Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Вважати усих цих Жданових, Світанів, Арестовичей "експертами" можуть тільки вони самі, журнашлюхи та вбогі розумом зелепні.

Останнє редагування: 9 чер 2023
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. MayorMayor

Дурнику, у 14-му році ніхто до війни з нашого боку не готувався, армії не було. Якщо би кацапи вторглися тими силами, що зараз, то дійсно було би "Київ за два дні". З 14-го розумні люди дали майже 8 років часу. І якщо би Бубачька не пиляв кошти на Великому Крадівництві та не зазирав Хуйлу у отвори, то армія щє міцніша була би.

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зеленський був совком і совком залишився. Приводить до влади падаль Януковича.

View: https://youtu.be/feD9_0G7iPo

4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Хто знає, для початку, Крим анексовували, щоб мати плацдарм для подальшого наступу, скільки ж було криків пропагандюг про захоплення Одесии десантними кораблями, а не маючи маріонеткову підвладну Білорусь, вторгнення на Київ і запуски із Білорусі ракет були би неможливі.
    Бойові дії на частині Донбасу тривали ще до відкриття ІІ фронту.

5. MayorMayor

Що воно меле?Дурнику, ти генератор слів у себе в голівці завів?До чого ця діарея?Що ти хотіло сказати?Сядь, попий пігулки, зберися, та сформулюй щось зв`язане.

• Смішно Смішно x 1
  6. Slav

Slav Well-Known Member

А які є докази, що він є ФСБешник?

Він пиши тільки на українській мові. Ви пишете тільки на російській мові.

Ви самі доказали, що ви є трепло і балабол.

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Slav, Ви ще намагаєтеся в чомусь переконати того троля?
    Вони в раші усі там такі - з хворої голови на здорову.
    Починаючи із самого Хуйла. І закінчуючи оцим гамнюком Гудманом, якого невідомо з якої причини модератори і адміністрація форуму тут пригріли.
    Коли російські вояки зайшли на Донбас і збили малазійський Боїнг, вони всі там в голос заявляли, що це не вони, звинувачували в усьому Україну. І Маріуполь розбомбили "не вони", і звірства в Бучі - "не вони", і аж до останної події - Новокаховську греблю також "не вони".
    Ота вся раша живе по принципу "хто кого перебреше", "а ти докажи".

Вони, гамнюки, називають законну українську владу, обрану на чесних і вільних виборах "Кієвскім рєжімом", хоча всьому світу зрозуміло, що диктаторський режим - саме в Росії. Хуйло, за мовчазної згоди отого усього кацапського бидла, захопило владу на багато років, ніяких виборів у них ніколи не було:Єльцин призначив Хуйла, який тоді ще був трошки Путіним, керувати імперією, так з тих пір Хуйло і залишилося, поки не подохне.

Для мене абсолютно очевидно, що Гудман - не лише гамнюк, а й спецслужбіст із Росії. Я вже про це писав ще три роки тому.
    Коли я його назвав по-доброму пензюком, він почав мене обзивати пензюком.
    Коли я сказав, що Гудман - путініст, хуйліст і ФСБшник, він почав мене називати ФСБшником.
    Хоча існує дуже мала ймовірність, що він просто нєдоросль, якому нічим занятися, і він тролить на форумі. Розважається, так би мовити.
    Думає, що робить добре діло для своєї сраної раші, якій скоро наступить звіздєц.
    Скоро - це в історичному плані, не через день-два, як це намагався на днях стверджувати Хуйло. Що, мовляв, контрнаступ нічого не дав, який, по суті ще повністю і не почався.
    Лише на вибиття рашистів із Бахмута може піти тиждень-два. До Мелітополя також просуватимуться повільно, але впевнено.

Вони, кацапські придурки, думають, що якщо вони "Кієв за трі дня", то й "Мелітополь - за трі дня".

8. Lanktocha

Звернув увагу на недавнє інтерв'ю Губарєва, казав, жителі Харкова, Маріуполя, Дніпра, Одеси... в більшості російськомовні, але ненавидять росію і не хчуть бути у її складі.

9. У військових всього світу є певні однакові правила. Оцінювати рішення прийняті військовими командирами під час бойових, дії військових на полі бою можуть лише люди чия кваліфікація та досвід не менші ніж у тих кого вони оцінюють. Та за наявності всієї інформації. Якщо коротко, то оцінувати може тільки той, хто має певну освіту, досвід, знання про ситуацію та всю інформацію. Не якісь там Жданови і Світани, прости господи, а люди які знають, вміють і робили те саме що зараз робить об’єкт обговорення. Всі інше це бісова белетристика.
    Або довіряєм ЗСУ або ні. Якщо довіряємо - допомагаємо і підтримуємо. Якщо не довіряємо - закриваємо роти, ідемо та робим краще. В танки, в ББМ, в піхоту. Третій варіант - розганяти російські іпсошні історії, то не про Україну. Війни з переважаючими силами противника без втрат особового складу не буває. Війни без втрат техніки не буває.
    Не знецінюйте подвиг людей які зараз йдуть вмирати заради того, щоб ви тут могли на дивані клавіатуру терзати.
    Два тижні тому ми залишали Бахмут, а зараз вже не подобається як починається наступ.
    З чого всі ці "фахівці" взяли що ми вже перемогли? Звідки вже така хоробрість в оцінках дій про які ні знань ні досвіду? Бо росіяни нав'язали тезу про пошкоджену техніку? А хто з вас має повну картину по техніці яку ми втрачали на початку? І під час минулих контрнаступів?
    Про розвідку боєм яку не так провели чи не провели та сучасну техніку яка зазнала ушкоджень і частково знищена, взагалі якийсь окремий вид сатанізму.
    Всі накручені та всі знервовані. Цього і добиваються російські іпсошники. Тримайте себе в руках. Не допомагайте ворогу. Будь ласка. Потім буде соромно. Якщо не проїбемо те «потім» допомагаючи ворогу деморалізувати і суспільство і військових.
    Роман Донік

10. Good man

Good man Обычный человек

Слив, твой уровень - идти обратно за школьную парту и изучать математику и физику. Потом в нормальный вуз на инженерную специальность. Ты не знаешь, что такое доказательство, что такое причинно-следственные связи, а бравируешь тут своими никчёмными словами. Тебе уже несколько человек разными словами сказали - ты Слив. Твоё дело - постоянно сливаться.

11. Good man

Good man Обычный человек

:))):))):)))Заверещал кацалапый, чувствует, что пациент Слив может уйти из под контроля. Лживый ты урод. Я тебя назвал парей, ты и борщеварочка начали за мной повторять. Вы в 100 раз больше меня употребляли это слово. Это первый факт.
    Второй факт. Ты меня никогда фсбшником не называл. Борщеварочка студентом называла.:))) Сравни, где студент, а где агент ФСБ. Нестыковка. Это второй факт твоей лжи.
    Третий факт. Я начал называть тебя фсбшником после того, как твоя активность на форуме три раза подряд совпала с ракетными ударами. Два раза я это на фактах доказывал после событий, а в третий раз предсказал за неделю, за три дня и потом день в день. Всё на основе твоей активности на форуме.

Ты здесь стравливаешь украинцев разных взглядов. Унижаешь одних, например, Планктошу про высшее образование, и возвышаешь других, например, борщеварочка почти профессор.

12. Lanktocha

Може у чомусь помиляється, але Жданов - полковник запасу https://uk.wikipedia.org/wiki/Жданов_Олег_Володимирович
    Так само полковник запасу, пройшовший полон Світан https://uk.wikipedia.org/wiki/Світан_Роман_Григорович

13. MayorMayor

Планктоша, всім відомо, що ти довбойоб. Не треба це постійно підкреслювати. Те, що Світан полковник, та був у складі винищувальної авіації, ні у якому разі не робить його експертом.Для того, щоб бути експертом, він, по-перше, повинен мати доступ до інформації Генштабу, по друге- повинен бути визнаним експертом з боку тогож Генштабу. Ну і невеличкий додаток- яким чином льотчик, який літав на радянських літаках, став "експертом" у піхотному або танковому бою, з використанням західних озброєнь?

14. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Г. Гудман, а ти пам"ятаєш, як минулої весни Хуйло повідомило, що інфраструктуру зруйновано , а українським військовим пропонувало здатися? Стерненко нагадав ті історичні моменти ідіотської самовпевненості кремлівського Хуйла.

View: https://youtu.be/d6DZnLCQbDE

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

16. Lanktocha

Невже більше розуміються "чорноволохи", яких люблять ліпити порохоботи.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

найбільше розуміється клоун і ті, котрі вибрали клоуна підчас війни.

18. Lanktocha

А чому вибрали? Будь виконані всі передвиборчі обіцянки, була би Україна без окупованих територій і конфлікт на Донбасі закінчився за години. Тому і "Вадінтур-2" не пройшов. Ніхто, крім порохоботів це не згадує.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

В час. коли наші воїни проливають кров, влада послала кацапську мавпу в Європарламент.

Головне - ВІН не втік. Може б краще б втік?

20. MayorMayor

Планктоша, ти довбойоб. Повторюю це ще раз, виключно для тебе. Приведи посилання, де особисто я фапав на цього "чорноволоха". А ось щодо тебе, та згадування тобою "експертів" я можу привести нараз.

а де твій аватар? :)