Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. ashim

ashim Well-Known Member

Бесполезно. Это Periplaneta с ХФ Харьков Форум - Профiль: Periplaneta Обычный порошок, не отягощенный умом. С ним разговор должен быть таким же коротким как с тараканом, - тапком его! В смысле, в игнор.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Good man

Good man Обычный человек

Не считаю Путина слабым президентом. Без относительно к оценкам результатов его действий в адрес Украины.
    Более того, все признают, что олигархов он приструнил. А если кто-то из олигархов идёт против его мнения, то плохо заканчивает - Гусинский, Ходорковский, владелец Черкизовского (не помню фамилию).
    Что касается силовых структур, то там всё стабильно, никакой кадровой чехарды, но силовики меняются регулярно, поэтому говорить о зависимости Путина от силовиков даже в голову не приходит.
    Коррупция? Где её не было на развалинах бывшего СССР? Поэтому для своего бизнеса, министров и т.д. он свой, такой же, как они.
    Жесткость и жестокость я не путаю. Жестокий для меня это Чаушеску, Ярузельский.

Распространённое заблуждение. Диктатура имеет существенный изъян - после прихода даже умного диктатора нет сменяемости власти и нет никакой гарантии, что после диктатора не придёт глупый диктатор и наворотит столько дел, что сделает больше плохого, чем предшественник хорошего.

В этом сложность пути любого государства, если у неё сильный лидер, то есть вероятность скатится к северной Корее, а если слабый, то есть вероятность повторить путь СССР или Югославии.

Всё это понятно, но, как я сказал выше, сложно в реализации.

3. Good man

Good man Обычный человек

Какой выход видете вы?

4. Good man

Good man Обычный человек

Вы знакомы с выражением"анархия мать порядка"? А с этапами становления государства после эпохи первоначального накопления капитала? Ощущение, что не очень знакомы.
    Люди не меняются за один день, более того, каждый из нас на своём личном примере и примере своих близких знает, развиваться гораздо сложнее, чем опускаться. Если изменения в худшую сторону идут с одной скоростью, то в лучшую скорость всегда в разы ниже.

5. Good man

Good man Обычный человек

Знакомое заблуждение. Оно у меня тоже было в молодости, но потом я понял, что мир двигали гении. Не вы, не ваши соседи, не соседи ваших соседей, а гении. А ваша участь, как и всех участников форума, мелкими шажками идти своей дорогой. Это в лучшем случае. Многие идут не своей дорогой, а чужой, есть те, кто стоят на месте, а есть те, кто идёт в обратную сторону.

6. Good man

Good man Обычный человек

Вы пришли, начали всех свысока поучать, а сами делаете ошибку на ошибке. Не было и не будет теоремы Пуанкаре. Есть гипотеза Пуанкаре и теорема Пуанкаре-Перельмана. Так что даже в этом вы умудрились сесть в лужу.

7. Good man

Good man Обычный человек

Не советую так безапелляционно делать выводы. Сторонники Зеленского здесь хамят не меньше и даже больше. Я каждому из них предлагал сделать срез и попросить администрацию форума наказать нас( меня и любого за Зеленского) чётко по правилам. Сразу закрывали рты и уводили тему в сторону.

8. ashim

ashim Well-Known Member

Совершенно противоположный. Полномочия Президента - как в Германии. Настоящая парламентская республика!

9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я ніколи не ставлюся до нових учасників форуму упереджено. Але, трохи поспілкувавшись з цим Планетою (у нас в селі планетою називають придуркуватих. Є такий вираз "на нього найшла планета", тобто, людина неврівноважена - "настрій і вчинки залежать від розташування планет на небі"), зрозумів, що з ним дискутувати - марна справа. Висловлюється штампами, думає, що все знає, але хоче, щоб хтось здогадався, що в нього в голові. Мені є чим зайнятися цікавішим.

У нас тут існує ще один придурок - Бляберусь. Я його колись запитав, як він буде ставитися до Зеленського, якщо його внукам чи внукам його родичів нараховуватимуть гроші за користування надрами. Так він такого нагородив... "Таємниця особистості, яке ти маєш право взнавати, скільки в мене онуків та внучатих племінників? " Цікава комашенція. Для психіатрів. Зараз почне по кісточках розбирати цей мій пост цілу ніч.

10. ashim

ashim Well-Known Member

Значит, это какой-то уникальный форум в Украине. Хотя, конечно, хамить и переходить на личности - плохо, вне зависимости от предпочтений.

11. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Звичайно, що унікальний. Послідкуйте за цим Гудманом. Пише з Росії і все намагається посіяти ворожнечу між українцями.

12. Good man

Good man Обычный человек

Попробую донести свою мысль. Если у вас всё хорошо с лёгкой промышленностью, с тяжёлой, с сельским хозяйством, с ИТ сектором, с авиастроением и т.д., то вы можете себе позволить быть зелено-красно-синим и ещё в жёлтую полосочку. Есть даже следующая стадия такой Германии - Швейцария. Там люди вообще по каждому поводу проводят референдумы. Но эта страна купается в деньгах, она может себе позволить это.
    Украина не Швейцария и не Германия.

13. Good man

Good man Обычный человек

Ты почему обо мне не упомянул? Целые трактаты регулярно мне посвящаешь, а тут промолчал.

14. Good man

Good man Обычный человек

О, исправился.:hi:

15. Good man

Good man Обычный человек

Полностью поддерживаю. Я очень долго терпел хамство со стороны сторонников Зеленского. Сначала пытался сводить в шутку, потом говорил им о необходимости обосновать свои слова. Они только смеялись в ответ на моё вежливое общение. Теперь я их называю по прозвищам:
    Кацалапый.
    Борщеварочка, ака - сосна моего мнения.
    Планктоша.
    Подзаборный пьяница.
    Чмырёныш.

16. ashim

ashim Well-Known Member

Извините, а Вы за Петю? Или против Зели? Это не одно и то же. Во всяком случае, мне хотелось бы на это надеяться (хотя надежды тают...).

17. Перед перемовинами з Путіним щодо України Джо Байден зателефонував своїм західним колегам - лідерам Німеччини, Франції, Великій Британії та Італії, щоб узгодити позиції.
    Після розмови з Путіним щодо України Джо Байден зателефонував своїм західним колегам - лідерам Німеччини, Франції, Великобританії та Італії, щоб узгодити позиції.
    Дзвінок Президентовi України після розмови Джо Байдена з Володимиром Путіним щодо України перенесено на четвер.
    Ну, хоч лідеру Ісландії не зателефонував, і дякую.
    А чого ви все так дивуєтесь?
    "Лише рік. Лише за рік про суб'єктність України вже ніхто не говорить. Дорослі дядьки і тітки самі вирішують, що вони робитимуть з Донбасом і на який Північний потік-2, наприклад, його обмінювати” - це перша моя цитата, яку я знайшов. Це я написав рік тому.
    «Ну що, українські колеги. Прийміть мої поздоровлення. П'ять років. П'ять років ви волали на весь світ, що в Україні жахлива корупція. П'ять років ваші корисні ідіоти їздили всіма Брюсселями, оонами, європарламентами, євроасамблеями та скрізь, з кожної трибуни, розповідали про те, що в Україні страшна, нелюдська, неймовірна корупція. Що в неї найпродажніша у світі влада. Що найпродажніший у світі президент. Що договорняки та схеми. П'ять років ваше телебачення транслювало, транслювало, транслювало на весь світ одне – корупція, корупція, корупція. НАБУ лайно. Суди лайно. Влада лайно. Все лайно. Ніхто не впорується. Повна дупа. Крадуть. На вугіллі. На тарифах. На євробляхах. Зубожиння. Геноцид. Газовий холодомор. П'ять років ви вбивали в голову тим, від кого залежить суб'єктність України, що вона нездатна до суб'єктності. І вбили таки. Вітаю, длбби. Вас почули» - це моя друга цитата. Це дві тисячі дев'ятнадцятий.
    Таких своїх цитат я можу насмикати ще сотні. Про те, що Україна втрачає - і врешті-решт втратить - суб'єктність, люди, які знаються на політицi та державностi - скiльки горла волали всі ці два роки.
    Два роки до мене в коментарі приходили мамчині політологи, та ... А, гаразд. Чого там тепер.
    Мої вітання.
    Ваш Дід.
    Тож ніякої несподіванки тут немає. Мені, наприклад, про це навіть нецікаво вже писати. Все це було зрозуміло вже два роки тому – і сталося те, чого не могло не статися. Дивуватися та заламувати руки тепер немає жодного сенсу. Розписувати все це – теж. Ті, хто крутяться у нашому інформаційному міхурі у фейсбуці та читають такі пости – і так усе розуміють.
    Ті, хто не розуміє – такі пости не читають.
    Тому ситуацію, що склалася, треба просто прийняти як даність, і все.
    Нас тепер водитимуть за ручку. Ми поки що дитинчата.
    Ок, отже, наше завдання – рости та вчитися.
    Коли ви ведете дитину в дитячий садок, ви ж не питаєте її думки, дiйсно?
    Ви, з висоти свого життєвого досвіду, обираєте найкращий для нього садочок і просто відводите його туди - все, ти тепер навчатимешся тут.
    І тепер найголовніше для нас, аби дорослі дядьки вибрали нам гарний садочок та відвели нас за ручку туди.
    Ну, якщо вже ми самі ніжками не можемо.
    Якщо вже у нас клоун у президентах.
    Треба сказати, у цьому сенсі Україні до біса щастить. Нам просто до біса пощастило, що до цього моменту на роль дорослих дійсно прийшли дорослі. Які виберуть нам гарний садочок, я не маю сумніву. І не дадуть шибенику в сусідньому підворітті ображати нас просто так зовсім вже відкрито.
    Ні, воювати за нас вони не будуть. Але допомогти – допоможуть. Це питання вже вирішене.
    Україні, повторюся, щастить. Був би зараз Трамп – він обміняв би Україну на Сєвпотік. Все, що йому потрібно – ринок збуту для своєї сланцевої нафти та зрідженого газу в Європі. І нарощування її видобутку. "Амеркіа фьорст" - забули, чи що? А "Америка фьорст" означає саме Америка фьорст. Ми знайшли новий гігантський ринок, починаємо розвивати та нарощувати свій видобуток, на нас посиплеться новий золотий дощ грит агейн – саме це відповідає нашiй вигодi.
    Ну і яке нам до дідька дiло до якоїсь там України?
    І Путін пішов би на це. Для нього це була б гарна партія.
    Тому що спочатку америка фьорст - а далі посипалося б уже все. Європейська співдружність перестала б існувати.
    А чекати і грати вдовгу він вміє.
    Україні щастить, що доросла людина, на відміну від нарцисів, що самомилуються, не образлива. І справу ставить вище образ і марнославства. І готова заплющити очі на «Прокурор стовідсотково моя людина», на «Бурисму» та бурштин. На нові заведені кримінальні справи. На мочилово у телевізорі та блогах.
    Ну, обiсралася дитина, буває.
    Так що нам залишається тільки дякувати нагодi за везіння і прийняти ситуацію.
    Прикро? М'яко кажучи.
    Соромно? Так пи.дець як.
    А тепер підтягаємо штани, беремо дорослого дядька за руку, йдемо з ним у гарний садочок, який він для нас вибрав, і вчимося, вчимося і ще раз вчимося.
    Вчимося обирати головою, а не серцем.
    Будувати державність, а не срачі.
    Бути суб'єктом, а не посміховиськом.
    Аналізувати інформацію, а не кричати про свинарчуків та липецьку фабрику.
    І не ламати свою країну самими ж своїми руками.
    І на наступних виборах зробити дорослий вибір і також спробувати обрати дорослу людину.
    А не чергове непорозуміння, якого в болт не ставить уже взагалі ніхто, навіть найголовніші наші друзі та партнери.
    А разом із ним і всю країну до купи.
    Ну що тут сказати.
    Попереджали.
    Ваш Дід.
    FB_IMG_1639167048438.jpg

• Баян Баян x 2
  18. Good man

Good man Обычный человек

Несвязанный поток сознания по поводу взаимодействия власти и олигархов даже не буду комментировать, ломливо снова раскладывать по полочкам.
    А вот по поводу Пуанкаре ты, парень, попался. Мне без разницы твои ссылки, я сам имею прекрасное инженерное образование. Кстати, у нас, чтобы получить пятёрку по высшей математике, был только один критерий ( помимо ответа на билет и на дополнительные вопросы) - тебе давалась теорема и ты должен был сам придумать доказательство. Нас учили думать самому. А по тебе сразу видно, ты человек поколения "ща погуглю, зачем мне знать". Так вот, сынок, гипотеза - это то, что ещё не имеет доказательства, это предположение, нечто гипотетическое. А теорема имеет доказательство. Поэтому любой настоящий инженер знает, раз Пуанкаре не придумал доказательство и до Перельмана его не было, то это была гипотеза Пуанкаре. А после доказательства Перельмана она превратилась в теорему. Но авторство теоремы принадлежит тому, кто её доказал. Поэтому теорема может быть Пуанкаре-Перельмана, а гипотеза только Пуанкаре.

А текст по ссылке писал такой же глупец, как и ты. За сим откланиваюсь, ибо бесплатный урок уже преподал не один и их число закончилось. Остальное только за деньги.

• Смішно Смішно x 1
  19. Good man

Good man Обычный человек

Мне искренне хочется, чтобы Порошенко снова занял пост президента Украины.

20. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

А я от, пам'ятаю, як починалося все з 2017 року, коли я писав про свої огороди, беззаботливе життя, мандри Україною, яке незабаром змінилося на кліматичні катаклізми по світу з 2019 року та зачепило владу, пандемією з 2020 року, сегрегацією населення у 2021 році.... Тобто за п'ять років країна підійшла до зони небезпеки, хоча страждання та біди ще не зовсім оволоділи нею як світом, але духовно люди почали страждати на психологічні розлади, від низів хати до самого димаря, та й так, що трясе і сусідів, що аж "роща" ропче(.
    Всі готуються до бійки, забувши заповіти, завіти, закони, протоколи... І кінця тому, здається не буде...
    Але... У всього є початок і кінець, окрім Бога. А всі негаразди, що зараз поглинають слав'янські народи, пропадуть, як тільки буде відкрита істина, хто заварив всю цю несмачну кашу і всі будуть дивуватися, як так всі потруїлися і пропали , хто нею набивав свій егоїстичний бендюх.

а де твій аватар? :)