хобі

Тема у розділі 'Хобі та захоплення', створена користувачем duncan, 26 лип 2007.

1. Daisy

Daisy Well-Known Member

Зовсім забула про своїх метеликів, їх теж збираю.[​IMG]

• Подобається Подобається x 14
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

шо загнула . то загнула, насилу втропала про що ти:)))

• Подобається Подобається x 1
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

У Ваших ног!

4. natkanetka

natkanetka Well-Known Member

малюю (закінчила художню школу), співаю, найкраще, що знаю - мови (англійська(особливо!), німецька, польська, російська ну і українська.. і ще трохи латини) і історія... а ще... маю грамоти за математичні конкурси, але того не дуже люблю :)
    збирала всякі наклейки. маю купу мотлоху в кімнаті. люблю читати. як згадаю ще щось, то допишу.

+ я в Greenpeace і ще я воротар-аматор :) і пишу гарні твори (навіть колись перше місце на гімназійному конкурсі зайняла)))

Останнє редагування: 22 кві 2009
    • Подобається Подобається x 9
  5. Max_

Max_ кл. москаль

Вiдчуваю себе неповноцiнним ))

• Подобається Подобається x 7
  6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Дуже гарні метелики!! :good: А де Ви їх берете?

7. Daisy

Daisy Well-Known Member

Купляю в одного дідуся, на базарі, продає їх недорого але дуже рідко там буваєм, трохи далеко:sad:
    Самого великого бачила живого, навіть десь фото є, це було в "Світ метеликів" на Флориді.

• Подобається Подобається x 4
  8. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

Ах так! Нате! [​IMG]

• Подобається Подобається x 11
  9. Anyuta

Anyuta Well-Known Member

Хоббі!?
    мотоцикли...ну чекайте нас на львівських дорогах через кілька тижнів;) на бежевому Дніпрі-переробці;
    Карпати-сезон вже розпочато:)
    фотографія-звісно я далеко не профі, але фотографувати люблю:)

• Подобається Подобається x 17
  10. Ніколи. :) Навіть співати не вмію. Зате малюю.

Найсмішніше, що ми з дідусем усю рибу за розміром класифікуємо: рядовий, підполковник, полковник, генерал. :haha: У мене в руці генерал.

• Подобається Подобається x 7
  11. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

молодцы! Девушка понимающая рыбалку - это Личность!

• Подобається Подобається x 2
  12. Та ну... Моя тьотя теж разом з дядею рибалить. Навіть виграла якийсь там конкурс у рибацькому журналі "Найкраще фото з жінкою-рибалкою".

• Подобається Подобається x 2
  13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Я таке теж люблю. Але не лише малюнкові, а й судоку.
    Орігамі теж люблю. Але вони довго не живуть, бо віддаю Даркові бавитися. :)))
    І листівки збирала довший час. Із тих місцин та міст, де побувала. Завжди купувала дві листівки з панорамками. А тепер мало-де буваю, та й колекцію вдома залишила, у Львові. :pardon:

Тепер вернулася до свого ще дитячого хобі - вишиваю. Ну, і паралельно з цим колекціоную нитки різних кольорів. ;) :)))

А от співати... співати я обожнюю. Тільки це не хобі, навіть не захоплення, це частинка мене. Без співу й музики я би не вміла жити. :)

Останнє редагування: 24 кві 2009
    • Подобається Подобається x 13
  14. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Я також люблю співати, але критично оцінюючі свої вокальні здатності, стримуюсь на людях..

Зате в душі - ніколи... :blush:

І от одного разу, в далекому 90му році мені довелось відпочивати в Місхорі. На другий чи третій день після заселення я, перестрівши сусіда з номера поруч, привітала його звично:"Доброго ранку!"

Сусід тріпнувся і спитав:"Ви што, хахлушка? Я б нє сказал!"

Вночі, прийшовши з відеосалону (пам"ятаєте таке?), я пішла в душ. І відірвалась. Були там і "Била мене мати", і "Ой, у зеленому садку", "Козаче, козаче", і "Іванку, купи ми рум"янку"...

Вранці, виспана, вийшла я на балкон... На сусідньому балконі курив вчорашній Той, котрий не вірив, що я українка. Подивишись на мене запухшими очима, сказав:"Да, тєпєрь я вєрю, што ви хахлушка..."

:pardon:

• Подобається Подобається x 16
  15. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Ой, я в тому плані навпаки - дуже нескромна. Купа років хорового співу даються взнаки. Колись навіть верхню ля брала. Зараз не ризикую. :))) Хоча фа і соль після розспівки візьму. :) Пошвидше би додому, а то на роботі зараз співати почну. :)))

А через любов до співу в мене було ще хобі збирати українські пісні. І пісенники також. :blush:

• Подобається Подобається x 9
  16. papillon

papillon Active Member

А ви в душі (я про ванну кімнату-) співаєте? Як на мене, то то найсприятливіше для співів місце:good: Реверберація в маленькому замкненому просторі + ефект контакту тіла з водою + гарна пісня = співається на ура!-)
    Ну і звучить у ванні голос гарно:)

17. Полковник

Полковник миється в бані

Какой же тогда "рядовой" по размеру?
    Со спичку?

18. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Деякі голоси звучать добре тільки у ванній кімнаті. :)))

19. victorys

victorys позитивчик :)

або іншими словами "співати кожен може, але не кожен може це слухати"
    (це я про себе):mocking:

20. Ні, десь сантиметрів 8. :)))

а де твій аватар? :)