Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Щось у кацапсів якась епізоотія почалася.

• Тупо Тупо x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А це мої. Я за них орден отримав.

3. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Стрьомно якось...

4. VasMT

А тут кругом стрьомно.
    Криють, гади, з усього і по всьому.
    І наші криють. Не встигаєш крутитись.

• Інформативно Інформативно x 1
  5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

У мене така підозра, що буряти, які збираються нести руській мір в Україну, Львівський Форум не дивляться.
    У мене ж при погляді на це фото зразу пронеслося в голові, що так само виглядають і наші українські загиблі воїни.
    І навіть якщо я, наприклад, буду дивитися подібні фото, я навряд чи зможу чимось приблизити перемогу України.
    З мене досить того, що я був уже на похоронах загиблих на цій війні.

• Подобається Подобається x 1
  6. VasMT

А я заливаю ці фото на однокласники.
    Нехай насолоджуються.
    Правда допомагає мало.
    Там масовий перелом головного мозку...

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

От от.
    Рідний брат мого кума - військовий у відставці, який проживає в Калінінграді. Він - за Україну, а його син ненавидить бєндєрафцев і не розуміє рідного батька. У нас у селі є такі, що вважають, що Путін і Лукашенко хочуть звільнити Україну від бандер, щоправда, останнім часом помовчують, бо можуть запросто начистити морду.
    Мій однокласник, полковник у відставці, проживає в Пітері, пише в фейсбуці, що нарешті Путін взявся наводити порядок в Україні і просить усіх всіляко йому допомагати. Йому земляки з Черкащини пишуть, переконують, що Росія - агресор, яка напала на його батьківщину і вбиває мирних людей, дітей, руйнує будинки, але він наполягає на своєму: треба терпіти, щоб путін зробив добру справу - знищив бандер, які загрожують Росії. А ми всі - зомбовані бєндєрафцами.

8. Good man

Good man Обычный человек

А ты ему скажи, что ты в Пензе.:)))

9. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Такие фотки обычно делают те кто в самом бою не участвовал. Для доказательства того что они не делали

• Тупо Тупо x 2
  10. Good man

Good man Обычный человек

Пациент снова облил Василия грязью, назвав орденоносца, по-сути, треплом. Пару дней назад борщеварочка простила ему грязь в адрес Василия в этой теме.
    Справжнє обличчя Росії-9
    Посмотрим как будет себя вести кацалапый.:popcorm1:

11. Slav

Slav Well-Known Member

Де ви знаходитесь? Як вам вдалося їх нафоткати?

Я на форумі ФУП виставляв фото трупів обвуглених, розірваних, розшматованих та об'їдених псами російських нацистів. Деякі дописувачі мене назвали некрофілом і закликали мене забанити. Модератор переніс цю мою тему з цими фотографіями в розділ "Передбанник". Він пояснив, що на форум ще заходять діти.

Я ще дивився відео калюж крові, які нагадують наче томатний сік. Кажуть в інтернеті, що це так грузини під Києвом з грузинського легіону порізали горлянки полоненим оркам, бо орки лежали на цьому відео в калюжах крові і храпіли. В кінці грузини їх деяких дострілили. Я декілька разів дивився це відео в різні дні. В якийсь момент мені стало так погано, що я впав в обморок, коли пішов після того, як я подивився черговий раз це відео. Я відразу встав після падіння. Скоріше всього таке зображення великої кількості крові так на мене погано вплинуло. Не люблю дивитись на таку велику кількість крові, яка виглядає наче розлитий томатний сік. Ідіоти ті, хто знімав це відео і виставив його в інтернет. Таке відео компрометує і дискредитує Україну в очах Європи і Америки. Це саме стосується тих, хто знімав і виставив інше відео, на якому стріляють по ногах полонених моцкальських орків. Після тих відео, виставлених в інтернет, моцкальські нацисти можуть ще більше катувати наших полонених. Завжди треба думати про наслідки і треба знати, що палка має два кінці.

Останнє редагування: 5 тра 2022
  12. VasMT

На східному фронті. Воюю.

13. Gyppsy

Ви якийсь збоченець, нє?

14. Gyppsy

15. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

І який тут героїзм полку "Азов", боротися до останнього, якими би не були шанси.

• Тупо Тупо x 1
  16. Good man

Good man Обычный человек

Всё благодаря полководческому гению Зеленскому.

17. Lanktocha

Не за нього чи якогось іншого політика воюють, за державу і за людей.

18. Good man

Good man Обычный человек

Воюют за страну, а гибнут из-за ошибок руководства.

19. Lanktocha

Не тільки.
    Навіть хто з родичів чи друзів, колись старалися бути на військовій кафедрі, вважаючи, що це дає переваги, тепер, жаліють, що призвані і додаткова сивина та серцеві приступи матерям. Підбадьорення, що раз мій син чи чоловік там, ніякий ворог не прорветься.

Дивлячись, що із Волновахою чи Маріуполем, пішли би рашисти на Луцьк, Тернопіль чи Львів, пів міста би розстріляли, другу половину, депортували би в Сибір.

20. Good man

Good man Обычный человек

Депортировать врага опасно, он диверсии у тебя будет делать.

а де твій аватар? :)