хобі

Тема у розділі 'Хобі та захоплення', створена користувачем duncan, 26 лип 2007.

1. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

А я бісером вишиваю, та думками з ним відпочиваю, люблю цю справу дуже!! Мені здається нема різниці яке хобі в людини є головне щоб це робилося все з любовю та душею, тоді і результат буде і людина буде отримувати з того щастя та задоволення і навіть прибуток, звичайно якщо сама захоче заробляти.

---------- Додано в 11:20 ---------- Попередній допис був написаний в 11:18 ----------

А ті два хобі можна легко поєднувати, одним оком в вишиванку іншим в книжку, тільки книжку треба ставити так щоб було зручно ці дві справи поєднувати, сама так роблю!!

• Подобається Подобається x 2
  2. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Згадав, що мій малий віробив на д/н мами

• Подобається Подобається x 9
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

То є файно.

• Подобається Подобається x 1
  4. IshtarI

IshtarI Member

А я іграшки шию різні, тільки це часу забагато потребує, тому досить повільно виходить усі свої ідеї втілювати) Та й взагалі я як людина-оркестр: багато чого подобається, але..як і водиться в таких випадках-часу обмаль):mocking:

Вкладення:

• Подобається Подобається x 3
  5. musicme

musicme Member

А хто з форумчан цікавиться клубною музикою?

Цікавлюсь клубною і танцювальною музикою, хочу спробувати, хто знає із чого починати, яке обладнання треба, програмне забезпечення, може хтось уже щось цікаве використовує?

6. Alokim

Alokim New Member

Я не знаю про обладнання, а й для мікшування музики можна використовувати Трактор програмне забезпечення.

7. Guitarissimo

Guitarissimo Well-Known Member

Моє хобі музика. Граю на акордеоні та гітарі. Допомагає розслабитись і ввійти у нірвану) Особливо легко це робиться під Лібертанго П'яццоли та Кумпарсіту...Інколи граю на Площі Ринок.
    Крім того бігаю, катаюсь на велосипеді та стараюсь багато читати.

8. Veselka alj

Дуже вже мені до вподоби і мому синочкові музиканти з Площі Ринок:good::. Йду іноді з роботи і на душі так любо стає від ваших творчих поривів.:dance2:

9. MqM

MqM Member

О дякую вам що створюєте гарну атмосферу у Львові

10. avatarwin

хобі закінчилися

11. читав форум, помітив, що була думка про хоббі - інтернет. Спочатку це здавалося б смішним, але з рік тому відкрив для себе роботу в інтернеті - описання для всіляких флеш-ігор, з годом це хоббі стало приносити деякі гроші, а зараз створив свій сайт з такими іграми. Хочу щоб ви його оцінили, до того ж стараюся викладувати тематичні ігри, особливо подобається «Карателі вати», зроблена українським прогамістом Павлом Бандерасом:
    http://vel-game.ru/game.php?id=378

12. бачу у багатьох хобі - вишивання, але цим хобі також можна й заробляти, запрошую Вас до співпраці, детально про умови співпраці написано тут

13. ComisarRex

ComisarRex Member

Хто бачив кіно евресінг ілюмінейшин з елайджо вудом, о то в нього хобі було.... Переглянте не пожалієте, фродо там по Україні катається...

14. Olenall

Olenall миється в бані

зараз почитала Интересный рассказ о денежном дереве, захотілось теж таке

http://www.infopositiv.net/

15. RuslanShum

RuslanShum Active Member

хобби, уже 5 лет делать дома ремонт.....

16. Olenall

Olenall миється в бані

новорічний декупаж

17. Таня Радость

Таня Радость Просто Радость

[​IMG]А я вяжу крючком интересные штучки. Вот к Новогодним праздникам навязала уже уйму мснежинок, ангелочки, овечки, колокольчики... всякие сувенирчики типа шкатулочек, снеговичков...[​IMG][​IMG]

18. Veselka alj

Таня дуже гарно!!! Скільки вам йде часу щоб звязати на приклад сніговичка? Ви тільки для себе чи на продаж теж робите?

---------- Додано в 16:06 ---------- Попередній допис був написаний в 16:04 ----------

О я вас розумію, якщо робити власними силами і не дуже мати товстий кошельок то те хобі тепер може затягнутися на довгі роки, в мене таке саме хобі!:yes:

19. Kronnatali

Kronnatali New Member

Моє хоббі це нарощування нігтів гелем. В мене не дуже добре виходить, але я стараюся. А хоббі - тому що процес приносить задоволення. Та й з кожним днем індустрія манікюру придумує щось нове, що значно спрощує роботу (наприклад поява Gelliant. Нові гелі, лопатки, пінцети... кому, що)) як кажуть))

Останнє редагування модератором: 21 гру 2014
  20. Veselka alj

Ну так в такому хобі легше, щось постійно вдосконалюється, ніж наприклад вишивати, ще не придумали такої голки щоб сама вишивала, чи щось такого!

а де твій аватар? :)