Ви просили, щоб я Вам показав, де гамнюк Гудман позитивно відгукується про Путіна? Я Вам показав. Ще раз процитую гамнюка Гудмана. Я в попередньому своєму посту дав цитату. Перейдіть за стрілочкою і почитайте. Або не морочіть мені голови. Ось що написав про Путіна гамнюк Гудман (і не раз, не два - він постійно вихваляє Путіна) Не считаю Путина слабым президентом. Без относительно к оценкам результатов его действий в адрес Украины. Более того, все признают, что олигархов он приструнил. А если кто-то из олигархов идёт против его мнения, то плохо заканчивает - Гусинский, Ходорковский, владелец Черкизовского (не помню фамилию). Что касается силовых структур, то там всё стабильно, никакой кадровой чехарды, но силовики меняются регулярно, поэтому говорить о зависимости Путина от силовиков даже в голову не приходит. Коррупция? Где её не было на развалинах бывшего СССР? Поэтому для своего бизнеса, министров и т.д. он свой, такой же, как они. Жесткость и жестокость я не путаю. Жестокий для меня это Чаушеску, Ярузельский Гамнюк Гудман працює на Путлєра. Путлєру був вигідний саме Порошенко. Саме тому гамнюк Гудман тут зареєструвався на форумі, щоб вихваляти Порошенка. З Порошенком розберуться після війни. І гамнюк Гудман ще гамнюк з тієї причини, що порівняв (поставив в один ряд) Чаушеску і Ярузельського. Чаушеску був диктатором, Ярузельський - генерал, який не допустив вторгнення СРСР в Польщу, як колись - в Чехословаччину. Ну, а стосовно Путіна добре те, що він розвалить Педерацію. Хоча і ціною великої крові різних народів. І то не Путін "не слабый президент", а російський народ - бидло, яке чверть століття терпить оте Хуйло у себе на шиї.
Сумнівно, якщо на те пішло, москві не вигідний ніякий правитель, хіба що гауляйтер медведчук чи янукович.
А чому Ви вважаєте, що з Порошенка вийшов би поганий гауляйтер? Ви коли-небудь чули, щоб Ословйов і Скабєєва критикували Порошенка? До мене, наприклад, такі чутки не доходили. Тепер уявімо собі такий сценарій, який міг мати місце в лютому минулого року. Зеленський із сім'єю втікає за кордон, рашистські війська заходять в Київ. Потім з боку Путіна починається політика батога та пряника. Батіг - це московський ОМОН (чи нацгвардія, я точно не знаю, які у них зараз "космонавти"), а "пряник" - від РОШЕНа, тобто, Порошенко. Російська пропаганда "пояснює": "Ми повертаємо вам замість наркомана і (це вже - негласно, ставленика сіонських мудреців) справжнього гетьмана-патріота, за якого на минулих виборах в першому ж турі проголосувало більше половини виборців. Порошенко - це ваш справжній вибір, вибір до того, як Коломойський з подачі закуліси затуманив своїми плюсами всім голови." Таким чином, сказав би Путін, ми відновили історичну справедливість: три народи - російський, український і білоруський, а фактично - один народ, розірваний по-живому політиканами. знову об'єдналися в братній сім'ї. Порошенко був би найвигіднішою тимчасовою кандидатурою на посаду київського гауляйтера, тому що на Медведчука чи Януковича у українців дуже сильна алергія. А Порошенка, як-не-як, у 2014 році підтримало більше половини населення. Цілком компромісна фігура. Львівська область була би рада, оскільки у Львівській області Порошенко переміг Зеленського. Медведчука могли поставити очолити Верховну Раду (він колись був Першим заступником), а Янукович став би "прємьєр-міністром, проффесором". Як Ви вважаєте - Порошенко погодився би на таку пропозицію Хуйла? Чи, як співалося колись, "узяв на плече він гвинтівку, а в серці - ненависть і гнів", пішов у ліс і очолив партизанський рух? Не забувайте, що путінський гамнюк Гудман тут весь час триндів, що для України найкращий президент - Порошенко. Така, видно, у Кремлі була установка - проштовхувати "компромісного" Порошенка. Порохоботи можуть ставити мені тупо і смішно. Приймаєтся.
Я давно висовував таку версію. Крупний бізнес.мен завжди дбає про свою вигоду і безпеку, як під час порядку при ватних шабашах постарався Коломойша, тут не у патріотизмі справа.
Гамнюк Гудман, послухай, яка справжня причина того, що Хуйло почало війну проти України. Ти тут мізки пудрив, що у Хуйла всі олігархи "под ногтьом", а виявляєтся, це олігархам захотілося кращих торгових шляхів на "загниваючий" А Україна - поперек дороги. От і вся причина. Карен Шахназаров пояснив. Коротко і ясно. Ніяка не денацифікація, не демілітаризація, не денаркоманізація, не десодомізація і не деелгебетизація. View: https://youtu.be/UMtZr-WeqbA
Якщо Україна не почне вкладати багато мільярдів інвестицій у виробництво власних бойових дронів та закупівлю бойових дронів, то Україну чекає катастрофа моцкальсько-нацистської окупації.
Що стосується олігархів, то путлєр-хуйло поміняв попередніх олігархів ( Березовського, Гусинського, Ходорховского та інших ) на своїх олігархів ( Ротенберг, Абрамович та інші ). Погугліть гуглом: олігархи путина https://www.infobae.com/ru/2022/03/06/the-3-types-of-oligarchs-that-surround-putin/ Тепер ми бачимо, як, м'яко кажучи, примітивно мислить гудман. Він показує свою обмеженість. Наскільки я вас зрозумів, у вас немає посилання на цю цитату від гудмана, а шукати її, щоб знайти посилання на неї -- це важко.
Крім гугла ще чимось можна гуглити? І нащо воно мені здалося? Я і без гугла прекрасно знаю, хто кого на кого поміняв. Ви просили мене вказати, де Гудман-гамнюк вихваляє Путіна. Я Вам вказав, потратив на це чверть години, розігноровуючи Гудмана, виконуючи пошук по темах ЛФ. Знайшов, дав посилання. Вас це влаштувало чи ні? Чи Вам аби побалакати? Мені є чим зайнятися крім гугляння гуглом про олігархів путіна.
Ви мене не правильно зрозуміли і тому на мене трохи розсердилися. Я так тільки поділився інформацією. Я читав цю цитату від гудмана. Ви можете ще раз тут викласти посилання ( інтернет адресу, URL ) на цю його цитату, щоб я побачив, де він її раніше написав форумі в контексті інших дискусій? Я в раніших ваших дописах це посилання не побачив.
У вчорашньому діалозі Піонтковського з Фейгіним Піонтковський, який добре знає політичну кухню Сполучених Штатів, сказав, що очікувану допомогу Україні республіканці блокують, і до Нового року нічого вирішено не буде. Вони, республіканці, поставили Байдена в такі рамки, що ухвалення рішень, яких від нього вимагають республіканці, піде на шкоду перспективі Байдена бути обраним наступного року. Деякі республіканці цинічно заявляють, що з боку Росії ні США, ні Західній Європі найближчим часом нічого не загрожує, тому що Путін застряг в Україні на багато років. Тобто, він знищуватиме поступово Україну, і йому буде не до Європи. Чистий шантаж Президента США з боку республіканців. Тому Україна на наступний рік переходить в глуху оборону. Росія продовжуватиме атакувати. Людські втрати росії зараз дуже значні: на одного втраченого українця рашисти втрачають вісім. З позитиву - те, що Україні допомагатиме Західна Європа, в першу чергу - Німеччина, а зараз - і Польща, де обрано Дональда Туска, друга України. Західній Європі своя сорочка ближче до тіла, ніж американцям американська. Західна Європа, в першу чергу - Польща і Прибалтика прекрасно знають, чим дихає Кремль.
Полистайте вище, де є цитата від Гудмана, натисніть синеньку стрілочку вверх, і Ви перейдете в те місце, звідки цитата. Невже Ви цього не знаєте? В першому рядку цитати написано Good Man said: (синя стрілочка вверх). Тисніть на ту стрілочку. Вивчайте англійську і албанську.
Я вже пішов по цій синій стрілочці. Ось це посилання, яке я вас просив: https://forum.lvivport.com/threads/ukrajina-vchora-sogodni-zavtra.74643/page-837#post-3264142 Ви могли його так само викласти. Там ще гудман щось про корупцію написав. З корупцією путлєр зовсім не справився, він її очолив. Я не думаю, що ви краще знаєте англійську мову від мене...
Можливо, що і ні. Я років десять поспіль ще за радянських часів займався технічними перекладами з англійської та німецької позаштатно для ТПП України. Зараз регулярно читаю художню літературу англійською та турецькою. Я зараз не маю багато часу на обговорення мовних тем, але пізніше з задоволенням дам Вам посилання на Мовні теми ЛФ, і там зможемо поспілкуватися англійською. Для Вас це буде легко, а мені - корисно, тому що я ніколи не був у англомовній країні і майже не спілкувався англійською на практиці.
Ну якщо ви ще добре знаєте німецьку та турецьку мови, то, я визнаю, ви стоїте від мене вище. Я ще колись давно трохи вчив, читав і розмовляв угорською мовою, бо вона була мені потрібною, щоб їздити в Угорщину та робити там бізнес з угорцями. Але я тепер її призабув, бо я її не використовую. У вас філологічна освіта? А гулман навіть після бану не може навіть трохи вивчити української мови.
Ні, я за професією - математик, пропрацював все життя поганеньким програмістом. До рівня Білла Гейтса не дотягнув. Супроводжував бухгалтерські програми, написані іншими. А іноземні мови - моє хобі з дитинства. Я хотів у дитинстві, начитавшись "І один у полі воїн", стати розвідником. У школі вивчав німецьку, яку, звичайно, не вивчив, бо ніхто в школі не вивчає німецьку на достатньому рівні, навіть у київських школах з мовним ухилом. В університеті (не філологічний факультет) я дуже швидко догнав київських дівчат, які вивчали німецьку, здається, з другого класу. Так звані "тисячі" я не здавав з тієї простої причини, що я попрохав викладача тикнути мені будь-яке місце в будь-якій книзі німецькою мовою, а я його перекладу. Щось там із питань кібернетики було. Викладач трохи здивувався, але від "тисячів" мене звільнив. Потім я, коли на четвертому курсі уже не було занять з німецької, самостійно взявся за англійську, попався непоганий підручник для дев'ятого-десятого класів для тих шкіл, де англійську вивчають як другу іноземну мову. Потім пішов на вечірні курси англійської, з досить пристойним шкільним рівнем. Коли я протестувався відомим тестом TOEFL, виявилося, що у мене приблизно такий рівень знань, як у випускників педагогічних інститутів, які вчилися на викладачів англійської в середніх школах. Хоча я досить непогано міг читати англійською, зрідка заглядаючи в словник, оригінальні тексти, написані літературною мовою, без зайвих діалектів, але зовсім не сприймав англійської на слух, навіть простих повільних учбових аудіотекстів. Я думав, що це мені просто не дано. І тут, років вісім тому на ЛФ з'явився добрий чоловік, який розповів, як він вивчив англійську. Я захопився його підходом, згодом почав добре сприймати на слух спочатку нескладні, а далі - досить-таки складні тексти. Потім я вирішив спробувати ще одну технологію вивчення мов на якійсь абсолютно важкій для нас мові. Серед варіантів була також і угорська, але мій вибір впав на турецьку. Про що я також розповідаю уже багато років поспіль у створеній мною темі на ЛФ. Ви можете перейти за цим посиланням https://forum.lvivport.com/forums/movne-pitannja.6/ , де я тусуюся уже багато років, почитати про мої досвіди та досліди, а я хотів би Вам задати кілька питань на мовні теми, зокрема, про англійську, що для Вас легко, а що - ні.
"Сільний прєзідєнт, всю жізнь занімающійся єдіноборствамі" постарався - Росія, включно з гамнюком Гудманом, залишилась без яєць. Гудман, тобі персонально моя добра порада - візьми два яйця в одну руку, зіжми крепко і задумайся, до чого довів Росію твій "сільний прєзідєнт" View: https://youtu.be/aibTkd4DNQY
На яких ви мовах програмуєте? Я побачив, що там в цьому мовному розділі за тим посиланням https://forum.lvivport.com/forums/movne-pitannja.6/ такаж сама низька активність, як і в інших розділах ЛФ, включаючи цей розділ про політику. В мене є задум написати невелику статтю з назвою: "Спростування російського шовіністичного міфу, що українська мова виникла внаслідок спольщення російської мови точним методом".