда то получилось, что я начала зарабатывать деньги на вязании, потому что не хватало денег на лечение 12 подобраных на улице бездомных котявриков... (надо было 2,5 тыс грн) вышла из положения вот таким образом.... :blush:

---------- Додано в 09:50 ---------- Попередній допис був написаний в 09:47 ----------

отступление от темы.... Модераторы, простите за оффтоп... Львовяне, а ничё, что я с вами на русском общаюсь в теме????

• Подобається Подобається x 1
  5. UNIA

UNIA Well-Known Member

Ничего-ничего, продолжайте, будьласка... :mocking:

6. Таня Радость

Дякую. Я можу і українською. :mocking: Тільки мені більш зручно російською, бо Одеса російськомовне місто. Я всього лиш перевірила байки про те, що львів'яни не признають російську мову і не поважають тих, хто нею спілкується. Не вірила в це, і не повірю.

=================
    Повернуся до теми.
    В мене є ще одне хоббі. Я колекціоную лисичок. Так, так, іменно лисеняток, лисичок. Де бачу маленьку фігурку лисички- не можу втриматися, щоб не купити. правда... це така велика рідкість.... в основному продають сувеніри в вигляді котиків, песиків, ведмедиків..... і десь колись можна наткнутися на маленьку лисичку.
    треба буде якось сфотографувати свою скромну колекцію. :)

7. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

если из вас торчит вата, то сначала вас четвертуют, а потом зажарят и сожрут.. :)))

8. Таня Радость

по идее вату я использую для набивания вязаных игрушек, которые называются амигуруми. Это мое хобби. Но, правда, чаще использую синтепон. Так что не торчит уж точно. :dntknw:использовала всю.
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

• Подобається Подобається x 2
  9. Hase

Hase зайчик

Просто чудово, Таня, та ви прямо "рукадєльніца".:) Особливо сподобався хомячок. У мене самої ніколи не ставало терпіння до таких речей, хоча вмію і шити, і вязати, і вишивати. Я більше читаю, а ще люблю пекти.
    P.S. Ласкаво просимо на форум. У нас тут багато публіки з східної України і Одесити також були.

10. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

чому були, вони є..

11. Таня Радость

Красненько дякую і низько кланяюсь за гостинність!:yes:
    Хоббі пекти пироги- це дуже смачне хоббі!!! я також люблю пекти щось смачненьке до чаю. якщо до чаю ніякої солодкої випічки в домі немає- то все... життя дало тріщину. Ми сластьони!

12. Hase

Hase зайчик

а от у мене все інакше. Мені не можна їсти цукор, тому солодке практично не їм. Печу суто для чоловіка і знайомих, колег на роботі та сусідів.
    У нас тут є відділ "Харківські кулуари", там пишуть не тільки харківяни, але може для дялогу вас зацікавить.
    http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=106819&page=111

13. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

так круто)

14. Таня Радость

мда.. жаль конечно... Но отлично вас понимаю... Потому что мне нельзя есть магазинную выпечку...

15. Olenall

Olenall миється в бані

мені подобається декупаж, корисні речі виходять і красиві

• Подобається Подобається x 3
  16. Epcos

Epcos Member

17. AleksandraJu

AleksandraJu Member

Я малюю і плету. Останнім часом захопилася іноземними мовами. У школі вивчала французьку, потім курси англійської закінчила. Зараз хочу китайську вивчати. Кажуть мова складна, але я сподіваюся її подолати!

18. MaksD

MaksD New Member

Я вот занимаюсь мыловарением, правда не очень долго, показать не могу, ибо нет достойных робот. А вообще сейчас хочу сварить мыло с помощью твёрдого кокосового масла

19. ostrig

ostrig Well-Known Member

колекціоную монети. Маю багато на обмін. Створив тут окрему підтему "Монети. Нумізматика" . Заходьте, поспілкуємось

20. homykov

homykov New Member

Хобі "вишивання" у моєї жінки перетворилось на невеличкий бізнес. Продае тканину для вишивання, накладну канву, домотканку і таке інше.

а де твій аватар? :)