хобі

Тема у розділі 'Хобі та захоплення', створена користувачем duncan, 26 лип 2007.

1. victorys

victorys позитивчик :)

А в мене хобі просто робити якісь файні речі, прикрашати звичайні предмети буденного вжитку (бутилки, вази, рамочки ітд.)
    Гарна пляшечка Daisy :)
    я теж своєю похвалюсь :blush:
    пляшка обплетена звичайною газетою, помальована та полакована :)

• Подобається Подобається x 17
  2. Daisy

Daisy Well-Known Member

Гарно і цікаво :good:

• Подобається Подобається x 1
  3. Зануда

Зануда така зануда

Не бачила тої теми раніше. Донедавна колекціонувала статуетки ангеликів, але за браком місця перестала сама їх купувати- хіба хтось подарує :)
    Маю з різних країн, з різних нагод, маю таких, що купувала сама, бо сподобався і таких, що подарували. Всі особливі, всі мають свою історію.
    Маю таких вітражних - сестра зробила з нагоди народження малечі :)

• Подобається Подобається x 16
  4. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

перепрошую, а як це?

5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Як це... І з чого почати...

http://uk.wikipedia.org/wiki/PHP

От наприклад, я користуюсь мірандою - гарненька і практична (можна налаштувати за допомогою модулів саме так, як тобі потрібно і таку, як мені потрібно). От тільки вона або на російській, або на англійській, а якщо є українізатор - то переважно такий, що мені не пасує.

От я беру і перекладаю його так, як пасує мені. І замість ".... набирает текст" в мене в спливаючому вікні написано ".... щось пише тобі, Оля".

Або такий приклад

http://stryi.com.ua/forum/index.php?topic=1222.msg23575#msg23575

• Подобається Подобається x 2
  6. О, вспомнила. Ещё люблю решать японские кроссворды.

• Подобається Подобається x 7
  7. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Гм... А у меня нет хобби. Хобби это вроде что-то одно, а у меня что-то много их слишком. :dntknw: У меня работа - хобби. :))

• Подобається Подобається x 5
  8. victorys

Якщо це ті кроссворди де по цифрам треба замальовувати квадратики щоб в кінці вийшов якийсь малюнок, то я їх теж любвлю розвязувати:good: хоча давно вже цього не робила... зараз вишиваю :girl_cool:

• Подобається Подобається x 8
  9. travellviv

travellviv Member

Танці!!! Люблю танцювати і дивитися, як інші танцюють. Сама 17 років займалась народними танцями. Не втрачаю надії, що будемо ходити з чоловіком на бальні танці. Такі передачі, як "Танці з зірками", "Танцюю для тебе", "Танцюють всі" підштовхнули багатьох до заняття танцями. І це добре! І ВІК ТУТ ЗНАЧЕННЯ НЕ МАЄ!
    І ще!!! Виявляється, в Будинку Вчених 25 квітня відбудеться бал. Жінкам приходити можна тільки в вечірніх платтях. Очевидно, якісь елементарні рухи бальних танців потрібно знати, щоб там себе більш-менш впевнено почувати. Здається, цей захід організовують вже вшосте. Цікаво, можливо, хтось відвідував попередні бали?

• Подобається Подобається x 10
  10. victorys

А як називався гурт? Я колись в zespole "Lwowiacy" танцювала, що правда не аж так довго, бо десь років 5. Пізніше сучасними танцями трохи балувалась, а так насправді завжди хотіла займатись бальними от тільки часу не хватило :sad:

11. travellviv

travellviv Member

Танцювала в шкільному гуртку народного танцю, найбільша кількість часу проведена в "Карпатах", згодом (зовсім не довго) - "Юність", а потім, на 3-му курсі університету, - "Черемош", а по тому - занепад моєї танцювальної діяльності :sad:. А з приводу занять бальними танцями - Я ВАС ТАК РОЗУМІЮ! :)

12. victorys

Про "Юність" і "Черемош" чула :) Так собі подумала, що ми навіть могли десь, скажем так, разом танцювати, бо наш гурток часто виступав на якихось концертах в Оперному, в Домі Офіцерів ітд. але коли то було....:scratch_one-s_head:

Мої недавні роботи :)
    [I MG]http://forum.lvivport.com/imagehosting/2009/02/23/315049a2c1a1f3a61.jpg[/IMG]

[I MG]http://forum.lvivport.com/imagehosting/2009/02/23/315049a2c1bae1988.jpg[/IMG]

а рамочки МІЙ сам зробив :i-m_so_happy:

Останнє редагування модератором: 24 лют 2009
    • Подобається Подобається x 5
  13. travellviv

travellviv Member

Все можливо, світ тісний :)

14. В том году вышила мешочек для чая:

• Подобається Подобається x 7
  15. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Одне з моїх хоббі:

• Подобається Подобається x 10
  16. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Зробив фотографію деяких своїх хоббі. Ось такий натюрморт:
    Шкода що багато чого залишилося поза кадром, бо у кімнаті не вистачає місця... :)

• Подобається Подобається x 11
  17. RuLs

RuLs New Member

I]В мене хоббі аж два:[/I]
    Перше, бавитися в музиканта:music:; правда сусіди деколи жаліються...
    Друге, яке з"явилось недавно - збирати листки-вкладиші (з під лікарських препаратів).:)

• Подобається Подобається x 6
  18. Daisy

Daisy Well-Known Member

Ще такого хоббі не чула і не бачила ;)(може я тут просто відстала від новинок:dntknw:)

19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Хворієте?:scratch_one-s_head:

20. Patrick

Patrick Well-Known Member

- Збираю поштові відкритки.Маю коло 300 штук.
    Найрідікісніші це 20-річчя ВОСР (з !937р.) ,З Праздником 1Мая (з 1944р.) , Преторія (ЮАР) за часів апартеїду (1961р.) і ще кілька.
    Всі решта це міста світу.Багато з Індії , Філліпін , Європи.
    - Також збираю rank insignia ("знаки разлічія") армій світу.
    Маю в основному це з Армії США , Канади , Британiї.Також колоніального Гонк Конгу , Індії і Німеччини (ФРГ і колишньої ГДР).Ну і звичайно з СА.
    В Львові маю непогану колекцію значків , марок і модельок машин.
    А ще люблю грати хокей , пити пиво , спати вдень коли є можливість.....

• Подобається Подобається x 8
а де твій аватар? :)