Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Що таке мавік?

2. Тому що там оборонні споруди були побудовані при Полтораку і Порошенко.
    Які оборонні споруди побудував віслюк.

3. Slav

Slav Well-Known Member

Питання до всіх: чи можна отримати успішний контрнаступ ( наступ ), якщо контрнаступаючі ( наступаючі ) мають приблизно однакову чи меншу кількість зброї та людей ніж ті, хто обороняється?
    Мені здається, що військова наука про таке не знає. Може хіба що використовувати якісь хитрощі.

Останнє редагування: 24 лис 2023
  4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я поясню на прикладі. Зустрічаються дві футбольні команди, у яких однакова кількість гравців, однакові бутси і труси, одним словом - не приблизно, а точно все однаково.
    Тільки одна команда - збірна Бразілії, а друга - з другої ліги чемпіонату України з футбола.

На фронті можна тупо атакувати, а можна, щоб кілька диверсантів вирізали цілу казарму противника, а потім в тому місці прорвали лінію оборони.

5. «Віка, не спішіть. У нас весь розрахунок ліг. Андрія теж немає. Нікого немає. Водій один цілий, наберіть його».
    @Вікторія Хамаза
    На сьогодні це найоб'єктивніший опис поточної ситуації на фронті. НАЙ-ОБ-ЄК-ТИВНІШИЙ!

6. Slav

Slav Well-Known Member

Я ж вище написав:
    Може хіба що використовувати якісь хитрощі. Але я також вище виклав загальне правило, що потрібно більше людей і ще більше потрібно значно більше та якіснішої зброї ніж в нацистської москальні, щоб вести успішний контрнаступ ( наступ ) проти них.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

8. Slav

Slav Well-Known Member

А ще раніше я декілька разів писав:

Щоб зробити контрнаступ успішним з малими власними втратами, треба мати ну дуже багато ефективної зброї. Набагато більше треба мати зброї ніж її має ублюдочна нацистська єблівушка-срассіюшка. Якщо Україна, маючи значну перевагу в зброї, змішає з брудом і болотом всі оборонні фортифікаційні позиції срассіюшки, то, таким чином, Україна знищить ешелоновану оборону нацистської єблівушки-срассіюшки. А далі, не зустрічаючи майже ніякого опору, Україна зможе відносно легко відвоювати свої території. Очевидно, що найбільша проблема успішного контрнаступу -- це отримання Україною дуже великої кількості зброї від західних союзників. Вести контрнаступ, коли срассіюшка має добру ешелоновану оборону, -- дуже важке завдання, яке буде даватися Україні з великими втратами

Велику роль на полі бою відіграють дрони. Дрони є значно дешевшими ніж ствольна артилерія, РСЗВ, танки та інше важке озброєння. Виникає тоді питання чи збільшення Україною кількості дронів на полі бою може привести до військової переваги над нацистською ублюдочною єблівушкою-срассіюшкою?? Чи якщо Україна буде збільшувати кількість дронів, це приведе до ефекту насичення: з кожним збільшенням кількості дронів, що раз менше буде більшуватися результат їхньої роботи на полі бою? Очевидно, що немає потреби посилати на якийсь напрямок два розвідувальних дрони, коли один розвідувальний дрон зможе успішно виконати свою роботу замість двох дронів на якомусь напрямку. Але чи в України вистачає ударних дронів та дронів-камікадзе на різних напрямках на полі полі бою? Малі ударні дрони та дрони-камікадзи виявилися значно ефективнішими від великих та дорогих дронів Байрактар, про результати роботи на полі бою яких тепер нічого не чути. Також виникає питання, наскільки моцкальська радіоелектронна боротьба РЕБ заважає нашим дронам виконувати свою роботу і що можна зробити, щоб її подолати?

https://forum.lvivport.com/threads/kontrnastup.120901/page-4

Вести штурм такої сильної фортеці, як показано на 50:00 у цьому фільмі:
    View: https://www.youtube.com/watch?v=u5nHJnd3g80
    -- це безглуздість з погляду військової науки та мистецтва.

Останнє редагування: 24 лис 2023
  9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я не знаю Ваш вік і Ваш стан здоров'я, але я знаю багато молодих чоловіків, які зараз працюють біженцями в Англії, Чехії, Молдові, Канаді, Іспанії чи Португалії...

10. Знищений 71 шахед з 75!
    ППО - титани!

• Подобається Подобається x 1
  11. Київ пережив наймасовішу атаку дронів за всю історію. Як там потужна відповідь,яку обіцяв ЗЕленський в тамбурі? Сподіваюсь ми їм незламно відповіли? Тисячі бобрів,шарків,лелек на які було витрачено 40 млрд вже рознесли Москву?
    Чорні коробочки чмутопритул вже завдали удару по РФ?

12. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Так і є, ще говорять про ефективність при перевазі в повітрі, яка може бути при наявності якісної авіації, яка може появитись найближчим часом. Хоч на 100% хід війни це не змінить.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Правда, мудро? І бажано на русском язикє. Ото владу маємо.

• Подобається Подобається x 1
  14. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Мабуть буде план "Мазепа".
    Але депутатам з ним все одно не дадуть ознайомитись, бо суворо секретно.

15. В інтервʼю пропагандистці Мосейчук Давід Арахамія, який брав участь в стамбульських перемовинах, фактично визнав, що був документ Стамбул -1. З відмовою членства України в НАТО. Нагадаю, Україна мала нейтральний статус в 2014, коли РФ напала на нашу країну і відшматувала Крим і частину Донеччини та Луганщини.

Були в Стамбул -1 і інші пункти, про які пропагандистка не спитала, але про них писали міжнародних медіа. Зокрема , обмеження чисельності ЗСУ, розширення використання російської в Україні і фіксація лінії зіткнення.

Переговорна група не могла самостійно нічого узгоджувати і підписувати. Вони повинні були мати директиви, підписані керівництвом держави і МЗС. Чітко це розумію, як учасниця багатьох мирних переговорів.

Давід визнав, що лише героїзм ЗСУ і наші міжнародні партнери зупинили ці стамбульські угоди, застерегли Київ вірити Москві, яка б точно ці домовленості порушила.

Пару тижнів тому , коли ОП знову щось патякали про Мінські угоди, нагадала їм про Стамбул -1.
    На мене накинулася вся пропагандистська рать , голова комітету закордонних справ Олександр Мережко , й як покарання - заблокували відрядження.

Пане Мережко, ви не хочете вибачитися? Керівник вашої фракції публічно вам сказав про частину домовленостей в рамках плану Стамбул 1. Ще раз дякуємо ЗСУ і міжнародним партнерам, які це зупинили.

Я уважно подивилася це інтервʼю Давіда. Він правий в тому, що зараз для України погані переговорні позиції й про переговори не може бути і мови.

На жаль, час грає на Росію. Сьогоднішня ніч шахідів доводить, що РФ перебудувала свою економіку на військові рейки, накопичила смертоносного заліза і буде нас кошмарити, добиваючи економіку і знищуючи мирні міста.

Нам потрібно посилювати антипутінську коаліцію, негайно переформатувати імпотентний уряд, який тільки ВЧОРА заявив, що будуватиме фортифікаційні споруди. Банковій треба не колоти політичні сили і кошмарити на попередників, а подумати над справжньою єдністю. Бо попереду- дуже важкі часи.

Маємо допомогти ЗСУ сформувати достойну переговорну позицію. І стати членом ЄС і НАТО. Ніяких інших безпекових гарантій для України просто не існує.
    Ірина Геращенко

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Медведо, Я знайшов дрони:

(10) Де дрони від представників влади? #розумнаполітика #разумков #дрони #зсу - YouTube

17. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Справжня єдність, несправжня єдність...
    Вступайте до лав Зе!
    (і буде вам "справжня єдність")

"Свіжість буває лише одна – перша, вона ж і остання.
    А якщо осетрина другої свіжості, це означає, що вона тухла!"

18. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Як говорили деякі рашиські пропагандюги, вони брешуть, але з ціллю ввести в оману противника і підняти дух своєї армії, а також вираз про війну з НАТО - більше для картинки і для ток-шоу.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

:))):))):)))

20. Slav

Slav Well-Known Member

Ось тут детальніше про ці переговори:
    https://www.pravda.com.ua/news/2023/11/24/7430282/ Там є посилання на це інтервʼю.

Найголовніше те, що кінцевого документа, який би мали підписати обидві сторони, ніхто не бачив.

На мене тут на форумі накинулися за те, що я писав, що можна було укласти мир весною 2022 року. А я сам знаю, що дуже ймовірно, що нацистська москальня через декілька місяців чи років знову би напала на Україну.
    путлєр -- це є той самий Гітлер, якому віддали частину Чехословаччини задля миру

https://uk.m.wikipedia.org/wiki/Мюнхенська_угода

, а він через дуже короткий час окупував всю Чехію.

Останнє редагування: 26 лис 2023
а де твій аватар? :)