Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Good man

Good man Обычный человек

Тебе уже представитель администрации форума говорила по этому поводу. Забыл, брехло? Так я напомню, мне даже приятно показать всем, кто ты есть.

https://forum.lvivport.com/threads/vijna-rosiji-proti-ukrajini.119550/page-20#post-3276557
    Ссылка на радость по этому поводу будет? Или снова язык в задницу и глубоко?
    Полная формулировка от тебя должна звучать так:
    Хотя я, многократно доказанное брехло, которое огромное число раз не отвечало на конкретные вопросы от Гудмана, задал ему конкретный вопрос:

На такое я с удовольствием отвечу.

2. Good man

Good man Обычный человек

Сказал человек, который наводит российские ракеты.

3. Good man

Good man Обычный человек

Кацалапый даже при разговоре про Гитлера умудрился прорекламировать Зеленского.
    И ещё. Обратите внимание как хитро он вставляет слова про потерянный Крым и Донбасс. Очень много слов, якобы патриотичных, а между ними самое главное. И это в момент, когда Украина активно борется.
    Ещё одно неопровержимое доказательство работы кацалапого на кремль.

4. Slav

Slav Well-Known Member

А я десь писав, що нацистська моцкальня планує вбити ВСІХ українців? Привести в стан неіснування, як окремий народ, -- це не обов'язково означає вбити. Якщо вам щось незрозуміло, то варто перепитатися, а не створювати конфліктну ситуацію на форумі.

Судячи з наявних доказів, гітлерівці також не планували вбити ні всіх, ні навіть частину слов'ян (див. вище). Хоча, враховуючи природу нацистського режиму в Третьому Рейху, можливість такого сценарію повністю відкидати не можна.

Останнє редагування: 12 тра 2023
  5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Якщо розібратись, є принцип "Ядро імперії не може не бути не в імперії", ще минулого року на Київ були кинуті найбоєздатніші і найбільшоснащені рашиські війська, розраховуючи, що найбоєздатніші українські війська на Донбасі, а під Києвом не буде кому чинити опір.
    Чи всіх українців хотіли знищити, скоріше асимілювати, як казали деякі пропагандони, кого розстріляти чи помістити у конц.табір, а кого депортувати.

6. Good man

Good man Обычный человек

Я сторонник конструктивной беседы без деления людей на "мне нечего ответить по-существу, поэтому скажу, что оппонент из России ", или "он за Зеленского, поэтому поставлю его в игнор ". Форум создан для дискуссии, хочется видеть конструктивные беседы. Вот ты, например, прогнозируешь окончание войны на какое время? И почему именно на это время?

7. Good man

Good man Обычный человек

Спорный тезис. Священная римская империя бОльшую часть своей истории не включала в себя Рим. Ближе к истине выражение - если империя не ведёт себя как империя, то она умирает.

8. Slav

Slav Well-Known Member

Я щось не зрозумів вашого пояснення щодо тих ваших попередніх звинувачень в мою сторону.

Що стосується закінчення війни, то дуже складно спрогнозувати, чим ця війна закінчиться. Я думаю, що нацистська моцкальня хоче затягнути цей воєнний конфлікт до того часу, коли Америці та Європі надоїсть допомагати Україні. Вже трумп в Америці заявляє, що Америка забагато постачає Україні зброї, а радикальна група республіканців-трумпістів заявляє, що Америка повинна взагалі припинити допомагати Украіні. Добре, що їх не так багато -- десь зо 20 чоловік. Але динаміка настроїв в американському суспільстві йде не на користь Україні, бо все більше політиків розчаровується в Україні. Це дуже погано, що в американскому суспільстві зростає кількість політиків, які вважають, що Україні не треба допомагати. Моцкальня на них і надіється. Згадайте, як сталося з Афганістаном.

Останнє редагування: 13 тра 2023
  9. Slav

Slav Well-Known Member

Може Зеленський набагато більше знає ніж я, але коли я би був радником президента Зеленського, то я би йому більше радив поберегти зброю для оборони ніж для контрнаступу. Крім того, треба вважати, що невдалий український контрнаступ ( чи будь-який невдалий український наступ ) -- це буде щастя для нацистської моцкальні.

• Смішно Смішно x 1
  10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ви самі собі протирічите. Тому що якщо приберігати зброю, яку надає Захід для оборони, то це і буде затягування цього воєнного конфлікту до того часу, коли Америці та Європі набридне допомагати Україні.

"Найкращий захист - це напад". Якщо є чим, слід нападати.

Зараз москальня і колаборанти уже на повному серйозі збирають манатки у захоплених населених пунктах Запорізької та Херсонської областей. От, як мінімум, ці області і слід звільнити. Тоді Захід побачить, що зброя, яку вони дають Україні, не припадає пилюкою на складах. Якщо щось довго лежить на складі, існує спокуса його продати. Але ось саме це буде великою радістю для москальні. Вони і так брешуть, що те, що постачається для ЗСУ, розкрадається, а якщо у них на руках будуть неспростовані докази...
    Саме тому слід використовувати зброю, що надається, ефективно, а саме - здійснювати контрудар.
    І я вважаю, що у Ставки є гарні плани контрудару. Чи це буде оточення Бахмута, чи вихід ЗСУ до Мелітополя, чи звільнення частини Луганщини, чи все разом, сподіваюся, невдовзі побачимо.

До речі, про те що минулої весни не попередили про напад Росії, коли уже всі знали про неминучість нападу. Уявіть (звертаюся не до Вас, а до тих, хто звинувачує Зеленського, що "не попередили"), що попередили.
    В такому випадку (як це зараз робиться в окупованих територіях, які готуються до евакувації - втечі) всі приватні магазини Київщини почали б розпродувати все, що є: продукти, побутову хімію, пальне на ГСМ, електроніку, побутову техніку... Адже більшість торгових точок - це приватні підприємства. Щоб хоч якось компенсувати майбутні збитки. Ото була б паніка, люди почали б хватати все підряд, за дешевизною рванули б покупці з центральних та західних областей, затори на дорогах, бійки біля прилавків...
    Саме тому, на мою думку, краще, що хоча торговці і зазнали збитків, але попри все вдалося утримати, а потім і звільнити Київщину, Чернігівщину і так далі.

От зараз, перед наступом ЗСУ на тимчасово окуповані території Запорізької та Херсонської областей, там зачищають усі магазини, аптеки, заправки, закриваються відділення банків. Полундра - одним словом. Така полундра - на руку тим, хто наступає. В даному випадку - на руку ЗСУ. А тоді така полундра в Ірпені, Гостомелі, Бучі, Іванкові була б на руку рашистам.

11. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Найкраще, що можна порадити Зеленському- не пхати свій писок у військові справи, та сцяною ганчіркою вигнати Єрмака.

12. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Мєдвєдо, а десятки тисяч загиблих мирних мешканців- їх куди?"Лєс рубят-щєпкі лєтят"?

13. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Ще є версія, чому кацапи не люблять англо-саксів, коли розпалась чи не найбільша Британська імперія, ніякого реваншизму, ніяких заяв про "ІССконно-англійскую Індію", вплив, міжнародна англійська мова та найміцніша валюта англійський фунт збереглися + Англія тільки зміцніла, зовсім не те, о розпався совок.
    Рим, неофіційно є ІІ і ІІІ.
    Трам-пам-пам багато чого заявляв і раніше, там не абсолютизм правителя, багато чого залежить і від сенату, зокрема імпічмент президенту, політика якого не відповідає інтересам країни.

14. Good man

Good man Обычный человек

Зачем такие расплывчатые формулировки про войну и сроки, мы же не политики.

15. Good man

Good man Обычный человек

Про контрнаступление есть отдельная тема.
    https://forum.lvivport.com/threads/kontrnastup.120901/

16. Good man

Good man Обычный человек

Ты путаешь виды империй. Британия никогда не считала Индию равной себе. А, например, Китай считает Тибет своей исконной территорией.

17. Good man

Good man Обычный человек

Почему ты спокойно общаешься с @medwedo berlogsoni? Человеком, который наводит российские ракеты. Ты просил доказательства, я их привел.
    https://forum.lvivport.com/threads/...um-budut-zakrivati.120870/page-2#post-3308692

18. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Не зрозумів, до чого Ви. Десятки тисяч загиблих мирних мешканців було б у будь-якому випадку, оскільки Путін розпочав війну на знищення України.
    Ви маєте на увазі, що не попередили про напад у лютому минулого року?
    Якщо у Вас досить уяви, уявіть собі, що Ви - власник автосалону під Києвом (всі автосалони намагаються розташувати за межами міст).
    І от влада Вас повідомляє, що через тиждень Росія нападає з території Білорусі на Київ. А у Вас в салоні півсотні нових автомобілів, ціною від тридцяти тисяч доларів і вище. Чи не було би логічним з Вашого боку перемістити усі ті авто десь у центр України. В основному довелося б - власним ходом. А в якесь авто забули долити бензин, воно глохне посеред дороги, а бензин ніде взяти, бо заправщики також тікають. А на дорогах жигулі, на яких дєдушки-підсніжники, завелися з буксира без акумулятора, так і їдуть, поки не заглохнуть. І всі ці затори, матюки, аварії, паніка.
    А військову техніку до Києва підтягнути - ніякої можливості, тому що Ви женете свої гранд-шерокі по зустрічній смузі, рятуєте своє. А військові, що намагаються прорватися до Києва, починають по Ваших мерседесах стріляти, бронетранспортери згрібають Ваші джики в кювети.
    Чи Ви вважаєте, що Хуйло не віддало б наказу бомбити ті автоколони? То так і скажіть.

• Тупо Тупо x 1
  19. Slav

Slav Well-Known Member

Якщо у вас насправді є докази, що хтось ( він чи будь-хто інший ) наводить російські ракети, то скиньте цю інформацію СБУ.

Ви мене вище звинувачували в неіснуючих гріхах і тепер без пояснень втікли від своїх звинувачень в мою сторону. А я ж ніколи не стверджував, що нацистска моцкальня хоче і планує вбити всіх українців. Виходячи з того всього виникає риторичне питання: хто радше з нас двох є балабол, трєпло, брехло і пропагандист? Якщо ви мене звинувачували, то доведіть свої звинувачення до кінця або вибачтеся і визнайте свою неправоту.

Може ви подібно так, як мене безпідставно звинувачували, тепер і його звинувачуєте, що він наводить російські ракети? Ви взагалі-то можете через інтернет прослідкувати за його вчинками, де він ходить і що він робить, щоб отримати таку інформацію, що він наче наводить російські ракети? На які об'єкти в Україні він наводив російські ракети?

Постарайтеся без хамства та образ відповісти на мої питання.

20. Good man

Good man Обычный человек

@medwedo berlogsoni, дерьмо кацалапое. Смирно, равнение на слова Залужного и мои.

Главком ВСУ Залужный назвал начальника Генштаба ВС России Герасимова "сильным и непредсказуемым врагом".
    Залужный добавил, что "украинские военные должны уважать Герасимова".

Ещё раз, чмо кацалапое, я увижу, что ты без уважения ко мне припоминаешь мои слова про сильного лидера, я поставлю знак равенства между собой и Залужным в этом вопросе. Запомни раз и навсегда, моё мнение в этом вопросе равно мнению Залужного.

а де твій аватар? :)