Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Читаю новости рф
    Что это значит :
    1) количество трупов стало настолько значительным что скрыть это невозможно, в сети появились ролики с похорон и их много. Поэтому власть и вынуждена была признать наличие потерь .
    2) с учетом учет что власти рф врут всегда то цифру потерь надо умножать на ..... Тут уж возможны варианты но минимум на 2
    3) это данные минобороны. А что с потерями нацгвардии, это другое ведомство, собр относится к мвд это тоже другое ведомство, как и войско кадырова.
    Если добавить и их то картина потерь рф становится очень впечатляющей. Так навскидку от 8 до 12 тысяч

2. Bombus

Bombus Well-Known Member

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Невже інших кандидатур нема? Є розчарування у ньому колишніх однопартійців, частих гостей на шабашах Вата-ТВ.

По Львову за сьогодні була декілька раз повітряна тривога. Як казали, якщо відбій, випущена ракета чи ворожий літак може полетіти в іншу сторону чи бути збитим, але спроби щось запустити в аеропорт були не раз.

4. Good man

Good man Обычный человек

Тоже сомневаюсь в этом. Янукович уже отрезанный ломоть.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Знову той недоофіцерик рветься на вістря атаки?

7. VasMT

Мих, не будь тормозом. Не завалюй форум фейками.

8. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Слухайте, люди добрі... читаю і дивуюсь.

Направду повернення варто обговорювати? Нема що?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. ashim

ashim Well-Known Member

Реванш спустя 104 года.

Под Крутами состоялось сражение ВСУ с российскими оккупантами: Уничтожено около 200 военных РФ https://censor.net/ru/n3320840

10. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

недоофіцерик миється в бані

11. VasMT

Амінь.

12. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

13. Bombus

Bombus Well-Known Member

ОБС

РФ не стягує жодних додаткових військ, щоб залучити їх до операції в Україні, про це повідомили в Пентагоні, посилаючись на дані розвідки.

14. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Вот и подтверждение моих слов
    Зеленский: за неделю войны убито около 9000 российских военных

• Інформативно Інформативно x 1
  15. Bombus

Bombus Well-Known Member

Sánchez rectifica y anuncia que enviará armamento a Ucrania

Іспанія вирішила надати Україні вже найближчим часом наступальне озброєння, кардинально змінивши свою позицію.

З відповідною заявою виступив прем’єр-міністр Іспанії Педро Санчес. За його словами, Іспанія приєднається до списку країн, які відправлять «наступальні матеріали» безпосередньо в Україну для боротьби з російським вторгненням.

Зазначається також, що такі поставки проходитимуть не лише через Європейський фонд підтримки миру, як це робилося досі, а й безпосередньо передаватимуться Україні.

«Путін не хоче розвитку демократії і атакує нашу безпеку. Ми повинні бути єдиними. Це зазіхання на національний суверенітет та територіальну цілісність», — додав Санчес.

Раніше міністр оборони України Резніков заявляв, що Україні потрібна не лише оборонна, але й наступальна зброя.

Ймовірно, Іспанія передасть Україні артилерійську, стрілецьку зброю та гранатомети.

Нагадаємо, Данія передала Україні 2700 протитанкових гранатометів для міського бою.

16. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Паря, я привселюдно відмовився писати за спиною форумчан, а ти крисятничай, на здоров"я.
    Краще скажи, чи Путін - узурпатор, що захопив насильницьким шляхом владу в Росії і розв"язав війну проти України.

17. Un.Known

Я Вас попросила написати мені в приват. Не для милої бесіди, але аби Ви мені, можливо, пояснили щось, що мені уникає. Вибачте, дорогі мої, але за цих умов в мене нема часу перечитувати цілий форум.
    Я Вас прошу... написати можна будь-що.

• Подобається Подобається x 1
  18. medwedo berlogsoni

Від Вас уникає те, що він начепив символ України на свій аватар, в підписі не зазначив, звідки він.
    Не треба питати про Крим. Запитайте його, хто розв"язав війну в Україні, і чи Путін - узурпатор.
    От і все. Він мені на ці запитання не віповів ні разу. Казав, що це не стосується теми. Зараз, під час розв"язаної Росією війни в Україні, він радить @Silver bullet ні про що не думати, а борщі варити. Це в нього "стосується теми".
    Звичайна путінська тактика - хто кого перебреше, той і правий.
    Якщо Ви хочете, щоб я пошукав, скільки він назвав майора ЗСУ @VasMT "подзаборным пьяницей", хоча його жодного разу не бачив вживу, не пив з ним ні разу, я пошукаю. Або можете повірити мені на слово.
    Вам, як модератору, думаю, легше пошукати його пости зі словами "подзаборный пьяница"

19. medwedo berlogsoni

@Un.Known
    Навіть останнім часом,уже в темі про війну, він (в руслі теми, що Василь - п"яниця) "пожартував". В дійсності - образив офіцера, захисника України

Василь повідомив про введення (тоді ще) надзвичайного стану в Україні, а цей тип насміхається над введенням надзвичайного стану і над майором ЗСУ.

Які ще Вам потрібні докази?

У Сільвер Булліт малі онуки в смертельній небезпеці, а він їй радить борщі варити. Це - не знущання?

Останнє редагування: 3 бер 2022
  20. Un.Known

@medwedo berlogsoni

В мене враження, що Ви в пісочниці і кличете виховательку. Тут всі за себе можуть постояти (та, я пам'ятаю).

Якщо Вам бракує місцезнаходження, то ІР в нього українське. Що не показник. В профілі також можна вказати будь-що.

@Good man

Хто розв'язав війну в Україні? Хто агресор?

Яка мета цієї війни?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  21. Bombus

Bombus Well-Known Member

ОБС

Влада ФРН має намір надати Україні 2 700 зенітних ракет "Стріла" - агентство DPA з посиланням на джерела в Мінекономіки

а де твій аватар? :)