хобі

Discussion in 'Хобі та захоплення' started by duncan, Jul 26, 2007.

1. victorys

victorys позитивчик :)

думала, думала, нароблю трошка більше, виставлю в інтернет. Дівчата на новій роботі теж кажуть, щоб я їм принесла показала, але поки що не маю що показувати (в дома 6-7 пар кульчиків залишилось, бо першу партію Павла тітка забрала до свого міста, мала продати на такому польському вернісажі, який відбувається пару раз на рік і триває 2-3 дні, але на той вернісаж вона не поїхала, бо захворіла, так що я поки що без своїх витворів :pardon: ) Останні роботи робила в подарунок, тож поки що нема що продавати, але трохи більше нароблю тої біжутеріі і подивимось який буде на то попит ;)

• Подобається Подобається x 5
  2. поки моя мала летіла на свій літній відпочинок (вперше сама), я спати не могла. і згадала, що і у мене колись було хоббі. ось і вишила їй закладочку :)

• Подобається Подобається x 12
  3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Декупаж.Подарунок для викладача танців на День вчителя Трішки не закінчена..ще кришка і стрази в заглибленнях на фото немає
    Витинанака для виставки
    Кусудама

• Подобається Подобається x 14
  4. Alias

А ось і обіцяне кавове дерево

• Подобається Подобається x 17
  5. victorys

Вчора задекупажила, а сьогодні полакувала вазонок для квіточок :)

з близька

і з іншої сторони

Потрібні матеріали:

1. Пластмасовий вазонок (бажано якогось світлого кольору)
    2. Парепова серветка з гарним малюнком
    3. Клей ПВА
    4. Лак для металевих або деревяних поверхонь.
    5. Пензлик

Виконання:
    1. Від серветки відриваєм самий верхній слой (з малюнком) і обережно по контуру вирізаєм потрібний нам малюнок.
    2. Розводимо клей ПВА з водою в пропорції 1:1 ( багато тої суміші робити не потрібно, бо серветка дуже тоненька і гарно впитує воду, тому невеликої кількості достатньо, щоб приклеїти багато речей)
    3. Прикладаєм вирізаний шматок серветки до поверхні вазонку, макаєм пензлик у суміш клею з водою і обережно намазуємо поверхню серветки. Треба старатись "вигнати" все повітря зпід серветки, шоб вона щільно прилягла до поверхні вазонку. Серветка на стільки тоненька, що починає морщитись після контакту з водяним клеєм, треба обережно пальцями або пензликом розрівняти її поверхню.
    4. Коли вже нанесли на вазонок всі потрібні елементи серветки, треба залишити вазонок щоб висох (я залишаю на ніч).
    5. Останній етап - покриваєм лаком поверхню де приклеїні елементи серветки. Можна покрити лаком весь вазонок (як це зробила я).

Техніка декупажу дає можливість прикрашати різноманітні поверхні на власний смак :) а при тому дає масу задоволення, коли дивишся на кінцевий результат, який зроблений власними руками (а не made in china) :)))

---------- Додано в 12:37 ---------- Попередній допис був написаний в 12:33 ----------

П.С. Декупажити краще та вигідніше пустий вазонок, а вже потім у нього садити квітку :)

• Подобається Подобається x 14
  6. Alias

Вікусь,класно вийшло!:good:

• Подобається Подобається x 6
  7. Alias

Ну ось така валентинка із цукерок вийшла:)Тепер продати б за 80 грн.

фото з телефона,так що якість не дуже

• Подобається Подобається x 15
  8. victorys

Вчора руки дійшли до того, щоб на решті завершити роботу з маками, яку я почала у той самий день, коли декупажила попередній квітковий вазонок :)
    І так почнемо.
    1.Беремо потрібні нам кольори пластики і змішуємо для отримання бажаного кольору (у даному випадку темно-зеленого, бо червоний мені подобався такий як є)
    2. Рамку для фотографій на яку пізніше наклеїмо наш готовий виріб обгортаємо фольгою.
    3. До зеленої пластики домішуємо трішки чорної і поки контур між кольорами повністю не стерся робимо ворму капельки, а потім приплюскуєм трохи зверху і канцелярським ножиком робим невеличкі тиснення. Таких серединок робим стільки, скільки буде маків.
    4. Робимо листочки. Якщо забракне зробленного зеленого кольору, то можна зробити новий, зі світлішим відтінком, тоді композиція получиться цікавішою.

5. Смужечку челеної пластики надрізаєм маленькими ножнечками по краю.
    6. Обкручуємо зробленою бахромою наші серединки.
    7. Беремось за пелюстки. На краєшок червоної кульки кладем малесенький кусочок чорної пластики і росплюскуючи водночас трохи розтираєм, щоб отримати ефект як на фото.
    8. Складаєм пелюсток до пелюстка, мак за маком.

9. Починаємо викладати наші квіти і листочки на фольгу (Можна собі перед тим на фользі ручкою або фломастером намалювати майбутнє місцерозположення елементів картинки.
    10. Крок за кроком викладаєм всі зліплені елементи, чого бракує - доліплюєм.

13. Коли картинка вже виглядає так, як ми хотіли, знімаєм фольгу з фоторамки і несем у духовку, я запікаю 15 хвилин при температурі 110-130 градусів.
    14. Шукаємо в інтернеті та друкуємо фон який нам сподобався (Краще та дешевше друкувати на роботі, поки ніхто не бачить :))) )
    15. Вирізаєм і вставляємо фон у фоторамку.

16.Витягуємо з духовки нашу композицію (можна брати за фольгу, вона не надто нагріваєтья)
    17. Ставимо пару крапельок супер-клею на шибці фоторамки і обережно прикладаємо наші готові квіти. (бажано пару раз потренуватись в прикладанні, бо клей зв"язує моментально і не можна буде потім нічого поправити, ну хіба що спробуєте приклеїти на клей ПВА, але не знаю як він здасть екзамен)
    18. Вішаєм картинку на стінку або ставимо на поличку і любуємось!

Творчих вам натхнень! ;)

• Подобається Подобається x 22
  9. TanyaChocolate

TanyaChocolate Active Member

Ой, дівчата, дуже класно!:good: А я вишивати люблю!:)

• Подобається Подобається x 8
  10. Малявка

Малявка на своїй хвилі

А я на гітарі грати люблю і співати:)

• Подобається Подобається x 9
  11. TanyaChocolate

TanyaChocolate Active Member

Завжди мріяла навчитись грати на гітарі!:)

12. Малявка

Малявка на своїй хвилі

• Подобається Подобається x 6
  13. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

Я теж люблю вишивати!!!Ось мої останні роботи ....
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

• Подобається Подобається x 13
  14. hunter

hunter мандрівник

сьогодні порахував скільки календариків я назбирав за своє життя - 118! :preved::cool:

• Подобається Подобається x 8
  15. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

О!Вітаю:preved:!
    Я теж колись збирала........вже не пригадую де вони:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 5
  16. victorys

На днях робила підставку під квіти.
    Від 5 літрової пластмасової банки з-під води відрізала верх, перевернула його, приміряла чи пасує, середину банки заповнила непотрібним папером (щоб додати трохи ваги та стабільності) і склеїла з собою ті 2 частини.

Далі взяла грубу нитку і почала наиотувати періодично змащуючи банку клеєм ПВА

Коли вже вся банка обклеєна даєи волю фантазії і прикрашаєм чим завгодно, я обклеїла зернятками кави

і ось кінцевий результат

• Подобається Подобається x 17
  17. Alias

Торт з цукерок

• Подобається Подобається x 15
  18. Alias

• Подобається Подобається x 13
  19. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

теж любила колись то діло:good:
    зараз зір поганий,очі болять вишивати:cry:
    хіба щось одним кольором...:blush:
    цю мені на ДН подарували:)(30*40)
    ось цю мама недавно вишила:)(20*30)

• Подобається Подобається x 7
  20. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

які ви всі класні речі тут робите... молодці)

а я тіки малюю трохи..:sad: руки з одного місця виросли

а де твій аватар? :)