Читаю новости рф Что это значит : 1) количество трупов стало настолько значительным что скрыть это невозможно, в сети появились ролики с похорон и их много. Поэтому власть и вынуждена была признать наличие потерь . 2) с учетом учет что власти рф врут всегда то цифру потерь надо умножать на ..... Тут уж возможны варианты но минимум на 2 3) это данные минобороны. А что с потерями нацгвардии, это другое ведомство, собр относится к мвд это тоже другое ведомство, как и войско кадырова. Если добавить и их то картина потерь рф становится очень впечатляющей. Так навскидку от 8 до 12 тысяч
Невже інших кандидатур нема? Є розчарування у ньому колишніх однопартійців, частих гостей на шабашах Вата-ТВ. По Львову за сьогодні була декілька раз повітряна тривога. Як казали, якщо відбій, випущена ракета чи ворожий літак може полетіти в іншу сторону чи бути збитим, але спроби щось запустити в аеропорт були не раз.
Реванш спустя 104 года. Под Крутами состоялось сражение ВСУ с российскими оккупантами: Уничтожено около 200 военных РФ https://censor.net/ru/n3320840
@VasMT, ви не в курсі, що за бомбу кинули орки на Чугуїв? Так палав там аеродром - страшне. Може вони почали ті вакуумні застосовувати?
ОБС РФ не стягує жодних додаткових військ, щоб залучити їх до операції в Україні, про це повідомили в Пентагоні, посилаючись на дані розвідки.
Sánchez rectifica y anuncia que enviará armamento a Ucrania Іспанія вирішила надати Україні вже найближчим часом наступальне озброєння, кардинально змінивши свою позицію. З відповідною заявою виступив прем’єр-міністр Іспанії Педро Санчес. За його словами, Іспанія приєднається до списку країн, які відправлять «наступальні матеріали» безпосередньо в Україну для боротьби з російським вторгненням. Зазначається також, що такі поставки проходитимуть не лише через Європейський фонд підтримки миру, як це робилося досі, а й безпосередньо передаватимуться Україні. «Путін не хоче розвитку демократії і атакує нашу безпеку. Ми повинні бути єдиними. Це зазіхання на національний суверенітет та територіальну цілісність», — додав Санчес. Раніше міністр оборони України Резніков заявляв, що Україні потрібна не лише оборонна, але й наступальна зброя. Ймовірно, Іспанія передасть Україні артилерійську, стрілецьку зброю та гранатомети. Нагадаємо, Данія передала Україні 2700 протитанкових гранатометів для міського бою.
Паря, я привселюдно відмовився писати за спиною форумчан, а ти крисятничай, на здоров"я. Краще скажи, чи Путін - узурпатор, що захопив насильницьким шляхом владу в Росії і розв"язав війну проти України.
Я Вас попросила написати мені в приват. Не для милої бесіди, але аби Ви мені, можливо, пояснили щось, що мені уникає. Вибачте, дорогі мої, але за цих умов в мене нема часу перечитувати цілий форум. Я Вас прошу... написати можна будь-що.
Від Вас уникає те, що він начепив символ України на свій аватар, в підписі не зазначив, звідки він. Не треба питати про Крим. Запитайте його, хто розв"язав війну в Україні, і чи Путін - узурпатор. От і все. Він мені на ці запитання не віповів ні разу. Казав, що це не стосується теми. Зараз, під час розв"язаної Росією війни в Україні, він радить @Silver bullet ні про що не думати, а борщі варити. Це в нього "стосується теми". Звичайна путінська тактика - хто кого перебреше, той і правий. Якщо Ви хочете, щоб я пошукав, скільки він назвав майора ЗСУ @VasMT "подзаборным пьяницей", хоча його жодного разу не бачив вживу, не пив з ним ні разу, я пошукаю. Або можете повірити мені на слово. Вам, як модератору, думаю, легше пошукати його пости зі словами "подзаборный пьяница"
@Un.Known Навіть останнім часом,уже в темі про війну, він (в руслі теми, що Василь - п"яниця) "пожартував". В дійсності - образив офіцера, захисника України Василь повідомив про введення (тоді ще) надзвичайного стану в Україні, а цей тип насміхається над введенням надзвичайного стану і над майором ЗСУ. Які ще Вам потрібні докази? У Сільвер Булліт малі онуки в смертельній небезпеці, а він їй радить борщі варити. Це - не знущання?
@medwedo berlogsoni В мене враження, що Ви в пісочниці і кличете виховательку. Тут всі за себе можуть постояти (та, я пам'ятаю). Якщо Вам бракує місцезнаходження, то ІР в нього українське. Що не показник. В профілі також можна вказати будь-що. @Good man Хто розв'язав війну в Україні? Хто агресор? Яка мета цієї війни?
ОБС Влада ФРН має намір надати Україні 2 700 зенітних ракет "Стріла" - агентство DPA з посиланням на джерела в Мінекономіки